IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз лично се надявам, че обидите за зурли, мутри, и други не са към мен, защото аз такива квалификации не съм отправял, нито към отбор, още по малко към някой фен. За сведение,синът ми тренира от 9 месеца в Левски-Раковски. Така се случи и ни е удобнво като място. Правят се опити с млади хора като Ст. Ангелов и млади треньори да се върви по нов път. Има светлина в тунела, доволен съм. Лошото е, че освен таксата, си плащаме абсолютно всичко, дори и за терен. Пари нямало, но за 3-ма съмнителни африканци псевдонападатели-има. Харесват ми инициативите на нормалните фенове на отбора като Тръст Синя България и Сини инициативи. Събират стотинки от джобовете си за децата и паметта на Левски. Но така няма как да се събере за нещо съществено. Според мен обаче мафиотското управление ги допуска и ползва за параван и отдушник.
    Аз самият съм 3-то поколение славист. Просто съм израснал в такова семейство от района на Скобелев и Руски паметник. Пасивен фен съм, защото не приемам, че това е истинската Славия. Но не мога като вас да твърдя, че сме "сами срещу всички" подтискани, нямаме нищо общо с мутри и че титлата ни през 1996г е спечелена само с игра. както и че на Левски през 1999-2001 Мтел, Бакърджиев и Г. Марков не са оказали влияние. Същото го е имало и при ЦСКА и Литекс.Тъпо е! Затова и футбола ни е на това ниво, а публиката от по няколко хиляди са 95% лумпени. Нормалните фенове на всички тези отбори не би трябвало да се радват, че този или онзи мутраген или олигарх ги е "взел", а напротив, да има обща нетърпимост и действия, за да се изметат всичките тези доказано вредни фактори за футбола ни.

Весели празници на всички!

Коментар

• Грую ама ти май си единственият дето продължава да се връзва на простотиите на зурлите.До едно време бяха смешни,сигнаха до положения жалки но от изестно време вече са безразлични с тяхните лъжи и измишльотини на всички нормални хора
      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Ей, значи, баш на най-светлите християнски празници сте почнали с глупостите. Честно Ама то е така - безделието ражда пороци, другарят Макаренко го е казал

Ще отговоря, че понякога това дивно желание да се изкарват чорбата репресирани (дори и от комунистите с 26 титли за 42 години) и да се отричат исторически факти е направо престъпно! А и не знам защо го правите - не сме 15-16 годишни дришльовци, дето не помнят периода от началото на века. Та за мобилните комуникации - написал съм го, нод а се повторя:
        - Мтел е спонсор на Левски от сезон 1998/99
        - лиценз на Глобул за втори гсм оператор има от 2000 (края)
        - грубо Мтел са без конкуренция и са спонсор на Левски 3 сезона ( 2 титли за този период)
        - Глобул става спонсор на националния отбор по футбол през февруари 2003 - не е като да не са могли да бъдат спонсори и на чорбата, но не са искали. Сигурно и за това държавата е виновна
        - и двата други мобилни оператора, през определен период от време са били спонсори на чорбата - сигурно и за това сте репресирани?

Та хайде да спрем с тази мантра за дивотиите с Мтел, може ли? За загубата на Виваком пък да не отварям дума - тотални дивотии на квадрат, само защото някой си бил казал нещо. Ама Вивател като бяха спонсор не е проблем, нали?

