IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вариант: На финала (който между другото е от 19:30, а не от 18) ни забочва 2-3 гола и Венгер го купува! Така че коеф. си струва

Все пак: Go Gunners!

Коментар

• - и един малко дългосрочен - Бентеке няма да е във Вила на 03.09.2015 на 1.66, но гледам, че са го блокирали днес
      може да се опита, но коефицента е малък ................... учудих се миналото лято, че преподписа за още 4 години .................. така, че вила не са притиснати от срока на договора за да го продават .................. появи ли се голяма оферта ще го засилят, но иначе ще искат да остане защото без головете му изпадат...

вила с бентеке почти изпаднаха, а без него не ми се мисли...

Коментар

• - а, и още един - Челси няма да загубят през сезон 2015/2016 - коеф е 150 и според мен е добре да се пробва и да се затвори по някое време
        очаквам ранна загуба в първите кръгове .................... ще оберат стинките на балъците...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Сега, специално за полкича:
          - в събота твоят арсе играе с виланите от 6 часа - много сложен мач според мен, макар че аз го имам в една колонка при муси още от полуфиналите
          нямах никкава представа, че играем в събота .................... мислех, че по традиция финала е в неделя...

благодаря, че ми напомни иначе имаше голяма вероятност да го пропусна

Коментар

- а, и още един - Челси няма да загубят през сезон 2015/2016 - коеф е 150 и според мен е добре да се пробва и да се затвори по някое време
            Миналото първоенство изкарах 1.3 нето от това... Браво, стурва си Груйчи!

Коментар

• Благодаря на Хаки и "Лошия" за отговорите!
              Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                Сега видях следното: Walkover - Nishikori K.
                Някой може ли да ми каже какво означава това?
                Печели без игра.
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Още вчера обявиха,че Нишикори е първият класиран за следващият кръг,
                  поради отказване на противника му.За теб означава ,,Познат с коеф. 1" .

Коментар

Днес на РГ ще ме издънят:

Кей Нишикори - Бенямин Бекер - над 26,5 гейма
                    Жил Симон - Майо - Симон да спечели първия сет
                    Only God Can Judge me...

Коментар

• Днес на РГ ще ме издънят:

Кей Нишикори - Бенямин Бекер - над 26,5 гейма
                      Жил Симон - Майо - Симон да спечели първия сет

Общо К - 2,214
                      В ефбет-а коеф за over 4,5 гола на е 7,70 !!!
                      Така че пускам и него, пък каквото ще да става (то си знаем : Гонзо - п*д*р*ст)
                      Only God Can Judge me...

Коментар

този роланД гИрос направо ми съсипва акаунта - 10 поредни непознати мача Добре, че снощи имаше плейоф за бундеслигата и за шоПландското първенство - отлично захлебих на 1Х на Хамбургер срещу Карлсруе, след като гостите поведоха и много корнери в края на шоПландците (набиха си 6 корнера за 10 минути - хванах ги всичките). Избих загубите и съм на малък плюс

- в събота твоят арсе играе с виланите от 6 часа - много сложен мач според мен, макар че аз го имам в една колонка при муси още от полуфиналите
                        - пак в събота са Левски - не се наемам с прогноза, с тотото в Бг всичко е възможно, затова и мачът още го няма в бет365
                        - в понеделник е реванша на плейофа в Германия - според мен е х2, Хамбургер никога не са изпадали в Б група
                        - и един малко дългосрочен - Бентеке няма да е във Вила на 03.09.2015 на 1.66, но гледам, че са го блокирали днес
                        - а, и още един - Челси няма да загубят през сезон 2015/2016 - коеф е 150 и според мен е добре да се пробва и да се затвори по някое време
                        Вчера ми излязоха първите мачове на РГ - Надал и Джокович взеха победаи с ъндър 31,5 и 27,5 гейма
                        Успех с Арсе-то - верно, че само то остана да излезе
                        Иначе за Ч Море и Левски - левскарите много им се играе в Европа, но нямат кинти да платят на Ерджо и бригада. Врътката е дали ще им се дадат пари на моряците за селекция при положение, че на холдинга му предстоят разходи за стадиона и Алея 1.
                        Според мен мача спокойно може да се играе овър 4,5
                        Нещо сайта ми забива и не мога да ти дам котировка
                        Only God Can Judge me...

Коментар

• този роланД гИрос направо ми съсипва акаунта - 10 поредни непознати мача Добре, че снощи имаше плейоф за бундеслигата и за шоПландското първенство - отлично захлебих на 1Х на Хамбургер срещу Карлсруе, след като гостите поведоха и много корнери в края на шоПландците (набиха си 6 корнера за 10 минути - хванах ги всичките). Избих загубите и съм на малък плюс

- пак в събота са Левски - не се наемам с прогноза, с тотото в Бг всичко е възможно, затова и мачът още го няма в бет365
                          - в понеделник е реванша на плейофа в Германия - според мен е х2, Хамбургер никога не са изпадали в Б група
                          - и един малко дългосрочен - Бентеке няма да е във Вила на 03.09.2015 на 1.66, но гледам, че са го блокирали днес
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                            Ще поровя в хисторито - може да съм се объркал!
                            ОК.
                            Иначе винаги можем да пием по питие
                            Only God Can Judge me...

Коментар

Потвърждаване на залога - S9CD113A3B240A
                              Час на залога: 27.05.2015 22:02 Принтирай
                              Селекции
                              No Селекции Събитие Дата на
                              Събитието Коефициент Резултат
                              1 Над 11.5 Днипро - Севиля
                              Брой корнери 27.05.2015 21:45 2.25 Печеливш

Другият да го пускам ли?
                              Знаеш, че не съм "лаладжия"!

Сутринта видях, че има коментари по темата за финала и пуснах това дето съм го играл.
                              Сега съм пуснал каква греда ще изям на РГ

Ман-е, принципно не се интересувам от дуела МанЮ-Ливърпул (по-скоро нещо за Арсенал може да е), но ако го има баса съм насреща и след две седмици като съм във Варна лично ще ти го оправя.
                              По мой спомен последния ми бас във Форума беше с Иветка , където загубих , че няма да има южно-американски отбор на финала за СП.
                              Както и да е, припомни ми и съм Ок
                              Ще поровя в хисторито - може да съм се объркал!

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                                к...
                                трудно ли ти е да разбереш за какво става въпрос?

...
                                О, моля ти се - нямам никакво намерение да ти се обяснявам!
                                Всичко добро ти желая.
                                Only God Can Judge me...

Коментар

Working...
                                X