IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
    За мен този нихилизъм е добро укритие за тежки комплекси, съжалявам че трябва да го кажа. Много провинциализъм в мисленето, тежък емоционален брак преди битките и неспособност да се зарадваш на победата, на хубавото (щото може и да е на зле, както е казал пустия народ).

....
    Дидо, и на теб ще ти отговоря - откакто тъпата чорба замина да играе по села и паланки, провинциализмът в мисленето, нешо, което толкова удобно се мъчиш да прехвърлиш на здравата глава, е силно загнезден точно в теб. Победата е нещо прекасно и като всеки нормалне българин съм супер шастлив от нея. Няма липса на вяра в собствените сили, има реална преценка, а тя водеше до това, което съм написал - седя зад всяка своя дума, ние трябваше да играем с Холандия. Нямам страх и от поговорки тип "трай да не чуе дявола" или :"много хубаво не е на хубаво", само логична преценка на нещата.

И да, много по-добре се получи, че стана не по моя начин. Някакси по-красиво, по-благородно. Но фактите са си факти - и с моя начин шяхме да се класираме на 1/2 финал, само че с по-малък риск и без урболешката "удри, еби им майката" Обяснил съм по-долу защо, да не се повтарям.

Толкова за мача, само тук, в България, може да се случи подобно нешо - разделение на хора в победата, шото едните били "по-победители" от другите и те не били заслужили да се наричат победители, нищо, че този хора са подкрепяли отбора до дупка, а не се предаоха след онова лайно Интересчийки - помня колко бяхме в залата тогава на 1/2 финала в световната лига с полша - не повече от 3 000 българи. Другите бойкотираха...

Спирам и желая успех на вас и семействата ви,
    П.С. А и за малко да забравя едно "фарисейско" и от "кумова срама"

Българи, юнаци!
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Чета тук мненията и не мога да не се възмутя, как у някои хора може да съществува такъв нихилизъм. Оставам с усещането, че и европейски шампиони да станем, пак ще има постове от рода: Браво, обаче можеше да станем шампиони и по друг, много по-лесен начин, като легнем на един, а не да бием друг.
      чета те и честно да си кажа, имам странното чувство, че си малоумен! Не си от вчера във форума, но да ме наречеш мен нихилист, причината може да е само една от двете - тъп емигрант, търсещ си извинение за изоставената от него Родина или човек, който просто си търси за какво да се заяжда, тъй като му е скучно Шях да използвам по-цветисти епитети, но не го правя от уважение към участието ти в този форум, което не е от вчера.

Ще го разясня за пореден път, тъй като някои тикви на финансови "капацитети" не могат да вдянат - аз искам България да се класира максимално напред. Максимално! И това минава точно през нареждане на мачове и пестене на сили. Обяснил съм по-долу защо, дал съм и примери. Убеден съм, че не можете да дадете примери в обратната посока. Всеки има право на мнение и аз се старая да уважавам всяко мнение, но някои неща наистина ми идват в повече, особено обвиненията в нихилизъм
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Чета тук мненията и не мога да не се възмутя, как у някои хора може да съществува такъв нихилизъм. Оставам с усещането, че и европейски шампиони да станем, пак ще има постове от рода: Браво, обаче можеше да станем шампиони и по друг, много по-лесен начин, като легнем на един, а не да бием друг.
        За мен този нихилизъм е добро укритие за тежки комплекси, съжалявам че трябва да го кажа. Много провинциализъм в мисленето, тежък емоционален брак преди битките и неспособност да се зарадваш на победата, на хубавото (щото може и да е на зле, както е казал пустия народ).

Мен честно казано ми дойдоха в повече руските поеми в края на някакъв пост по-долу, уж посветен сълзливо на великата българска победа.

