If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сега гледам волейбола. Французите са ми адски антипатични, прекалено надменни са и на моменти си проличава защо, но цялостно играта им в никакъв случай не превъзхожда нашата. Надявам се нашите да бият и да издържат натиска, защото заслужават. Такъв хъс в националния ни отбор не съм виждал от Олимпиадата, но тогава имаха Соколов. Успех на наще и българи юнаци!!!
А допреди малко докато ги мачкахме, какво правеше!?
Сега гледам волейбола. Французите са ми адски антипатични, прекалено надменни са и на моменти си проличава защо, но цялостно играта им в никакъв случай не превъзхожда нашата. Надявам се нашите да бият и да издържат натиска, защото заслужават. Такъв хъс в националния ни отбор не съм виждал от Олимпиадата, но тогава имаха Соколов. Успех на наще и българи юнаци!!!
баси, тея Словения как ми занулиха супер приличен трицифрен акаунт във волейбола Е, не е истина - твоа е най-голямата изненада след евротитлата на маляките във футбола Май няма да пускам хокей довечера, но дано излезе. Успех
Какъв ли беше коефициента ,ако станат европейски!!!
Та така, такава явно ни е орисията - винаги да се борим за щастието си, със или без трезва преценка за силите си и за степента си на подготвеност, но да излизаме и да се бием, а в случая да играем... за кефа на останалите в страната ни, а и извън нея патриоти! Така ще бъде и в събота срещу петлите, чиито гребени силно се надявам след мача да са килнати настрани, а погледът на треньорът им да напомня оня на Жерар Улие от преди 22 години. А дано!
...
Викам да се самоцитирам докато все още му е времето
баси, тея Словения как ми занулиха супер приличен трицифрен акаунт във волейбола Е, не е истина - твоа е най-голямата изненада след евротитлата на маляките във футбола Май няма да пускам хокей довечера, но дано излезе. Успех
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Аз ще наблегна на комбинации от Монтреал, Вашингтон, Питсбърг и Чикаго. Всички са фаворити, домакини и играят срещу отбори играли предната вечер. Събота не е ден за изненади, така че успех на всички, най-вече на волейболистите.
Победа за Детройт над Каролина. Статистиката и моментната форма сочат към лесна победа и аз мисля дори да пробвам (-1.5) на коеф. 2,65. За по-предпазливите, МL (1,55).
Очаквам over 5.5 на мачовете на Торонто и Уинипег и over 5 на мача
на Минесота.
Може да се пробва и победа на Сан Хосе ML (1,62)
Не ми излезе първото червено, но здраве да е - и днес е тираж
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Един пасаж от официалната позиция на ръководството на ЦКС по повод отказа на "Витоша" да играе с тях, обра всички точки. Ето го:
""Надяваме се все пак мач да има, за да създадем един истински футболен празник, да зарадваме всички фенове по трибуните и да покажем кой е първенецът на В група, пише в декларацията, подписана от ръководството на ЦСКА"
В червения клуб да са спокойни! Едва ли някой ще им оспорва, че са най-аматьори сред аматьорите и заслужено ще се окичат с титлата Аматьор №1. Те доказаха колко са непобедими, когато играят с аматьори.
Победа за Детройт над Каролина. Статистиката и моментната форма сочат към лесна победа и аз мисля дори да пробвам (-1.5) на коеф. 2,65. За по-предпазливите, МL (1,55).
Очаквам over 5.5 на мачовете на Торонто и Уинипег и over 5 на мача
на Минесота.
Аз пък предлагам да си ползваш главата преди да пишеш.
Статията си е документ, който съдържа съвсем ясни факти, анализ и изводи, които неслучайно избягваш да коментираш. А документи искай от собствениците ви - само дето ще получиш нещо друго. А и като цяло вас открай време ви е страх да питате каквото и да е собствениците си, що ли?
Ганчев бил доказан ДПС-р Ако това го вярваш, то значи наистина си много, ама извънредно далеч от истината. Както и да е.
