IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
    Гледай го направо.
    Днес на всичко отгоре са го оставили безплатно.
    Трети път си го пускам. Хипнотизиран съм...
    Поздрави на всички фенове на Ливърпул! Чакането ще си залужава

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Малииии, момци, яко сте се надъхали, като чорбета след 6 победи на Трайчо сте прекаленият устрем обикновено води до липса на вярна преценка, която винаги съчетана с 2-3 гръмки победи ни отнася към велика трагедия и размазващ финал - примери колкото щеш и в историята, и в спорта
      По-леко така, знам, че много сте изстрадали, но не казвайте хоп, преди да сте скочили - титлата ще е мираж още доста време и реално ще зависи от слабостта на противниците ви, а не от вас - доказахте, че дори и да имате велики играчи, не умеете да ги цените, а с лалановци и изкъртени няма как да стане.
      Още веднъж желая успех - ливера винаги са ми били много симпатични и заслужават нещо повече от буки титлата в истанбул за 25 години, дано пак намерите харизмата си и не го карате само на славно минало - come back when you have 19 вече не е актуално, а в ролята на догонващо сте вие, но рака е по-лесно и по-сладко после. Успех
      Спокойно, Груец.Никой от нас не казва Клоп преди е скочил.
      Life won't wait for you.

Коментар

Малииии, момци, яко сте се надъхали, като чорбета след 6 победи на Трайчо сте прекаленият устрем обикновено води до липса на вярна преценка, която винаги съчетана с 2-3 гръмки победи ни отнася към велика трагедия и размазващ финал - примери колкото щеш и в историята, и в спорта
        По-леко така, знам, че много сте изстрадали, но не казвайте хоп, преди да сте скочили - титлата ще е мираж още доста време и реално ще зависи от слабостта на противниците ви, а не от вас - доказахте, че дори и да имате велики играчи, не умеете да ги цените, а с лалановци и изкъртени няма как да стане.
        Още веднъж желая успех - ливера винаги са ми били много симпатични и заслужават нещо повече от буки титлата в истанбул за 25 години, дано пак намерите харизмата си и не го карате само на славно минало - come back when you have 19 вече не е актуално, а в ролята на догонващо сте вие, но рака е по-лесно и по-сладко после. Успех
        Да де,по са ти любими и от ЦъЦъКА!!!Червеното ти е любим цвят!!!

Коментар

• Малииии, момци, яко сте се надъхали, като чорбета след 6 победи на Трайчо сте прекаленият устрем обикновено води до липса на вярна преценка, която винаги съчетана с 2-3 гръмки победи ни отнася към велика трагедия и размазващ финал - примери колкото щеш и в историята, и в спорта
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
            Тъкмо прочетох първото интервю на човека. Невероятен.... Поговорката, че е най-тъмно преди да започне да се развиделява е вярна!...
            Гледай го направо.
            Днес на всичко отгоре са го оставили безплатно.
            Трети път си го пускам. Хипнотизиран съм...

Коментар

Тъкмо прочетох първото интервю на човека. Невероятен.... Поговорката, че е най-тъмно преди да започне да се развиделява е вярна!...
              ..... at the end of a storm, there's a golden sky .......
              Или поне аз се надявам да е така
              Life won't wait for you.

Коментар

Голям късмет, че успяхме, добре че и собствениците им дойде акъла... Както казах на Колеца вече и на мене ми се ходи на мач в енгаланда... Последните 2 години бяха ужасТ... А аз си спомням Сунес и Улие и други подобни изтребители...

Коментар

Голям късмет, че успяхме, добре че и собствениците им дойде акъла... Както казах на Колеца вече и на мене ми се ходи на мач в енгаланда... Последните 2 години бяха ужасТ... А аз си спомням Сунес и Улие и други подобни изтребители...
                  Ще ми се преди да умра ил загина да чуя на живо Копа да е пее
                  Life won't wait for you.

Коментар

Напълно съгласен.
                    Току-що изгледах първото интервю на Клоп и в него той казва, че футболът е простичка игра, която може да се играе на поляна с колчета за врати, но на стадиона е важно хората да забравят за 90 мин. всичко, което ги тревожи. После да обсъждат три дни последния мач и още два дни следващия, и ... така.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                      Едва ли.Надявам се на първо време да започнеме да играем футбол.Пък после каквото дойде.
                      Напълно съгласен.
                      Току-що изгледах първото интервю на Клоп и в него той казва, че футболът е простичка игра, която може да се играе на поляна с колчета за врати, но на стадиона е важно хората да забравят за 90 мин. всичко, което ги тревожи. После да обсъждат три дни последния мач и още два дни следващия, и ... така.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                        Аз си правя асоциация с Kuntz - cunt..... ама няма гаранция, че и моята е правилна
                        Kuntz - cuntS .... Това е
                        Грую го схвана ама се прави на ударен
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                          Аз си правя асоциация с Kuntz - cunt..... ама няма гаранция, че и моята е правилна
                          Затоплих, сигурно си прав
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

В подобен дух, ето какво казва новия шеф:
                            https://www.youtube.com/watch?v=eb143c9kw4s

Въпросът е Юнайтед какъв стил са
                            Така,така .... и аз харесвам хеви метъл .....
                            Life won't wait for you.

Коментар

Това малко не го разбрах - алегория със Стивън кинг ли трябва да е? Иначе с клоп първенството става интересно, но пак ще бъде невероятно трудно за ливера да влезе в топ 4 - Челси, сити и арсето изглеждат бетонирани за там, независимо от гуардиола, кривият старт на моу или некадърието на мосюто в големите мачове. Остават Манчо и там шансът е в ман гал, но той няма да е вечен, а като единици в ливера все още няма качество, само житни бегачи реално наистина ще ви е по-лесно да вземете квота през ЛЕ, поне тази година, а сори вас и там ви нема у целата схема
                              Сериозно, пожелавам успех на клоп - мисля, че наистина е най-доброто на пазара в момента и сте големи късметлии, че се нави да дойде при средняк като вас, според резултатите ви в последните 25 години, вместо да отиде в Байерн, реал и т.н. както се изписа. Успех и дано го заслужите
                              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                Да вземем да залагаме че ще спечелите Лига Европа...така може и да се класирате в ШЛ догодина
                                Едва ли.Надявам се на първо време да започнеме да играем футбол.Пък после каквото дойде.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X