Сега, не съм привърженик на пиянски ревове "Българи, юнаци!" и групово боботене на химна (макар че снощи настръхнах), ама като се появят паляците тип Волен гордо назвали се "пАтрЕотЕ") и почнат да ми пускат руски въздишки по БЪЛГАРСКИТЕ ПОБЕДИ, ми иде да хвана шашката, ей Богу

Коментар

• Чета тук мненията и не мога да не се възмутя, как у някои хора може да съществува такъв нихилизъм. Оставам с усещането, че и европейски шампиони да станем, пак ще има постове от рода: Браво, обаче можеше да станем шампиони и по друг, много по-лесен начин, като легнем на един, а не да бием друг.

Коментар

• Няма такава глупост
            Това само в БГ може да се случи:

Полуфиналът на Европейското първенство по волейбол за мъже България – Франция ще се играе в събота (17 октомври) от 20,45 часа в зала „Арена Армеец” в София. По предварителна програма срещата бе записана от 17,45 часа с уговорката, че са възможни промени заради телевизионното излъчване. Именно поради тази причина от Европейската конфедерация изместиха двубой номер 33 от програмата на Евроволей 2015 за 20,45 часа на 17 октомври.
            Всички фенове, закупили предварително билети за двубой номер 33, без да са ясни класиралите се отбори, получава шанс да презаверят своите пропуски. Билетите, купени преди края на четвъртфинала между България и Германия на 14 октомври, могат да бъдат презаверени на касите на „Арена Армеец” от 15 октомври (четвъртък) в 14 часа до 17 октомври (събота) в 12 часа спрямо работното време на касите. Непрезаверените до този час билети важат за мач номер 34 – полуфинала Словения – Италия на 17 октомври от 17,45 часа.
            Билетите за мач номер 33, които може да бъдат презаверени, са тези, на които пише начален час 17,45. Тези с написан начален час 20,45 са валидни и нямат нужда от презаверяване.

