IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Успешно НЕ защитава точки от миналата година и както е тръгнал в края на годината може и да излети от топ 20...
    напротив, напротив, точно в това не можем да го обвиним - изключително успешно защити точките си на Ролан Гарос от миналата година, когато отново отпадна в първи кръс със супер посредствена игра А дали юе изпадне от топ 20 - почти сигурно, тъй като има да зашитава 1/2 финал на Уимбълдън, 1/2 финал на атп 1000 и титла от Куинс, ама не соковете, т.е. 1330 точки, а в момента има точно 2760...
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
      За Гришо никой нищо не казва
      Успешно НЕ защитава точки от миналата година и както е тръгнал в края на годината може и да излети от топ 20...

Коментар

• И за мен лека греда - Куевас би Тием и ми развали хубава печалба ЧУдя се дали да залагам на Севиля, прекалено малък ми се вижда коеф
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Не знам,ама този Ролан Гарос нещо ми взе здравето
          Победа на Гришо - греда!
          Загуба на Каратанчева от Янкович !!! - греда!
          Победа на Кудрявцев - Греда!
          Победа на Хуан Марко - Греда !!!
          И всичко това само за два дена
          Не вярвам всичко да е тото - квалификантите да мачкат !!!
          Only God Can Judge me...

Коментар

аз отдавна питам защо му е на Гришо да се мъчи и на двойки да играе

понякога в един ден му се налага да играе по два мача, а на следващия ден му предстои пак мач и каквато и химия да му дават той няма как да е свеж и да изкара турнира до края

спонсорите му ли го натискат за този самоубийствен календар не знам

Коментар

Казали сме го отдавна!!!Топ тенесист,но не за топ десет,камо ли за четири!!!

Коментар

• За Гришо никой нищо не казва

Коментар

• Така се действа в белите държави > http://www.nytimes.com/2015/05/28/sp...mong-them.html

Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• добра новина ....................... все пак БР си има договор за още 3 сезона и е редно да си изпълни контракта за да реализира идеите си...

и какво са 18 загуби при +60 изиграни мача? ................ едно няма нищо на фона на почти спечелeната титла предния сезон...
                    Last edited by 2012; 26.05.2015, 23:47.

Коментар

• Лошо, лошо

Брендън Роджърс остава в Ливърпул, въпреки "шестицата" и 18 загуби
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Нищо не е това.Малко му е на Брендо .... 150 % бил сигурен, че остава на Анфийлд и догодина ..... тоя е по-зле от прогнозите на Монти за Петрол, ГАГБТ и БТХ, баси ........

нека си остане човека ...................... да завърши започнатото

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                              Нищо не е това.Малко му е на Брендо .... 150 % бил сигурен, че остава на Анфийлд и догодина ..... тоя е по-зле от прогнозите на Монти за Петрол, ГАГБТ и БТХ, баси ........
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                                кви филми??? ................... питам какъв бюджет е обявен за покупки през това лято?
                                Иронията за безплатните мечти и подигравката с Джерард беше неуместна.
                                Не знам за бюджета.Вероятно зависи и кой ще е треньора.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X