IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Ех, Пепи, Пепи, на колко години си? Питам сериозно! Имаше едно време един друг Пепи, той яко се кефеше на ХДПАТ-ки, а оттам и на Черепахата, ама като фалирГаха и вече мрази всички черепопроизводни - ти да не си същия? Пак сериозно питам, той беше готин тип

    Като ти гледам познатията по право, направо се плаша за инвестициите ти - доколкото помня си ходил на сбирката на списващите в Инвестора, която аз бойкотирах тази година, та белким си прихванал нещо от тях. Кое искаш да ти коментирам - изказванията на Сребрин Тенекеджиев ли - ами горе-долу познанията му в областта на правото са приблизителни равни на твоите, т.е. кръгла 0. Най-общо казва - пък значи Шуменско не са били АД перз комунизма, та следователно не са съществували Но на него му е простено, все пак е само един проЗ фен, макар и готин, а ти си инвеститор, нали? Следва да правиш поне разликата, че събитията преди 25 години и сега нямат нищо, ама нищо общо. Иначе да, можеше , тези, които се усетиха първи, да си регистрираш каквато си искаш марка веднга след комунизма, абсолютно всеки можеше да го направи, а тези с протекции от горе дори и да си ги задържат. Дори се стигна до случаи като този на майонеза "Краси" (чисто нова фирмичка от Пловдив), в който те осъдиха оригиналната фирма (Растма Май от Бойчиновци - най-старата фабрика за майонеза у нас), че нямат право да ползват оригиналната опаковка на добре познатата ни майонеза, която самите Растма Май бяха създали по времето на комунизма. Това доведе почти до фалит на оригинала, който ментето после изкупи за без пари, фалира го официално и сега всички "знаят", че това е старата майонеза от едно време - всяка прилика и разлика с реално случващи се в момента събития НЕ е случайна...
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

    Коментар


    • Първоначално изпратено от vesi97 Разгледай мнение
      И кое му е страшното имат си месокомбинат в Ловеч ? Взимат два чувапа кремвирши Пони и всичко е ок, само не знам дали трябва да са без свинско като разградските че с тия помаци, депесари, кюрди и др подобни си е проблем с припознаването
      Съжалявам те, явно това възпитава сегашата ни образователна система, кюрда си ти. Както искаш го разбирай, но аз се отнасям с уважение към всички футболисти дали нещо на България, включително и тези на Левски. Нямам идея как е възможно, да ти е толкова болен мозъка, та чак до такава крайност... И изобщо да си помислиш да говориш за Ицо Стоичков по този начин. Нема що, гоУем си баце...
      Last edited by pepe1234; 25.07.2016, 14:11.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        ...
        ... Наистина малшанс, че отпаднахме от сериозен отбор...
        Това горното верваш ли го наистина? То все в първи кръг от сериозни отбори.... Доста менения прочетох,включително и от ваши привърженици, че този отбор не имал нищо общо с техния от преди няколко години от шампионската лига,че всичко е разпродадено и сега са, да си го кажем честно, айде не слаби, но напълно преодолим за Левски отбор.

        За ЦСКА слабо ме интересува какво мислиш, колкото по-силен е воя и гърченето, токова повече съм убеден, че сме на правия път. Ако аз съм припознавач на Литекс и Етрополе, то ти си припознавач на Лавчис. И последен въпрос как вървят доносите към уефа, която също ни припозна всъщност май и титлите и купите ни припозна ? Гледай догодина в евротурнирите как ще ни припознаят, щот гаранция няма да сме наказани, че и коефициента ни ще си е нашия ... Иначе пак ти казвам, да си гледаш твоя отбор, щото да не се окаже, че вие припознавате отново догодина или подогодина...

        туй ще коментираш ли:

        Бившият президент на фенклуба на Левски Златин Тепсиев разкри скандални подробности в интервю за „Блиц“. Според него Левски от 1937 г. до 1991 г. е бил на практика нелегитимен, защото никога не е имал регистрация! И още нещо – през 1991 той и фенове регистрират за първи път Левски, като правоприемник на съществувалия. Тогава обаче се регистрира с измама втори Левски – на Томас Лафчис, който няма нищо общо с предшествениците.

        Ето и скадалното признание на Тепсиев.