http://www.volleyball.bg/news/item/1...frantziya.html
            Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              момци, ама вие верно живеете в някаква паралелна вселена Сега ще ви дам доста елементарен пример - ние не сме велика сила. Не сме! Искам да сме, но не сме и точно това изхвърляне, това желание за максимума, доведе до това сега да сме 7 милиона с мангали, а не поне двойно и то без тях. Това желание за максимума накара 2 милиона да напуснат страната - шото нали веднъж се живеело и дъра-бъра (има една подобна тема в гонг, та там си писах с разни невъвращенци, дето си търсят само опрвдание за това, че са предали Родината си).
              Тука, нещо не моа да вдяна, кое от кое следва... ша прощааш, налЕ...
              Какво си я заповтарял, тая СВЕТОВНА СИЛА ? За кво ?
              Убуу, айде, според световния силомер, България НЕ Е СВЕТОВНА СИЛА.
              И ? Така, по спокоен ле си ? Кво от ТВА ?
              Според мен, е СЕ ТАЯ, дали някой, нИ или не нИ, смята, за каквото и да е... (баси изказа.. , ама така ми дойде..) За мен, тва е СУЕТА. Има си статистика. Другото са определения на пишещия жОрналис...
              Какво общо има тва, с растящата популацията на мангалите, явно влияща негативно на съотношението Българи/цигани ?
              Българите, бегат и остаат вънка.. ПРАВ им ПЪТ. Така са го видели, почуствале и са фанали влака до София, а после рейса за летището...
              Демокрация, налЕ ...
              Секой може да придобие белет за бленуваната дестинация. Не ги виня или осъждам. Това също доказва кураж и решителност. да зарежеш ДОМ и РОДИНА и да се фърлиш в чужбината.. (Не е мойто, НО .... )
              Счупи се (за мен, ФОРЕВА) връзката на БЪЛГАРИНА със земята БЪЛГАРСКА. С Родината. С историята. Сложихме (или допуснахме да ни сложат) банкнота на постамент, и тръгнахме към него, с протегнати ръце, НА ВСЯКА ЦЕНА ...
              Резултата е -
              през прозореца...
              ТАКА Е... И ТАКА ЩЕ БЪДЕ !!!
              Както често обобщавам в една друга тема - Да живее сводата и демокрацията !!!
              Уфффф ...
              ама ДРАЗНИШ, .... СЯ
              АМА ПУСТО, що има това общо с ВОЛЕЙБОЛА ?
              Ама първия мач Херманците биле по-силни (тех, слагаш ле ги в СВЕТОВНИТЕ СИЛИ ? ), обаче ни пуснали, щото са по-умни и са си напраиле сметката.
              И ний, по германски, умен тертип, требеше да ПАДНЕМ от тоа и оня, за да се нагласим към реалността ... инак, сме назадничави изостанали от светлия ден идкопаеми.
              ОБАЧЕ, ние остаихме математиката и педалокръчарството на спецялистите, и зехме, че им нашОкахме каските ПАК.
              Е така, ЗА СПОРТА.
              Коет, пак не го свързвам никак, с демографската структура на населението, емигрантите, трудовата заетос и нивото на зъплатите....
              ...
              Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              Важни са резултатите - да, и аз правя грешките да го играя алтруист, да си мисля, че трябва да съм макс честен и почтен, да казвам истината, независимо дали се харесва, или не, да отстоявам себе си. И го правя. И си плащам, при това доста скъпо за това....
              Некой, кара ле те ?
              Такъв си. ТАКА си възпитан. И такъв ще си останеш.
              А според мен, такъв ТРЯБВА да си останеш.
              Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              Системата иска, търси мижитурките, промотира ги, дава ги за пример, показва ги като успели в живота. Това е реалността - огледайте се около себе си и сами ще го потвърдите. Вижте шефовете, CEO-та по модерному, вижте президента, вижте Лили дебелото, вижте серГея, вижте Тиковний и т.н. - и това не е само у нас. Системата иска това и или се нагацдаме към нея, или тя ни прекършва. Толкова е просто. И гадно Реалност...
              +1
              Да. ТАКА е и според моите виждания.
              Ама..
              СИСТЕМАТА да го ДУХА. (подобно на практическите упражнеия на състезателите и треньорското ръководство на представителната, "мъжка" гарнитурана на Меркелланд, от 09/10/2015 и 14/10/2015...)
              Ща цитирам, един поет (всячески се дистанцирам от политизиране на темата)
              Нет, лучше с бурей силы мерить,
              Последний миг борьбе отдать,
              Чем выбраться на тихий берег
              И раны горестно считать.
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

...
                Точно затова ние трябва да си пестим силите и да си знаем интереса, а той повеляваше снощи да играем с Холандия, а не с Германия. Взехме мача на емоция и тези момчета са наистина великани, не само като ръст, но вероятноста да го вземем сноши бе по-малка от мач с Холандия. И все пак всичко е добре, когато свърши добре, само дето аз обичам да елиминирам излишните рискове, когато мога, което не ми пречи да съм доста хазартен в други случаи И все пак винаги с премерен риск и никога ол ин, освен ако не съм убеден в крайния резултат. Крайно време е да се научим да мислим прагматично, а не просто урболешката - тоя не ме кефи, ама гласувам за него, напук на оня, или обичам Родината, мразя държавата, затова се отказвам и от двете и бягам в чужбина, ама се пиша родолюбец и т.н.

Българи, юнаци!!!
                Спестихме си цял един мач, в който не се знаеше "знае ли се" - топка е, върти се...
                Смятам, че постъпиха правилно като си взеха всички мачове и отидоха да почиват. В тоя случай и едно Син Сити не е зле - сплотява колектива някак си... а като съм ги виждал във Варна след мач как се сплотяват... малииииииииииии
                Та за разлика от немците, снощи излязоха свежи и отпочинали, което си пролича. Ако бяха играли още един мач едва ли щеше да има тази свежест в играта им. На предното европейско (случайно или не ) се получи точно искания от теб сценарии и на полуфинала след първия гейм направо се влачеха по терена и отнесоха плувката с много точки разлика.
                Дано с франсетата (които са по-гаден и неудобен за нас противник и от Италианците ) да излязат спокойни и да дадат всичко от себе си.
                Българи - Юнаци !!!!!!!!!
                Only God Can Judge me...

