If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Успешно НЕ защитава точки от миналата година и както е тръгнал в края на годината може и да излети от топ 20...
напротив, напротив, точно в това не можем да го обвиним - изключително успешно защити точките си на Ролан Гарос от миналата година, когато отново отпадна в първи кръс със супер посредствена игра А дали юе изпадне от топ 20 - почти сигурно, тъй като има да зашитава 1/2 финал на Уимбълдън, 1/2 финал на атп 1000 и титла от Куинс, ама не соковете, т.е. 1330 точки, а в момента има точно 2760...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Не знам,ама този Ролан Гарос нещо ми взе здравето
Победа на Гришо - греда!
Загуба на Каратанчева от Янкович !!! - греда!
Победа на Кудрявцев - Греда!
Победа на Хуан Марко - Греда !!!
И всичко това само за два дена
Не вярвам всичко да е тото - квалификантите да мачкат !!!
аз отдавна питам защо му е на Гришо да се мъчи и на двойки да играе
понякога в един ден му се налага да играе по два мача, а на следващия ден му предстои пак мач и каквато и химия да му дават той няма как да е свеж и да изкара турнира до края
спонсорите му ли го натискат за този самоубийствен календар не знам
Нищо не е това.Малко му е на Брендо .... 150 % бил сигурен, че остава на Анфийлд и догодина ..... тоя е по-зле от прогнозите на Монти за Петрол, ГАГБТ и БТХ, баси ........
нека си остане човека ...................... да завърши започнатото
Нищо не е това.Малко му е на Брендо .... 150 % бил сигурен, че остава на Анфийлд и догодина ..... тоя е по-зле от прогнозите на Монти за Петрол, ГАГБТ и БТХ, баси ........
Коментар