        Вие сте първият демократично избран президент на „Левски“. През 1991 г. за кратко се създаде почти същата ситуация, както сега е в ЦСКА. Изведнъж цъфнаха два „Левски“ – вашият и този на Томас Лафчис „Левски“ 1914“. Как ви изтласка Лафчис навремето? Спомням си, че той беше първият човек, който публично обяви премия за победа на „Левски” над финала за Купата на България над „Ботев” през 1991 г.
        -Прав сте. Точно така беше. Бяхме конкуренти с него. Аз изобщо не го познавах лично до този момент. Заминах за финала с автобуса, с феновете. Много ме обичаха хората, имаха ми доверие. В спора за президентския пост фенклубът категорично застана на моя страна и оспорваше легитимността на Томас Лафчис. Насрочени бяха избори в сградата на „Съюза на слепите” на улица „Парчевич”. Тогава дойдоха барети да пазят Томето от гнева на ултрасите. Появиха се два клуба. Те регистрираха тогава „Левски” 1914”, а нашият се казваше просто „Левски”. Оказа се, че никога нашият любим клуб не е бил регистриран. От 1937 г. до 1991 г. сме били нелегитимни един вид. С идването на 9 септември 1944 г. клубът е заличен на практика. Всичко е било една юридическа вандалщина. Ние изпреварихме хората на Лафчис с нашата регистрация, те се появиха после като контрапункт. Но аз реших да се оттегля, защото покрай мен имаше доста хора, които искаха слава, публичност. Като Пешо Кучето например, който патентова клубната емблема и после дълги години се съдеше с Батков. Съдебната сага продължи прекалено много. Емблемата не може да принадлежи на един човек или на група от хора. Аз не исках да има боричкания, да всявам разнобой между левскарите. Моментално се оттеглих. Заявих, че „Левски“ не е бакалница или бензиностанция, за да бъде бизнес субект.
        Гответе се за 10 кръг, че с още една поредна загуба ще продъжите да пишете история...
        Last edited by pepe1234; 25.07.2016, 13:56.

        Коментар


        • Уф, гледам, след като си самоналожих едномесечен бан да пиша в тази тема, заради модераторския произвол, бан, който пак ще си наложа за 1 месец, за да не им създавам излишен трафик, освен ако не ми се извинят, та разни оранжеви момченца, на които явно им влиза там, откъде на нормалните мъже им излиза, взели, че решили да се гаврят пак с най-титулувания (вече, след смъртта на ЦСКА) клуб у нас!!! Кои сте вие бе, аланкооолу - припознавачи от Микре и етрополе ли?

          1. Левски - за съжаление отпаднахме, но играхме наистина добре и създадохме доста положения, които пропиляхме с лека ръка. Жалко, но момчетата наистина показаха желание, просто толкова са им възможностите. Все пак пълният стадион, напълнен на макс, при цени до 30 лв, а не с безплатен вход и кебапи и циганска музика на корем, ги изпрати на крака, с аплодисменти. Наистина малшанс, че отпаднахме от сериозен отбор, но такъв е животът. В Левски се върви в парилната посока и дано оставят Люпко на спокойствие, плюс да се вземе читав нападател, за да се обиграва за догодина. Титлата няма как да спечелим, но със сигурност пак ще сме в тройката на ултра висшата ни лига, защото тук конкуренция нямаме, няма и как да имаме.

          2. Етрополе (Микре) - виждам, че много се хвалели с победата над Интер, само за тяхно инфо: този мач не е отразен в официалната страница с контролите на Интер в предсезонната подготовка - http://www.inter.it/en/calendario. Веселото е друго - там не са отразени точно 2 мача - с оранжевия Франкенщайн и с един отбор , който току-що е спечелил В група в Австрия (Ватенс) - аналогиите ги оставям на вас. Апропо, австройските аматьори също не са загубили от Интер... Виждам, че се хвалят и с Удинезе - е, то си е за смях - платени автобуси от Етрополе и пак празен стадион при безплатен вход. А и Удинезе е велик отбор, спор няма - тъкмо се спасиха да не изпаднат от Серия А.

          3. ЦСКА - жалко за този тим, винаги съм им бил противник, пял съм "А цска умре, але, але", но никога не съм вярвал, че наистина може да умре. Жалко, много жалко - все още има мискроскопична надежда да не умрат, ако джуджака вкара реален озравителен план и дано да стане, но вероятността е прекалено малко. Жалко, че най-титулованият клуб у нас трябваше да умре по този начин, особено грозно е, че бившите му привърженици го заровиха и играха хора на гроба му, преди още официално да е умрял. Жалко.

          4. Лудогорец - тази година определено са по-добри и мисля, че имат всички шансове да преминат през Звезда, а това би значело групи - дали в ШЛ, или в ЛЕ. Гадно е, че пак те ще са "националната кауза", но каквото сами си направихме двата гранда, това ще си сърбаме. Пожелавам им успех - винаги съм го пожалвам, дори и на цска, когато беше жив, в случаите. в които играеха в Европа.

