IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от oiling the gears Разгледай мнение
    Напълниха ми душата тези Лудогорци бе!
    Аз пък исках да паднат заради простотиите на собственикът им.Колкото и да се напъват никога няма да бъдат друго освен едно селско отборче с дваесе платени фена.Тази година ЦСКА става шампион и с лайногорските е приключено.Ще ги бием и в Разград и в София.На гелосания ловешки хайдук нещастното отборче никога няма да има фенове,И най добре да си играе в Разград щото в София не го искат

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      Е тука е момента да питам Груйче организира ли олимпийската лига?
      естествено, всичко си го пише в темата
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Е тука е момента да питам Груйче организира ли олимпийската лига?

Коментар

• Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнение
          Жалко,няма да мога да начеша един фен на Юнайтед.Все пак има и безплатна лига,може там да трупаш опит,че догодина не се знае знае ли сеПък и като е безплатна не е толкова ангажираща и може да се откажеш винаги.

P.S.То половината фентъзи е дразненето с останалите участници поне според мен!
          Хапцелютно
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Жалко,няма да мога да начеша един фен на Юнайтед.Все пак има и безплатна лига,може там да трупаш опит,че догодина не се знае знае ли сеПък и като е безплатна не е толкова ангажираща и може да се откажеш винаги.

ами аз участвам в безплатното...има няма вече 3-4 години по ред...средното ми представяне е някъде 4-5то място отзад напред

Коментар

Много бързо ми омръзва, за това не се пускам...като гледам колко сте запалени, чак Ви се чудя...50те лева по-добре да ги заложа на някой мач!

ПП Разбира се че съм оптимист! Мисля, че ако се запазим от контузии ще сме на първо или второ място...дано да е първо!

Liverpool Forever

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Ми мен не ме мъчи черна завист. Но не изпадам и в душевен оргазъм.Но им се изкефих и без да съм гледал мача. Как да не се изкефиш когато българи бият сърби в Белград Особено толкова високомерни. Някой да попита Люпко за прогнозата му от преди мача
                А така! И аз не съм им фен, ама няма как да кажеш на черното бяло - надиграха ги отвсякъде, докато оня румънец си изкара двата картона! В първия мач също бяха по-добрите!

ПП Черната завист беше само закачка! Все пак сме в икономически форум и знаем, колко е меркантилен футбола в днешно време! Където са парите - там са добрите играчи, респективно и успехите!

Коментар

С тази смешната емблема защо не се пуснеш на фентъзито да видим как ще се справиш Тряа да си оптимист и надъхан след като взехте Ибряма,Михтарски и Жозето.Просто обичам да приземявам заблудените фенове на този отбор и то само срещу скромната сума от 50 кинта
                  Много бързо ми омръзва, за това не се пускам...като гледам колко сте запалени, чак Ви се чудя...50те лева по-добре да ги заложа на някой мач!

ПП Разбира се че съм оптимист! Мисля, че ако се запазим от контузии ще сме на първо или второ място...дано да е първо!

Коментар

Сигурно не си фен на Цески и Уесека, защото тях ги мъчи черна завист...
                    Ми мен не ме мъчи черна завист. Но не изпадам и в душевен оргазъм.Но им се изкефих и без да съм гледал мача. Как да не се изкефиш когато българи бият сърби в Белград Особено толкова високомерни. Някой да попита Люпко за прогнозата му от преди мача
                    Life won't wait for you.

Коментар

С тази смешната емблема защо не се пуснеш на фентъзито да видим как ще се справиш Тряа да си оптимист и надъхан след като взехте Ибряма,Михтарски и Жозето.Просто обичам да приземявам заблудените фенове на този отбор и то само срещу скромната сума от 50 кинта
                      Liverpool Forever

Коментар

• Първоначално изпратено от oiling the gears Разгледай мнение
                        Напълниха ми душата тези Лудогорци бе!

Коментар

• Напълниха ми душата тези Лудогорци бе!

Коментар

Браво на Лудогорец!
                            Напълниха кошарата на арогантните "сърби"
                            аз съм доволен, захлебих стабилно - просто звезда са на нивото на марибор, само дето Лудогорец не е Левски...
                            Иначе в 4-ти кръг ги чакат Олимпиакос (но те са спорни), Селтик (спорни), Залцбург, Апоел Никозия и Виктория Пилзен - реално само Олимпиакос са проблем и срещу тях нямат шанс, но ако им се падне Селтик, ще е направо джакпот - тези са пълни бездарници. Срещу останалите са 50/50 горе-долу. Няма да им пожелавам успех, но няма и да викам против тях - каквото направят, да си му се кефят

Коментар

• Браво на Лудогорец!
                              Напълниха кошарата на арогантните "сърби"

Коментар

• Бе, супер ориджинъл е ФК Лесна. То, не беше Спартак, Витоша и так далее .... през соц-а.

После Татяна Дончева им регна дружеството па-мадернаму, а един тиквеник им регна емблемата.

Ма, те са ултра-афтентечни, шъ знаиш ( особено кат' се бяха разцепили на Лафчис и оня с логото ).

П.П. Нали знаеш: Крадецът вика дръжте крадеца ( затова ги чеша по рогите да не рипат толкоз 'ногу )

Коментар

Working...
                                X