IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой ако ходи довечера в Арена Армеец да викне веднъж и от мое име:
    "БЪЛГАРИ ЮНАЦИ"

Дано пидирунгелите немски футбалери да повлекат крак и де що има национални отбори да падат!!!

Коментар

• ТЪЙ РЕЧЕ ЮРГЕН:

"Естествено, че парите са важни. Аз да не съм Махатма Ганди."

"Загубихме финала на Шампионската лига от Байерн през 2013-а година. Лондон беше домакин на олимпийските игри. Времето беше хубаво. Всичко беше ОК. Само резултатът от мача беше направо скапан."

"Меси е най-добрият. Трябва да има живот на някоя друга планета, тъй като той е прекалено добър за Земята."

"Ще ви кажа за футболиста Клоп. Никога не успях да претворя на терена това, което се случваше в главата ми. Имах таланта за футболист от пета дивизия, а мозъкът му беше за елитен футбол."

"Арсенал е като оркестър, но за мен това е прекалено спокойна музика. Аз харесвам хеви метал."

"Какво? Уча испански, защото ще поема Реал? Una cerveza por favor! (Една бира, моля!). Това знам на испански..."

"Ние в Дортмунд сме въоръжени с лък и стрела. Ако се прицелим добре, може и да улучим. Проблемът е, че Байерн има базука и много по-голям шанс да уцели. Но да не забравяме, че Робин Худ е бил много добър с лък."

"Хубаво ме сравнявате с Гуардиола, но аз не мога да стана по-нисък и да науча испански."

Байерн са като китаец в големия бизнес. Гледат какво правят останалите и го копират, но с повече пари."

"Хумелс отива в Юнайтед? Ако това не е тотална измислица, аз ще изям дръжката на метлата."

"Не сме напълнили гащите, специално проверих играчите."
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
        Клоп вече си измисли прякор - The Normal one!
        Life won't wait for you.

Коментар

• http://www.gol.bg/realmadrid/2015-10...ha-sas-sarbiya
          Не заглавие а чудо .....

Life won't wait for you.

Коментар

• Клоп вече си измисли прякор - The Normal one!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              да, естествено, първенството в Ингилизия е не по-малко буки ориентирано, от което ид а е друго в Аврупата. Само коне с капаци могат да вярват в най-честното от всички честни първенства в света, където съдиите правят грешки, но само неволно - хайде, моля ти се, а после ревете от манчо и съра
              А кун едва ли е контузен, просто не му се рита в смешни мачлета и се пази за истинския кинтаж. Шампион почти сигурно ще е Сити, макар че може и да пуснат гювеч на Арсето най-накрая, че да разкарат венгерина с титла, баш като сърчето...
              На Клопо в договора знаеш ли какво пише!!!Ще бия ,когато ми кажат,ще падам когато ми кажат!!!За равен не знам!!!Не че играчите не са"всадници без головой" де!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                Забрави ги тия - нямат един играч, който да ги изкара от калта...ХазарТа се скри, Тери, Иванович, Сеск извън всякаква форма, .... само Коща има хъс за игра, но методите му далеч надхвърлят "джентълменското" поведение и вероятно от тук нататък още повече ще го режат съдиите!
                За Коща си прав.Следващия път може да бие рекорда на Суарез за продължително наказание.Но имат Мъдуриньо, който все още е най-добрия треньор в Англия.
                Life won't wait for you.

Коментар

да, естествено, първенството в Ингилизия е не по-малко буки ориентирано, от което ид а е друго в Аврупата. Само коне с капаци могат да вярват в най-честното от всички честни първенства в света, където съдиите правят грешки, но само неволно - хайде, моля ти се, а после ревете от манчо и съра
                  А кун едва ли е контузен, просто не му се рита в смешни мачлета и се пази за истинския кинтаж. Шампион почти сигурно ще е Сити, макар че може и да пуснат гювеч на Арсето най-накрая, че да разкарат венгерина с титла, баш като сърчето...
                  Прав си - Шитито най-добре, но ако наистина Кумчо е контузен отиват по дяволите...барабар със всичките изхарчени милиони за играчи. Арсенал в колко мача ще успеят да повторят първите 20 минути срещу нас - и то не в мачове срещу Лестър, Норич и Съндърланд, а срещу Шити, Челси, Тотнъм, Ливърпул ...и гостуването на ОТ!

Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Ми именно де.Да мине мелачката около и след Коледа и тогава.Пилците се броят на есен ама точките се броят на пролет
                  Много хора отписват ФК Чифутка но ми се струва, че Моуриньо има още какво да каже през тоя сезон.
                  Забрави ги тия - нямат един играч, който да ги изкара от калта...ХазарТа се скри, Тери, Иванович, Сеск извън всякаква форма, .... само Коща има хъс за игра, но методите му далеч надхвърлят "джентълменското" поведение и вероятно от тук нататък още повече ще го режат съдиите!

Коментар

...
                    Това е една от причините, поради които е рано да се говори за титла.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                      Сега да оставим фантазиите и да поговорим за реалността. Мислиш ли, че след 8 кръг и то в Англия може да се повдига такъв въпрос?
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

...пилците се броят на есен?!

Майтапа на страна - сега като минат квалификациите почват най-важния период от сезона: края на Октомври - Нова година!
                        Обикновено до тогава в борбата за титлата остават 2 отбора, в борбата за топ 4 - 3,4....останалите гледат да стоят по-високо над чертата!!!
                        Ми именно де.Да мине мелачката около и след Коледа и тогава.Пилците се броят на есен ама точките се броят на пролет
                        Много хора отписват ФК Чифутка но ми се струва, че Моуриньо има още какво да каже през тоя сезон.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                          Сега да оставим фантазиите и да поговорим за реалността. Мислиш ли, че след 8 кръг и то в Англия може да се повдига такъв въпрос?
                          ...пилците се броят на есен?!

Майтапа на страна - сега като минат квалификациите почват най-важния период от сезона: края на Октомври - Нова година!
                          Обикновено до тогава в борбата за титлата остават 2 отбора, в борбата за топ 4 - 3,4....останалите гледат да стоят по-високо над чертата!!!

Коментар

Снощи Кумчо се контузил разбирам...ако е по-продължително Артилерията и ние можем да намажем за сметка на Шитито!
                            Life won't wait for you.

Коментар

Сега - да оставим борбата за 5то - 8мо място в Английската висша лига и да се върнем към борбата за титлата!
                              Снощи Кумчо се контузил разбирам...ако е по-продължително Артилерията и ние можем да намажем за сметка на Шитито!
                              ...а Санчес пак вкарва

Коментар

• Сега - да оставим борбата за 5то - 8мо място в Английската висша лига и да се върнем към борбата за титлата!

Коментар

Working...
                                X