Хайде да видим пък и кои са били спонсори на чорбата в последните 20 години
        - 1994-1999 - Мултигруп с Илия Павлов - най-силната мутренска фирма в България за целия преход - за това ще говорите ли?
        - 1999-2001 - след като се засраха задълженията на старото цска, Любо без ташак, але, але направи ново "чисто" дружество, изпозлвайки различни вртички в законите. Още през 1999 цска умрЕ реално, но нейсе - за това ше говорите ли?
        - 2001-2006 - Черепа - най-богатият българин според Форбс. Синът му е луд чорбар, Абсолютен монополист на пазара за спортни залози. Все още единствен на пазара, с пълната протекция на държвата, която дори гласува специален закон в негова полза - за това ще говорите ли?
        - 2006-2009 - Примат Мангал и Лупи а.к.а. Кремиковци - най-голямото предприятие на България, отговорно за 2% от тогавашния БВП. Постоянно на загуба, милиардна загуба, но това не му пречи да налива десетки милиони в чорбата, като в същото време не плаща на работниците и доставчиците си и виси стотици милиони към държавата, БДЖ, контрагенти и т.н. Предприятието фалира и заради спонсорството си към чорбата (не е единствена причина, една от многото е, но е факт, че фалиращо предприятие дава десетки милиони за вас) -за това ще говорите ли?
        - 2009-2013 - Титаните - най-голямата сметосъбираща фирма в България. А известно е , че сметосъбирането е печеливш бизнес до степен, че единствено наркобизнеса ее по-печеливш. Титаните получават концесии в София и в редица други големи градове на България, срещу обещанието да са спонсори на чорбата, след прекратяването на спонсорството голямата част от тези концесии също са прекратени. Политическа поръчка и покровителство - едва ли, чорбетата са чисти на девича сълза - за това ще говорите ли?
        - след 2013 - Инджов (кадър на ДПС с фирмите си ИСА и т.н. печели ред държавани поръчки), Манджука (виден оръжеен бос с държавни поръчки), вездесъщият Лупи, захарното петле от Микре (разследван за източване на ддс в огромни размери и афери със захар - 20 000 тона ли се бяха изпарили и разтопили изведнъж?). Десетки милиони задължения и професионален клуб играещ в аматьорска група - тотален парадокс - за това ще говорите ли?

Въпроси, въпроси, знам, че няма да има отговор на тях - вие сте репресирани, шото така е рекъл някой червен шаман, за да оправдае жалкото ви съшествуване, породено от ваши грешки. Все репресирани, като през цялото време най-богатите хора в държават са ви начело...
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• По повод спорът със споснорите телекоми, ако може да внеса едно уточнение: Както спомена Маранди, има разлика, кога Мтел е генерален спонсор, започнало с ерата Грашнов-Чьорни, но и преди и след това пряко и индиректно наливаше доста пари. Преди 1999г., след като махна ВИС-2 от гърдите на играчите, Левски играеше на екипите с надписи GSM Citron, което беше някаква врътка между Лафчис и Мобил Тел.
          Търгът, който Грую спомена, че разбил монопола на МТел, може да се е провел през 2000г., но реално лиценз ГлоБул получи през 2001-ва, а като оператор докато организира дейност и мрежа, тръгна втората половина на 2001-ва. Тук държавата отново тегли едно рамо на Мтел, защото отказа да им продаде загиващия Мобиком, не даде и свободния лиценз за мобилен оператор на БТК и така Глобул тръгна от нулата и му трябваха 2-3 години за да вземе минимален пазарен дял от МТел. Реална конкуренция се получи чак 2006-2007г, когато тръгна и Вивател. Дотогава Мтел беше вся и все в мобилните мрежи-нека не се лъжем!

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C...86%D0%B8%D0%B8

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            Марандич, хубаво е да "помните", ама още по-хубаво е да си припомняте и най-вече да говорите истината. Предполагам, че е непомнене от твоя страна, а не манипулация. Сега да кажем фактите за прословутия Мтел:
            - мтел са спонсори на Левски от сезон 1998/1999
            - през 2000 година се организира търг за втори гсм оператор, спечелен от маляките
            - в крайна сметка какво излиза за "ангажимент от държавата, да не се допуска друг оператор на БГ пазар" - има-няма 2 години. Това ли ти е нагажимента 2 години били "5 годишната ера Мтел", като е първата им години титлата я печелят Литекс Егати ерата, егати чудото, чегати подкрепата от държавата - поне си проверявай фактите, преди да пишеш, умно момче си
            Айде, лека от мен, че пак задачи, дейш
            Не са ти верни данните, братле.

