IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
    Потвърждаване на залога - S9CD113A3B240A
    Час на залога: 27.05.2015 22:02 Принтирай
    Селекции
    No Селекции Събитие Дата на
    Събитието Коефициент Резултат
    1 Над 11.5 Днипро - Севиля
    Брой корнери 27.05.2015 21:45 2.25 Печеливш

Другият да го пускам ли?
    Знаеш, че не съм "лаладжия"!
    кое по-точно не разбра от това което пиша не за пръви път:

за си бъдем полезни един на друг да пишем само преди мачовете или на лайв

тук не си мерим пишките кой колко изкарал предния ден или последната седмица (месец)

дори не ме интересно кой колко пари залага .................. за никой няма значение кой колко е загубил или спечелил

на мен форума ми е полезен да видя някой да посочи нещо което съм пропуснал като предстоящо събитие ................ или нещо като обосновка защо по този начин ще играе даден мач, нещо като контузени или липсващи футболисти, нещо като някакъв страничен факт който има пряко значение за изхода на срещата и т.н.

трудно ли ти е да разбереш за какво става въпрос?

например вчера дори и не знаех, че има финал на ЛЕ ............... добре, че мернах тук във форума за този мач и пуснах телевизора 1 минута след като бе започнала срещата ....................... ако никой не бе споменал за финала във форума дори нямаше да си пусна телевизора...

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
      моля ви да не ставате груйчовци

нали сме се разбрали, че за си бъдем полезни един на друг да пишем само преди мачовете или на лайв

никой не го интересува да чете днес какво сте играли вчера
      Потвърждаване на залога - S9CD113A3B240A
      Час на залога: 27.05.2015 22:02 Принтирай
      Селекции
      No Селекции Събитие Дата на
      Събитието Коефициент Резултат
      1 Над 11.5 Днипро - Севиля
      Брой корнери 27.05.2015 21:45 2.25 Печеливш

Другият да го пускам ли?
      Знаеш, че не съм "лаладжия"!

Сутринта видях, че има коментари по темата за финала и пуснах това дето съм го играл.
      Сега съм пуснал каква греда ще изям на РГ

Ман-е, принципно не се интересувам от дуела МанЮ-Ливърпул (по-скоро нещо за Арсенал може да е), но ако го има баса съм насреща и след две седмици като съм във Варна лично ще ти го оправя.
      По мой спомен последния ми бас във Форума беше с Иветка , където загубих , че няма да има южно-американски отбор на финала за СП.
      Както и да е, припомни ми и съм Ок
      Only God Can Judge me...

Коментар

• моля ви да не ставате груйчовци

Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        И аз играх над 11 корнера, но наполувремето при 1.72!
        Имах и над 4.5 картона на 1.67 преди мача!
        Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
        Пуснах го на 1,72 комбинирано с победа на Ал Ахли в ШЛ и се заформи К 3,06 което си беше прилично.
        Другото което пуснах при 1:0 за Днипро беше над 11,5 корнера на 2,25
        нали сме се разбрали, че за си бъдем полезни един на друг да пишем само преди мачовете или на лайв

никой не го интересува да чете днес какво сте играли вчера

Коментар

• Между другото пляснах една 50ка на Над 1,5 гола да вкарат Барса и ПСЖ на финалите за купите им в Събота!
          Коеф 1.62!

Коментар

Измислих я !!!
            Джокович - под 27,5 гейма
            Надал - под 31,5 гейма

Общото К е 2,95
            Мачкайте машини !!!
            Пускайте картони на Рейнджърс - Мъдъруел!
            Аз съм сложил една 20ка на над 3.5 @ 1.66, но ако можете да следите на живо и да хването по-добър коефициент или по-ниска линия направете го!

Коментар

Вероятно имаме, но съм забравил - старост
              Припомни ми
              Аз не си спомням с кой беше баса, но ти ми се въртиш в акъла:
              "кой измежду Ман Ю и Ливърпул ще завърши по-напред в класирането!"

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение

ПП Ние с теб нямахме ли някакъв бас за уреждане?!
                Вероятно имаме, но съм забравил - старост
                Припомни ми
                Only God Can Judge me...

Коментар

П....
                  Да видим днес какви дървета ще ям там
                  Измислих я !!!
                  Джокович - под 27,5 гейма
                  Надал - под 31,5 гейма

Общото К е 2,95
                  Мачкайте машини !!!
                  Only God Can Judge me...

Коментар

Пуснах го на 1,72 комбинирано с победа на Ал Ахли в ШЛ и се заформи К 3,06 което си беше прилично.
                    Другото което пуснах при 1:0 за Днипро беше над 11,5 корнера на 2,25, което също излезе и покри вчерашната греда на Ролан Гарос.

ПП Ние с теб нямахме ли някакъв бас за уреждане?!
                    Last edited by man_united; 28.05.2015, 10:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      ...ЧУдя се дали да залагам на Севиля, прекалено малък ми се вижда коеф
                      Другото което пуснах при 1:0 за Днипро беше над 11,5 корнера на 2,25, което също излезе и покри вчерашната греда на Ролан Гарос.
                      Only God Can Judge me...

Коментар

kefal-че, аз никога не съм оспорвал прогнозите му, а това, че обижда българин, който играе за България А педерерът е пътник, тип шумахер - сал кинтаж и кравата милка са му в главата, та и него го бъхтят кат' брашнян чувал. В момента има само един тенисист от супер класа - шумадийското коп'ле нУле
                        Значи казваш,въпреки че е прав, друг може да Убижда,ама българин не!!!Егати арийците!!!Естествено ,не казвам,че човек не трябва да има самочувствие!!!Но мисля,че Григор си го знае това!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                          Груйче,кво става с Педерер бря!!!С прогнозите му де!!!
                          kefal-че, аз никога не съм оспорвал прогнозите му, а това, че обижда българин, който играе за България А педерерът е пътник, тип шумахер - сал кинтаж и кравата милка са му в главата, та и него го бъхтят кат' брашнян чувал. В момента има само един тенисист от супер класа - шумадийското коп'ле нУле
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

напротив, напротив, точно в това не можем да го обвиним - изключително успешно защити точките си на Ролан Гарос от миналата година, когато отново отпадна в първи кръс със супер посредствена игра А дали юе изпадне от топ 20 - почти сигурно, тъй като има да зашитава 1/2 финал на Уимбълдън, 1/2 финал на атп 1000 и титла от Куинс, ама не соковете, т.е. 1330 точки, а в момента има точно 2760...
                            Груйче,кво става с Педерер бря!!!С прогнозите му де!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                              50 ойро на коеф. 3,10 за победа на севиля в редовното време
                              слагам 10 евро на на коеф. 6 на двоен шанс за равен или победа на днепър

Коментар

• 50 ойро на коеф. 3,10 за победа на севиля в редовното време

Коментар

Working...
                                X