Коментар

• Груец, по-ведро гледай на нещата да'е ...

https://www.facebook.com/ziezibook

П.П. Мислиш ли, че ми е лесно това, което правя, но не мрънкам

Поздрав от Антарктида за добро настоение

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                    В тази си част си прав и аз мисля,че го казах(макар и по друг начин) в скобите в моя пост.
                    Въпроса Груйче е, че малко изместваш темата, а тя е:
                    БИЙ ЗА ДА ТЕ УВАЖАВАТ!!!
                    eдва ли има някой, който да не е съгласен с тази теза
                    Има само един дребен детайл, на който аз акцентирам - ние не можем да бием винаги, щото не сме велика сила, а и ако някой стане много силен, дребосъка се обединява срешу него и му играе мръсни номерца - примерът преди 100 години съм го дал и е меродавен и днес. Мога да дам и друг - стадо хиени винаги прогонва лъва от плячката му, той само се е хабил да убива, накрая ядат хиените - грозни, гадни, отвратителни мършояди, но незастрашени от изчезване като гордия лъв.
                    Точно затова ние трябва да си пестим силите и да си знаем интереса, а той повеляваше снощи да играем с Холандия, а не с Германия. Взехме мача на емоция и тези момчета са наистина великани, не само като ръст, но вероятноста да го вземем сноши бе по-малка от мач с Холандия. И все пак всичко е добре, когато свърши добре, само дето аз обичам да елиминирам излишните рискове, когато мога, което не ми пречи да съм доста хазартен в други случаи И все пак винаги с премерен риск и никога ол ин, освен ако не съм убеден в крайния резултат. Крайно време е да се научим да мислим прагматично, а не просто урболешката - тоя не ме кефи, ама гласувам за него, напук на оня, или обичам Родината, мразя държавата, затова се отказвам и от двете и бягам в чужбина, ама се пиша родолюбец и т.н.

Българи, юнаци!!!

Коментар

м.... Системата иска, търси мижитурките, промотира ги, дава ги за пример, показва ги като успели в живота. Това е реалността - огледайте се около себе си и сами ще го потвърдите. Вижте шефовете, CEO-та по модерному, вижте президента, вижте Лили дебелото, вижте серГея, вижте Тиковний и т.н. - и това не е само у нас. Системата иска това и или се нагацдаме към нея, или тя ни прекършва. Толкова е просто. И гадно Реалност...
                      В тази си част си прав и аз мисля,че го казах(макар и по друг начин) в скобите в моя пост.
                      Въпроса Груйче е, че малко изместваш темата, а тя е:
                      БИЙ ЗА ДА ТЕ УВАЖАВАТ!!!
                      Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                        +1
                        Или играеш за ПОБЕДА... или си мишка. Така ме учеха треньорите ми преди години, когато бях активен спортист и затова ги уважавам ужасно много всички тях!
                        Лично аз не искам да съм мишка и нацията ми да бъдат мишки (макар, че ... )

Този клип съм го пускал много пъти и ще го пускам още ужасно много пъти!!!
                        Enjoy !!

