Е днес има и една отлична новина изгониха Сокачев от битивиту.Дано никога повече не го чувам тоя да коментира мач.Не става и чеп за зеле от него.Аз съм слушал коментарите на Мичмана.Въпреки че беше левскар имам огромен респект към паметта му.Най добрия който сме имали.Жалко че днес го няма....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнениеХм,аз Домусчиев не го видях да играе на терена,имаше едно "селско"отборче дето отупка един "столичен гранд"които много приличаше на два други подобни гранда!
И аз също се изкефих,и много още успехи им желая.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеАз пък исках да паднат заради простотиите на собственикът им.Колкото и да се напъват никога няма да бъдат друго освен едно селско отборче с дваесе платени фена.Тази година ЦСКА става шампион и с лайногорските е приключено.Ще ги бием и в Разград и в София.На гелосания ловешки хайдук нещастното отборче никога няма да има фенове,И най добре да си играе в Разград щото в София не го искат
И аз също се изкефих,и много още успехи им желая.
Коментар
-
Първоначално изпратено от oiling the gears Разгледай мнениеНапълниха ми душата тези Лудогорци бе!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЕ тука е момента да питам Груйче организира ли олимпийската лига?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнениеЖалко,няма да мога да начеша един фен на Юнайтед.Все пак има и безплатна лига,може там да трупаш опит,че догодина не се знае знае ли сеПък и като е безплатна не е толкова ангажираща и може да се откажеш винаги.
P.S.То половината фентъзи е дразненето с останалите участници поне според мен!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнениеЖалко,няма да мога да начеша един фен на Юнайтед.Все пак има и безплатна лига,може там да трупаш опит,че догодина не се знае знае ли сеПък и като е безплатна не е толкова ангажираща и може да се откажеш винаги.
P.S.То половината фентъзи е дразненето с останалите участници поне според мен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеМного бързо ми омръзва, за това не се пускам...като гледам колко сте запалени, чак Ви се чудя...50те лева по-добре да ги заложа на някой мач!
ПП Разбира се че съм оптимист! Мисля, че ако се запазим от контузии ще сме на първо или второ място...дано да е първо!Пък и като е безплатна не е толкова ангажираща и може да се откажеш винаги.
P.S.То половината фентъзи е дразненето с останалите участници поне според мен!Liverpool Forever
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМи мен не ме мъчи черна завист. Но не изпадам и в душевен оргазъм.Но им се изкефих и без да съм гледал мача. Как да не се изкефиш когато българи бият сърби в БелградОсобено толкова високомерни. Някой да попита Люпко за прогнозата му от преди мача
ПП Черната завист беше само закачка! Все пак сме в икономически форум и знаем, колко е меркантилен футбола в днешно време! Където са парите - там са добрите играчи, респективно и успехите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнениеС тази смешната емблема защо не се пуснеш на фентъзито да видим как ще се справишТряа да си оптимист и надъхан след като взехте Ибряма,Михтарски и Жозето.Просто обичам да приземявам заблудените фенове на този отбор и то само срещу скромната сума от 50 кинта
ПП Разбира се че съм оптимист! Мисля, че ако се запазим от контузии ще сме на първо или второ място...дано да е първо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеСигурно не си фен на Цески и Уесека, защото тях ги мъчи черна завист...Особено толкова високомерни. Някой да попита Люпко за прогнозата му от преди мача
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеСигурно не си фен на Цески и Уесека, защото тях ги мъчи черна завист...Тряа да си оптимист и надъхан след като взехте Ибряма,Михтарски и Жозето.Просто обичам да приземявам заблудените фенове на този отбор и то само срещу скромната сума от 50 кинта
Liverpool Forever
Коментар
-
Първоначално изпратено от oiling the gears Разгледай мнениеНапълниха ми душата тези Лудогорци бе!
Коментар
Коментар