          Новата Перуканово-перхидролена лига няма да я гледам особено, но съм си взел карта за сектор А, така трябва просто...
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

          Коментар


          • Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Виж децата от Ловеч като тръгнат да карат ей тогава ще стане страшно..не за друго ами са си 150 км.
            И кое му е страшното имат си месокомбинат в Ловеч ? Взимат два чувапа кремвирши Пони и всичко е ок, само не знам дали трябва да са без свинско като разградските че с тия помаци, депесари, кюрди и др подобни си е проблем с припознаването

            Коментар


            • Виж децата от Ловеч като тръгнат да карат ей тогава ще стане страшно..не за друго ами са си 150 км.

              Коментар


              • Това не е добре, живеете в паралелна вселена ми се струва...не знам какви очила трябва да имаш, за да твърдиш подобни неща. Много ми е чудно, като как се изказвате, след като явно не сте били там, за да видите... За пореден път, дойдоха децата от академията с техния си автобус, за да гледат ЦСКА - УДИНЕЗЕ, дойоха да гледат футбол от по-високо ниво... егати и хорта сте верно.
                Last edited by pepe1234; 25.07.2016, 10:20.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                  Брей, брей...
                  Цяло Етрополе одило на мача с Одинезе да гледа представянето на местния отбор....
                  Карат ге на "мач", като на Ценко Чокоф избирателите - организирано, с алтабуси..
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

                  Коментар


                  • Що пишеш тъпотии? Беше ли на мача? Дойде един автобус на етрополе и то си пишеше на него Академия Христо Стоичков. Дойдоха малките да гледат мача, не мога да разбера или четете лайната на псевдо журналистите или просто се чудите коя от коя по-голяма глупост да измислите...
                    Last edited by pepe1234; 25.07.2016, 09:03.

                    Коментар


                    • Брей, брей...
                      Цяло Етрополе одило на мача с Одинезе да гледа представянето на местния отбор....

                      Коментар


                      • Абе нз, ама с този ранен изход от турнирите, кабриото 100 години ще се изплаща

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                          Ти действително си уникален идиот.Ако крадеца на ДДС беше прибавил още една нула можеше и Реал и Барса едновременно да играят.Само не разбрах как може едни несретници според дребните свински душици за 3-4 години да се превърне в гранд,нещо като слабаците Мариибор и КОЛОСА МУРА.Колкото до 10000 пълен смях,виж снимките в нета.Явно не можеш да осъзнаеш,че заради такива като вашия заможен продължаваш да се радваш на живота в най изостаналата държава в Европа наречена КЕНЕФ
                          Извинявай, бавно включвам, но...
                          КЕНЕФ - да! Заради разни пеевци и тем подобни гнусни животни, които ви хрантутят в момента. За теб това е нормално. Нормално е понеже вие сте най-най и сте привелигировани по закон /ваш си/. При вас това е нормално. Само, че случи ли се на някой друг - то това не е нормално. И започват писъци! И доноси...!!! Ей..., писна ми от доносническите ви творения! При вас сте се наредили доносник до доносник. Като те гледам и ти си такъв. Боклуци...!!!

                          Коментар


                          • Извинявам се, но кога казвате многоуважаеми emos, че е мача на веуикото Левски с Абърдийн?!! М..., кога?!!

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                              Ти действително си уникален идиот.Ако крадеца на ДДС беше прибавил още една нула можеше и Реал и Барса едновременно да играят.Само не разбрах как може едни несретници според дребните свински душици за 3-4 години да се превърне в гранд,нещо като слабаците Мариибор и КОЛОСА МУРА.Колкото до 10000 пълен смях,виж снимките в нета.Явно не можеш да осъзнаеш,че заради такива като вашия заможен продължаваш да се радваш на живота в най изостаналата държава в Европа наречена КЕНЕФ
                              Извинявай, но забравих да ти кажа...
                              Щом според теб аз съм уникален идиот, то според мен ти си ултра, ама ултра идиот!!! Знаеш ли какво значи това?!! Ако обичаш, бъди така добър и не приписвай недоказани неща някому за ДДС-та и тем подобни. Сещаш се нали?!! А, така...

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                                Ти действително си уникален идиот.Ако крадеца на ДДС беше прибавил още една нула можеше и Реал и Барса едновременно да играят.Само не разбрах как може едни несретници според дребните свински душици за 3-4 години да се превърне в гранд,нещо като слабаците Мариибор и КОЛОСА МУРА.Колкото до 10000 пълен смях,виж снимките в нета.Явно не можеш да осъзнаеш,че заради такива като вашия заможен продължаваш да се радваш на живота в най изостаналата държава в Европа наречена КЕНЕФ
                                Нещо не ти схващам мисълта. Може ли малко по-бавно и по-подробно? Просто ми се губи това, което искаш да кажеш. А..., да - ти просто нищо не казваш! Ти просто си синя мушмола и това е...
                                Да!!! Над 10000!!! А, ти си гледай "сините" снимки по нета от "сините" ви медии. Смешник!!!

                                Коментар

                                Working...
                                X