Аз лично се надявам, че обидите за зурли, мутри, и други не са към мен, защото аз такива квалификации не съм отправял, нито към отбор, още по малко към някой фен. За сведение,синът ми тренира от 9 месеца в Левски-Раковски. Така се случи и ни е удобнво като място. Правят се опити с млади хора като Ст. Ангелов и млади треньори да се върви по нов път. Има светлина в тунела, доволен съм. Лошото е, че освен таксата, си плащаме абсолютно всичко, дори и за терен. Пари нямало, но за 3-ма съмнителни африканци псевдонападатели-има. Харесват ми инициативите на нормалните фенове на отбора като Тръст Синя България и Сини инициативи. Събират стотинки от джобовете си за децата и паметта на Левски. Но така няма как да се събере за нещо съществено. Според мен обаче мафиотското управление ги допуска и ползва за параван и отдушник.
Аз самият съм 3-то поколение славист. Просто съм израснал в такова семейство от района на Скобелев и Руски паметник. Пасивен фен съм, защото не приемам, че това е истинската Славия. Но не мога като вас да твърдя, че сме "сами срещу всички" подтискани, нямаме нищо общо с мутри и че титлата ни през 1996г е спечелена само с игра. както и че на Левски през 1999-2001 Мтел, Бакърджиев и Г. Марков не са оказали влияние. Същото го е имало и при ЦСКА и Литекс.Тъпо е! Затова и футбола ни е на това ниво, а публиката от по няколко хиляди са 95% лумпени. Нормалните фенове на всички тези отбори не би трябвало да се радват, че този или онзи мутраген или олигарх ги е "взел", а напротив, да има обща нетърпимост и действия, за да се изметат всичките тези доказано вредни фактори за футбола ни.
Весели празници на всички!
Аз самият съм 3-то поколение славист. Просто съм израснал в такова семейство от района на Скобелев и Руски паметник. Пасивен фен съм, защото не приемам, че това е истинската Славия. Но не мога като вас да твърдя, че сме "сами срещу всички" подтискани, нямаме нищо общо с мутри и че титлата ни през 1996г е спечелена само с игра. както и че на Левски през 1999-2001 Мтел, Бакърджиев и Г. Марков не са оказали влияние. Същото го е имало и при ЦСКА и Литекс.Тъпо е! Затова и футбола ни е на това ниво, а публиката от по няколко хиляди са 95% лумпени. Нормалните фенове на всички тези отбори не би трябвало да се радват, че този или онзи мутраген или олигарх ги е "взел", а напротив, да има обща нетърпимост и действия, за да се изметат всичките тези доказано вредни фактори за футбола ни.
Весели празници на всички!
Коментар