А за спонсорите - Цветан Василев вече ясно и многократно обясни как са осигурили скоростно милионите от БТК. За Щрабаг и Ефбет питай Груйо - той е по урежданките, ще ти обясни схемата и с трибуната.
И нали не намекваш, че всъщност собственици ви са Щрабаг или Ефбет?
И последно да ви питам всички левскари - това, че не може да се докаже с документи собствеността на едрото момче наистина ли ви успокоява и се правите, че не виждате реалността?
Ето това е облъчването на всички розови.
Първо говорим за документи - статията може да е всичко друго, но не и документ.
Второ Цуца не е на ГГ а на Ю.Инджов - справка в ТР.
В същият този ТР пише и кой е собственик на "Левски".
Дотук доказваш единствено, че ти а не аз не използва главата си преди да пише или чете.
Не намеквам че собственици са ни Щрабаг и Ефбет. Но откакто те се появиха, вие розовите взехте да намеквате разни неща.
А фактите пак ти казвам са : Цуца е на ДПС, а "Левски" ви иска да го свържете с ДПС, но все ми се струва, че ще останете много изненадани, когато разберете на кого е.
И стига сте говорили с лозунги, като от едно време или като на събранието от преди 10-на дена.
А това за Виваком, Щрабаг, Ефбет, безплатната трибуна и много други са на толкова много места из нета, че е чак смешно. Ама ако каете, че ве ге изпрата и тях, да не каете пак че съм голословен.
П.С.: Слепец, кай нещо на руски майка, ама за Левски нещо да е
Фенските напъните на банкрутирали, третодивизонни отборчета, пораждат противоречиви чувства у мен.
От една страна сте жалки и незначителни, а и ни занимават месеци наред по медиите, от друга, ме напушва смях ...
Глей си там дербитата с Марек и Германея и недей коментира отбори от ПО-ВИСОКО ниво...
Кажи, коко ти липсва на руски за пълно щастие ?
Или си държиш на турския ?
Пич, думата документ не означава статия от вестник.
И понеже все за факти говорите, ето ти няколко -
1, На кого е собственост Цуца- доказан ДПС-ар.
2, На кого е собственост "Виваком"?
3, На кого е собственост "Щрабаг"?
4, На кого е собственост "ЕФБЕТ"?
Като си отговориш на въпроси №№2,3 и 4 ще ти се изясни кой е собственик на "Левски".
Аз пък предлагам да си ползваш главата преди да пишеш.
Статията си е документ, който съдържа съвсем ясни факти, анализ и изводи, които неслучайно избягваш да коментираш. А документи искай от собствениците ви - само дето ще получиш нещо друго. А и като цяло вас открай време ви е страх да питате каквото и да е собствениците си, що ли?
Ганчев бил доказан ДПС-р Ако това го вярваш, то значи наистина си много, ама извънредно далеч от истината. Както и да е.
А за спонсорите - Цветан Василев вече ясно и многократно обясни как са осигурили скоростно милионите от БТК. За Щрабаг и Ефбет питай Груйо - той е по урежданките, ще ти обясни схемата и с трибуната.
И нали не намекваш, че всъщност собственици ви са Щрабаг или Ефбет?
И последно да ви питам всички левскари - това, че не може да се докаже с документи собствеността на едрото момче наистина ли ви успокоява и се правите, че не виждате реалността?
Не знаете на кого е собственост Левски?Не знаете на кого е собственост Булгартабак?
Или сте тъпи или сте лицемери.
Който и от двата отговора си изберете няма значение.Важното е че Левски намери начин да се отърве от кризата.Макар и с държавна помощ и рекет от страна на собствениците 221616 и 10, които допреди година и нещо се обиждаха като малки деца.Но парАта е важна. Намериха начин и се възползваха. А наш'те се оплетоха като пиле в кълчища и дадоха повод да ги смачкат ..... Лошото е че Локо Сф изгоря като изкупителна жертва, макар да имаше много по малко дългове от Левски.
Сега ми е интересно кога и как Киро Гела ще се наведе ритуално и ще се намаже с вазелин.
Коментар