От 1999 до 2003 година Мтел е генерален спонсор на ФК Лесна с 6 милки годишно при Чорни.

След това при навлизането ( разрешението от държавата ) на другите оператори, сумата плавно спихва на около 1 милка към наши дни.

В същото време фалиралата БТК преди 5 месеца ви изкупи 30% дял от дружеството. Тоест за 2014г. имате финансов резултат = 5.50 млн левас загуба, а фалиралата БТК ви наля 14 млн. левас.

Не се заяждам, но просто бъди коректен!

П.П. Факт е, че ФК Лесна е държавно спонсорирано дружество, при което се дои целия БГ народец с некви "монополни" услуги от държавата, па да кихаме за тях ( през монополни тел. услуги или държавни поръчки = магистрали ).

Дай пример за друго подобно спортно дружество в БГ, понеже след Главбулгарстрой и акт 14 - сега сме на Шуменски магистрали и РЯЗКОТО поскъпване на магистрала Хемус ( двойно ), за да ви платят пак на вас и умрелата трибуна.

Поздрави!

П.П.П. Сещаш ли се, ако ЦСКА направи подобна гаменщина ( да друса целият БГ народ с надути сметки, че ще ни изкормят )?
            Last edited by marandi; 27.12.2015, 04:50.

Коментар

• Ей, не можахме да стигнем Манчо с 4 загуби, ама Бентака кво му требва да ги уцели тия 9 и кусур метра.... Баси...
              И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                Честито Рождество Христово!
                и на теб така С пожелания за нов тренер (подчертавам тренер, а не там гигс, мигс или нещо от сорта) догодина, че е направо мъка да ви гледа човек напоследък
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Честито Рождество Христово!

Коментар

• Синдикът резна 27 милиона от дълговете на ЦСКА

Лупи, Милко и Инджов остават на сухо

http://topsport.ibox.bg/news/id_388126859
                    -------------------------------

П.П. Значка, шалче и шапка за синдика. Плюс снимка с Ицо и Бербо в музея на Славата немедлено!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      Взехте да накъртвате с милиционерския и БКПейския отбор!

Дето се вика:
                      Само Спартак Варна!
                      ...също може и другите подтиснати: Пирин, Локо Горна, Ботев Враца и т.н.
                      И аз това казвам ама няма кой да чуе.Най облагодетелстваните били репресирани от създателите си.Колкото до Левски имаше един такъв отбор докато не си позволи да изнасили витрината на комунистическия спорт.След това вече стана нещо като Спартак Варна ама централизиран и нещо като подкрепа на създателите витрината
                      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Взехте да накъртвате с милиционерския и БКПейския отбор!

Дето се вика:
                        Само Спартак Варна!
                        ...също може и другите подтиснати: Пирин, Локо Горна, Ботев Враца и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                          Е и аз това казвам де.Докато едните са обвързани с ВИС другите не са чували нито за ВИС нито за МУЛТИГРУП.Ако не беше с чорбарските очила можеше и да осъзнаеш колко смешни са ви напъните,но след като се изкарахте репресирани от всички власти,вече не сте и смешни.
                          Ааа,смушен е,смушен е!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Аз пък веднага открих ей това
                            http://www.sportal.bg/news.php?news=397033&com_page=3
                            Е и аз това казвам де.Докато едните са обвързани с ВИС другите не са чували нито за ВИС нито за МУЛТИГРУП.Ако не беше с чорбарските очила можеше и да осъзнаеш колко смешни са ви напъните,но след като се изкарахте репресирани от всички власти,вече не сте и смешни.

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                              След яко търсене само това намирам https://www.youtube.com/watch?v=byWDkKDI_tQ
                              Аз пък веднага открих ей това
                              http://www.sportal.bg/news.php?news=397033&com_page=3

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Не знам не помня.Ти се замисли мое се досетиш
                                След яко търсене само това намирам https://www.youtube.com/watch?v=byWDkKDI_tQ

Коментар

X