IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    кафе не пия , а Менгер си е Менгер, там място за сравнения с Моу няма, или май има - 1 победа в мач без значение от 17 срещи...
    С антифутбол и Дрогба в отбора, да реалностите са такива...по-точно бяха

Свършихте курса пич, една афера с жена ви приключи като отбор, признай си! 3-4 от лидерите ви вече нарочно или не не играят както преди, а това е пагубно и за отбора като цяло. Моуриньо е бита карта, а Венгер може да е менте в очите ти, но за 18 сезона няма класиране изън 4-ката и винаги е запазвал колектива и отборния дух колкото и да му е струвало това откъм пестене на пари и средства. И си прав - не може да сравняваш Моу зад който стояха парите на Абрамович, с Венгер който трябваше сам да се бори и мисли както за финансите на клуба, така и за най-оптималният състав на отбора.

П.П. 10 пъти повече предпочитам футболът ви по времето на Гулит и Виали и с Дзола в отбора, отколкото този наложен от "великия Моуриньо", въпреки успехите и безценните звезди които купувахте и чиито огромни заплати осигурявахте

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
      Ша гризне таратанци, туй най-вероятно са му кинтите за кафета за 2-3 дена, не го мисли него! Също както и шефът на любимия му отбор, онзи дето в момента е на 16-то място във Висшата лига на Англия, ама това не му пречи да дава "компетентни" мнения относно отборите в първата 3-ка на класирането

"Ментето Венгер" срещу Специалния Моуриньо... бухаха
      кафе не пия , а Менгер си е Менгер, там място за сравнения с Моу няма, или май има - 1 победа в мач без значение от 17 срещи...

Иначе браво на нашите - страхотен мач срещу един наистина класен отбор, както ще си приличи в последствие. Браво, дано все така ме опревергават, нямам нищо против Всичко им спореше в този мач и искрено се надявам, че това няма да е проблясък, а постоянна игра поне до финала, а на него - двойно, но да не слагаме каруцата пред коня.

Българи, юнаци!!!
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Искам да благодаря на волейболния ни отбор, който просто ми напълни душата!
        Браво момчета!!!

Наистина играха великолепно и надминаха моите очаквания.
        Браво !
        Българи юнаци !!!

Коментар

• Искам да благодаря на волейболния ни отбор, който просто ми напълни душата!
          Браво момчета!!!

Коментар

• Рядко съм виждал в последните години нашите да печелят с такава лекота мач.

Поздравления за играта!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Май ще гризнеш съчката. Ако нашите не се направят на Гъргор и да загубят спечелен мач
              Ша гризне таратанци, туй най-вероятно са му кинтите за кафета за 2-3 дена, не го мисли него! Също както и шефът на любимия му отбор, онзи дето в момента е на 16-то място във Висшата лига на Англия, ама това не му пречи да дава "компетентни" мнения относно отборите в първата 3-ка на класирането

"Ментето Венгер" срещу Специалния Моуриньо... бухаха

Коментар

Добавих още 10 евро за дойчовете
                Българи юнаци !!!
                Май ще гризнеш съчката. Ако нашите не се направят на Гъргор и да загубят спечелен мач

Коментар

• Добавих още 10 евро за дойчовете
                  Българи юнаци !!!
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• 1:0 за България! ХАЙДЕ НАШ"ТЕ!
                    имотеца хляб и вода не иска.

Коментар

• За довечера само една прогноза:

Детройт Ред Уингс - Торонто 1ML (1.55) / 1 (1.90) 4-0

Торонто стартираха сезона със загуба у дома. Първи мач за Детройт, който е стабилен отбор и играе добре като домакин. По-сигурният залог е за победа на ML (включваща продължения и дузпи), но пък разликата в коефициентите си заслужава да се играе чиста 1ца
                      Last edited by Captain Morgan; 10.10.2015, 08:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                        Стига ми това чувство дето заради него изтървах коеф. 8,00 за Григорчо
                        България си е България, ама парите са си пари ..дето се вика ...
                        Иначе по този начин винаги си на "печалба" - морална (кеф, че нашите са победили) или пък парична ...
                        Имам билети за финалите другата седмица и с тъста( бивш профи в спорта) ще развяваме байряци, ама дано нашите стигнат до там
                        Предния път май точно почнахме зле с германците и после мачкахме до втория гейм с Италия, когато всичко се срина.
                        Българи ЮНАЦИ !!!
                        Аз още съм спорен зацфиналите - ще ходя на 1/4 финалите, докъдето мисля, че ни е максимумът. Обади се, ако имал време, да се видим. Ако ти трябва някакъв съпорт - също съм на линия

Коментар

аз вече си взех моето от чехите - да вземат гейм най-вероятно и аз ще сложа срещу нашите, освен ако пак не ме откаже едно такова измислено чувство на принадлежност
                          Стига ми това чувство дето заради него изтървах коеф. 8,00 за Григорчо
                          България си е България, ама парите са си пари ..дето се вика ...
                          Иначе по този начин винаги си на "печалба" - морална (кеф, че нашите са победили) или пък парична ...
                          Имам билети за финалите другата седмица и с тъста( бивш профи в спорта) ще развяваме байряци, ама дано нашите стигнат до там
                          Предния път май точно почнахме зле с германците и после мачкахме до втория гейм с Италия, когато всичко се срина.
                          Българи ЮНАЦИ !!!
                          Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                            Аз играя Холандия да бие с 2 гейма разлика на 1,80 в момента и ако излезе (засега си е Ок) отива на 1,80 на Германия срещу нашите
                            Иначе за футбол съм пуснал:
                            Люксембург 21 - Румъния21 2
                            Словакия - Беларус 1
                            Общо К 2,25
                            аз вече си взех моето от чехите - да вземат гейм най-вероятно и аз ще сложа срещу нашите, освен ако пак не ме откаже едно такова измислено чувство на принадлежност

Коментар

довечера имам ангажимент и няма да мога да отида, но след това съм на линия, така че имаш едно "изокване" от мен Апропо, коеф за това първенство никак не са лоши - много ни надценяват, според мен, но дано да греша
                              Аз играя Холандия да бие с 2 гейма разлика на 1,80 в момента и ако излезе (засега си е Ок) отива на 1,80 на Германия срещу нашите
                              Иначе за футбол съм пуснал:
                              Люксембург 21 - Румъния21 2
                              Словакия - Беларус 1
                              Общо К 2,25
                              Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                Някой ако ходи довечера в Арена Армеец да викне веднъж и от мое име:
                                "БЪЛГАРИ ЮНАЦИ"

Дано пидирунгелите немски футбалери да повлекат крак и де що има национални отбори да падат!!!
                                довечера имам ангажимент и няма да мога да отида, но след това съм на линия, така че имаш едно "изокване" от мен Апропо, коеф за това първенство никак не са лоши - много ни надценяват, според мен, но дано да греша

Коментар

X