IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
    Викам,че ме кефиш като другаря Батков,сигурен индикатор за залагания
    И мИня ме кефят Плехун, Гел и лекетата им, дет' се кефят, че няма чорбица.

Ей, ви ся "нац." отбор. Кефете се

П.П. Чорбицата в момента, ако беше излязла най-малко Х правеше на Хърватска.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Нали най-големият враг в момента на БГ спорт, в чорбицата?

И ..? Ко викаш за "национала"?

Важното е, че чорбицата е зле, нале?
      Викам,че ме кефиш като другаря Батков,сигурен индикатор за залагания
      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
        Чул те Господ.Аз бях изгубил надежда но с твойта прогноза има някаква светлинка в края на тунела
        Нали най-големият враг в момента на БГ спорт, в чорбицата?

И ..? Ко викаш за "национала"?

Важното е, че чорбицата е зле, нале?

Коментар

Нема Чорба - нема нац. отбор.

Жалко стори вече, но важното е Плехун и Гел да си отикат стоката
          Чул те Господ.Аз бях изгубил надежда но с твойта прогноза има някаква светлинка в края на тунела
          За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Нема Чорба - нема нац. отбор.

Жалко стори вече, но важното е Плехун и Гел да си отикат стоката

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
              Груйче,да не си залагал па на валебол!!!
              Калгари флймс ли беше!!!ММММ!!
              Рибок, абе тея волейболистите по-големи чернототаджии и от родната А група, баси май верно минавам на хокей
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                Поредна греда - слапаните шваби решиха да играят Тото с холандците жените ин от сирийци да родят дано!!!
                Груйче,да не си залагал па на валебол!!!
                Калгари флймс ли беше!!!ММММ!!

Коментар

• И последно предложение за довечера:

Ванкувър - Калгари 1 (-1.5) на коеф.3.05

В мача преди 2 дена, Ванкувър разбиха противника с 5-1, като гост. Мач, с мач няма общо, но очаквам отново лесна победа за домакините. Коеф си заслужава риска.
                  Last edited by Captain Morgan; 11.10.2015, 08:40.

Коментар

• Поредна греда - слапаните шваби решиха да играят Тото с холандците жените ин от сирийци да родят дано!!!
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Бостън Брюинс - Монтреал 2ML
                      Каролина - Детройт 2ML
                      Нашвил - Едмънтън 1ML
                      Торонто - Отава 2ML
                      Вашингтон - Ню Джърси 1ML

Това е от мен за довечера. Коефициентите могат да са по-големи, ако се търси победа в редовното време.
                      Аз лично ще наблегна на Монтреал и Отава. Другите ще ги комбинирам в някаква система.
                      Last edited by Captain Morgan; 11.10.2015, 07:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        Искам да благодаря на волейболния ни отбор, който просто ми напълни душата!
                        Браво момчета!!!
                        Чудесна игра направиха!! Пожелавам им да продължават и занапред така в турнира и нека ни отсрамят заради футболния ни национал.

Коментар

• Капитана разбива с точните прогнози на хокей, но аз не успявам да се включа, защото все ме дъни нещо, преди да заложа на хокея - снощи онези тикви от Беларус как биха Словакия, не е истина просто, а го бях играл 1Х, ама нейсе, ще се избива днес, ако не анстина от дъжда на Левски-Юргорден

@Кев-че, виж сега, между теб и мен има една основна разлика в мисленето (като изключим твоите герберски пристрастия, които хич не разбирам за умен човек) - аз не съм фен на Челси, обичам само Левски, всички останали са ми през детеродния орган, а ти си много силен привърженик и на Арсето, и на чорбата, и най-малко на Дунав (поправи ме, ако греша). Това ми позволява да гледам една идея по-обективно на нещата от теб, ако приемем, че субективността и при двама ни е на едно ниво. Затова и мога да си кажа мнението за Менгер и то да е меродавно (поне така си мисля), както и да напсувам чукотките, реал, юнайтед, ливера или който и да е друг отбор, ако сметна, че съм прав (дали съм, е съвсем отделен въпрос).
                          Конкретно за чукотките (предполагам, че съм им симпатизант от по-дълго време, отколкото ти на арсето, но да не си ги мерим) - явно има нещо, може и мъдуриньо да е, нямам идея, но този отбор няма нищо общо с миналогодишния, а реално няма сътресения в състава. Това с кОрвата беше доста преекспонирано и жестоко се съмнявам, че има нещо общо, просто пикантна история. Съмнявам се и че има бойкот, щеше вече да се чуе за някакъв негативизъм сред играчите, а такъв няма, поне на хартия всички са зад Моу. Просто има и талива моменти, в които, каквото и да правиш, то все не излиза - всеки ги е имал. дали съм прав - ще разберем след Коледа, дотогава всичко, което влзиа в графа Bad luck трябва да е туширано и да се види истинската кадърност/некадърност на отбора.
                          А с това за бетона много се изтъркахте - писал съм го много пъти - Моу държи рекорда за най-много вкарани голове в Испания и това по времето на ерата Меси!!! Държи и рекорда за най-много точки и в Испания, и в Англия. Това само с бетон няма как да стане, хеле пък в двете най-силни първенства в Европа, които са толкова различни реално. Моу се е доказал в 4 отбора, Менгер в колко се е доказал? Да, никой не отрича, че той построи стадиона на арсето, дори според мен този стадион трябва да го нарекат на негово име, но до там - това е голям отбор, който живурка. Да, не е средняк като Ливера, но не е сериозен тим, който се бори за титлата. И не е само до пари - в последните 3 години мосьото е похарчил повече от Челси, но резултатите са некви маргинални купички, дето едно време играеше с резервите за тях... Приоритети!

Коментар

• Първоначално изпратено от Captain Morgan Разгледай мнение
                            За довечера само една прогноза:

Детройт Ред Уингс - Торонто 1ML (1.55) / 1 (1.90) 4-0

Торонто стартираха сезона със загуба у дома. Първи мач за Детройт, който е стабилен отбор и играе добре като домакин. По-сигурният залог е за победа на ML (включваща продължения и дузпи), но пък разликата в коефициентите си заслужава да се играе чиста 1ца
                            Благодарско
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Тигри, и двамата сте от най-качествените участници и ми е странна внезапната агресия.

...
                              Къде видя агресия!? Споделяме мнения и то без обиди и квалификации, както е в голяма част от времето в тази тема. Е, след две бири и две водки е нормално малко градусът да се покачи, и респективно да се опитам да го поуталожа в "най-болната" си тема Иначе мерси за определението, но лично аз мисля че всеки един от пишещите тук го заслужава, най-вече заради атрактивното и компетентно отстояване на личните пристрастия и гледни точки, нещо което в други спортни форуми доста често липсва.

Та така, живи и здрави и довечера едно мощно Българи Юнаци!

Коментар

• Тигри, и двамата сте от най-качествените участници и ми е странна внезапната агресия.

Запейте за 32-та и да се приключва. Нищо, че чорбата ще я извадят най-вероятно от всички турнири.

50 отбора минаха през БФС със същите нарушения, но сега всичко се стовари срещу чорбетата.

П.П. Чорбата - най-големият враг на БГ спорта в БГ. Жалка стори и Сираков е прав, че директно наби, че той ще ги подкрепи.

Насо Раев доста мрази червената фанелка и реакцията му буди респект.

Коментар

Working...
                                X