http://vbox7.com/play:8279a4e7
                        момци, ама вие верно живеете в някаква паралелна вселена Сега ще ви дам доста елементарен пример - ние не сме велика сила. Не сме! Искам да сме, но не сме и точно това изхвърляне, това желание за максимума, доведе до това сега да сме 7 милиона с мангали, а не поне двойно и то без тях. Това желание за максимума накара 2 милиона да напуснат страната - шото нали веднъж се живеело и дъра-бъра (има една подобна тема в гонг, та там си писах с разни невъвращенци, дето си търсят само опрвдание за това, че са предали Родината си). Важни са резултатите - да, и аз правя грешките да го играя алтруист, да си мисля, че трябва да съм макс честен и почтен, да казвам истината, независимо дали се харесва, или не, да отстоявам себе си. И го правя. И си плащам, при това доста скъпо за това. Системата иска, търси мижитурките, промотира ги, дава ги за пример, показва ги като успели в живота. Това е реалността - огледайте се около себе си и сами ще го потвърдите. Вижте шефовете, CEO-та по модерному, вижте президента, вижте Лили дебелото, вижте серГея, вижте Тиковний и т.н. - и това не е само у нас. Системата иска това и или се нагацдаме към нея, или тя ни прекършва. Толкова е просто. И гадно Реалност...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                          ...
                          Въпреки подплатената с история аргументация, НЕ съм съгласен.
                          България - ВИНАГИ ТРЯБВА ДА ИЗЛИЗА ЗА ПОБЕДА.
                          Всеки БЪЛГАРИН-спортис (без значение, дале е щангис, футбалер или биатлонис), ВИНАГИ требе да излиза за ПОБЕДА. Да надскочи, да набие, да вдигве повече, да вкара повече или да надбега, а бе ковто там се прави, но ПОВЕЧЕ от противника... ТОВА е смисълът на спорта. Да тренираш и да се подготвяш, САМО ЗА ПОБЕДА. НЕ "достойно" 8-мо място, "достойно" класиране, или "великолепен" сребърен медал.
                          ЗА ПОБЕДА.
                          На ТОВА, трябва да учим децата си.
                          Да искат и да се стремят, да са ПОБЕДИТЕЛИ. Не надхитрили или излъгали, а ПОБЕДИЛИ противника (а не дай си Боже и врага).
                          (лека препратка, към моите пожелания, преди всеки мач на Байерн - И ДВАТА отбора да са в пълен състав, здрави. Който е по-добър - да победи.)
                          Добечера, Николов, Братоев и другите БЪЛГАРИ от отбора, просто трябва да излязат на терена с лъвовете на гърдите и да се раздадат. ТОВА е. Пък каквото стане !
                          АКО ни надвият швабите, нека стане на паркета.
                          Да напраат повече точки. АКО го направят, НЯМА да е щото паднаха първия мач, а защото е възможно да са просто по-силни. ОК.
                          Важното е, НИЕ да се борим със всички сили (колкото са - толкова).
                          В спорта и живота ИМА и победи и загуби. ВАЖНОТО е да си направил ПРАВИЛНОТО - да си се БОРИЛ.
                          че СМАЖЕМ фолсвагените !!!
                          БЪЛГАРИ - ЮНАЦИ - !!!
                          +1
                          Или играеш за ПОБЕДА... или си мишка. Така ме учеха треньорите ми преди години, когато бях активен спортист и затова ги уважавам ужасно много всички тях!
                          Лично аз не искам да съм мишка и нацията ми да бъдат мишки (макар, че ... )

Този клип съм го пускал много пъти и ще го пускам още ужасно много пъти!!!
                          Enjoy !!

http://vbox7.com/play:8279a4e7
                          Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Груец, "АКО" не се брои .... Браво, че се сбъднаха надеждите ти за резултата
                            е, поне нещо познах, ама е най-важното

Коментар

• Груец, "АКО" не се брои .... Браво, че се сбъднаха надеждите ти за резултата
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Captain Morgan Разгледай мнение
                                За довечера в NHL:

Филаделфия - Чикаго
                                Чикаго определно е по-добрият от двата отбора, но пък статистиката му като гост на Фили е доста лоша, затова ще се въздържа от 2ката тук. Очаквам ниско резултатен мач, като за мен линията от 5.5 вместо 5 гола е допълнителен стимул да пробвам Under 5.5 (1.76)

Българи, юнаци! Да накажем сметкаджиите!
                                този път го хванах, благодарско

Коментар

Working...
                                X