Първоначално изпратено от oiling the gears
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЕ тука е момента да питам Груйче организира ли олимпийската лига?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнениеЖалко,няма да мога да начеша един фен на Юнайтед.Все пак има и безплатна лига,може там да трупаш опит,че догодина не се знае знае ли сеПък и като е безплатна не е толкова ангажираща и може да се откажеш винаги.
P.S.То половината фентъзи е дразненето с останалите участници поне според мен!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнениеЖалко,няма да мога да начеша един фен на Юнайтед.Все пак има и безплатна лига,може там да трупаш опит,че догодина не се знае знае ли сеПък и като е безплатна не е толкова ангажираща и може да се откажеш винаги.
P.S.То половината фентъзи е дразненето с останалите участници поне според мен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеМного бързо ми омръзва, за това не се пускам...като гледам колко сте запалени, чак Ви се чудя...50те лева по-добре да ги заложа на някой мач!
ПП Разбира се че съм оптимист! Мисля, че ако се запазим от контузии ще сме на първо или второ място...дано да е първо!Пък и като е безплатна не е толкова ангажираща и може да се откажеш винаги.
P.S.То половината фентъзи е дразненето с останалите участници поне според мен!Liverpool Forever
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМи мен не ме мъчи черна завист. Но не изпадам и в душевен оргазъм.Но им се изкефих и без да съм гледал мача. Как да не се изкефиш когато българи бият сърби в БелградОсобено толкова високомерни. Някой да попита Люпко за прогнозата му от преди мача
ПП Черната завист беше само закачка! Все пак сме в икономически форум и знаем, колко е меркантилен футбола в днешно време! Където са парите - там са добрите играчи, респективно и успехите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнениеС тази смешната емблема защо не се пуснеш на фентъзито да видим как ще се справишТряа да си оптимист и надъхан след като взехте Ибряма,Михтарски и Жозето.Просто обичам да приземявам заблудените фенове на този отбор и то само срещу скромната сума от 50 кинта
ПП Разбира се че съм оптимист! Мисля, че ако се запазим от контузии ще сме на първо или второ място...дано да е първо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеСигурно не си фен на Цески и Уесека, защото тях ги мъчи черна завист...Особено толкова високомерни. Някой да попита Люпко за прогнозата му от преди мача
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеСигурно не си фен на Цески и Уесека, защото тях ги мъчи черна завист...Тряа да си оптимист и надъхан след като взехте Ибряма,Михтарски и Жозето.Просто обичам да приземявам заблудените фенове на този отбор и то само срещу скромната сума от 50 кинта
Liverpool Forever
Коментар
-
Първоначално изпратено от oiling the gears Разгледай мнениеНапълниха ми душата тези Лудогорци бе!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеБраво на Лудогорец!
Напълниха кошарата на арогантните "сърби"
Иначе в 4-ти кръг ги чакат Олимпиакос (но те са спорни), Селтик (спорни), Залцбург, Апоел Никозия и Виктория Пилзен - реално само Олимпиакос са проблем и срещу тях нямат шанс, но ако им се падне Селтик, ще е направо джакпот - тези са пълни бездарници. Срещу останалите са 50/50 горе-долу. Няма да им пожелавам успех, но няма и да викам против тях - каквото направят, да си му се кефятNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Бе, супер ориджинъл е ФК Лесна. То, не беше Спартак, Витоша и так далее .... през соц-а.
После Татяна Дончева им регна дружеството па-мадернаму, а един тиквеник им регна емблемата.
Ма, те са ултра-афтентечни, шъ знаиш ( особено кат' се бяха разцепили на Лафчис и оня с логото ).
П.П. Нали знаеш: Крадецът вика дръжте крадеца ( затова ги чеша по рогите да не рипат толкоз 'ногу )
Коментар
Коментар