If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Брей, бях го отписал тоя мач и се пцувах за какво не си легнах, ами висях кат' бухал да го чакам
Груец, отървал си майните, които раздаде на два-три пъти Гъргор на съдиите, щото го ощетиха. Сефте го чух да реве по корта и по едно време вторият гейм започна да ги пародира.
Не викат аут на оня и нашият пада на колене и се захлюпва като за молитва и стои така. После викнаха аут и нашият вдигна ръцете нагоре като за Алелуя и публиката взе да се хили.
Както и да е. Бравас, време е думнем оная пенция Педерер да'ва ...
е, това е весело, пропуснал съм го Аз за гъргоря имам особено мнение, но е факт (както и за барбуков), че е най-славещият ни българин по света за хубаво или за лошо. Желая му успех - и без това педерер ми е доста противен, удивен съм на колко народ е любимец, а той просто уцели период, в който реално нямаше конкуренция (там Кафелников, Марат Сафин, Хюит и т.н. не се броят), но това е друга тема...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Брей, бях го отписал тоя мач и се пцувах за какво не си легнах, ами висях кат' бухал да го чакам
Груец, отървал си майните, които раздаде на два-три пъти Гъргор на съдиите, щото го ощетиха. Сефте го чух да реве по корта и по едно време вторият гейм започна да ги пародира.
Не викат аут на оня и нашият пада на колене и се захлюпва като за молитва и стои така. После викнаха аут и нашият вдигна ръцете нагоре като за Алелуя и публиката взе да се хили.
Както и да е. Бравас, време е думнем оная пенция Педерер да'ва ...
e, точно така, "отказа" се, след като толкова пъти главЪтЪ не го викна. Имаше и един друг талант - Боян Йорданов, ама и той май ще се "откаже". За разлика от тях правим свирки на оня михлюз Интересчийски да се върнел, същата история като барбукоглу, но да не се отплесвам.
Гледам Гъргор, ето и линк - http://live.3pmstream.com/static/fre...729395950.html Ако не на тенис, поне ни слави с жените, с които ходи, но пусто и той си има тресчици за дялане... Успех на Гришо и на нашите довечера
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Тези сметки няма как да излязат и причината е доста прозаична - загубихме гейм от Финландия, т.е. минимумът ни срещу рашките е поне 2 гейма, което не го виждам как ще стане. Гледах и нашият мач вчера, и последният гейм на рашките, че бях малко навън - ами нашите играха силно само във втория, първия го взеха малко на магия, а третия го загубиха доста профански, макар че успяха да наваксат доста точки пасив. Финландците пък бях отнесени от рашките завчера, така че като добавя и негативното ни представяне срещу казаците, то за довечера очаквам макс 1 гейм да вземем - дано да съм лош пророк Апропо много ми хареса Скримов, но Пламен ГлавЪтЪ пак не е взел другият Братоев и това ни орязва доп. опциите в атака, а като добавим и контузиите и ни остава да се надяваме да бием франсетата с 3:0...
Тези сметки няма как да излязат и причината е доста прозаична - загубихме гейм от Финландия, т.е. минимумът ни срещу рашките е поне 2 гейма, което не го виждам как ще стане. Гледах и нашият мач вчера, и последният гейм на рашките, че бях малко навън - ами нашите играха силно само във втория, първия го взеха малко на магия, а третия го загубиха доста профански, макар че успяха да наваксат доста точки пасив. Финландците пък бях отнесени от рашките завчера, така че като добавя и негативното ни представяне срещу казаците, то за довечера очаквам макс 1 гейм да вземем - дано да съм лош пророк Апропо много ми хареса Скримов, но Пламен ГлавЪтЪ пак не е взел другият Братоев и това ни орязва доп. опциите в атака, а като добавим и контузиите и ни остава да се надяваме да бием франсетата с 3:0...
Българи-юнаци!!!
Франсетата вчера напляскаха братушките и май се получава довечера важния мач за двата отбора - който го вземе продължава напред...освен ако франсетата не ни дадат последния мач, (евентуално искайки да избягат от Полша на полуфинал)!
Общо взето това за което говореше Константинов преди турнира - че ще се "раздадем" само в единия мач може и да не стане! Днес трябва да играем, но ако паднем и с победа в посления мач можем да се класираме!
Ех Стоук без малко да вкарат 2-3Жалко само за залога ти,но мачове на Ливърпул просто не трябва да се залагат този сезон.Днес Шити ще си вземат мача според мен
P.S.Нямаме централни защитници за следващия мач в петък и ще падне веселбаДано поне се оправят за мача с Арсенал че иначе едва ли ще вземем нещо от мача
Честита Нова Година на всички !!!
Пожелавам ви успешни сделки и залози
Първият ми за тази година е :
Лариса - Астерас Триполис Х2 ДШ
Сток С - Ливърпул над 1,5
Общ К 2,03
Арсенал каквото и да става преди 3то място няма как да завърши
с някакви пари ще застанеш ли зад твърдението си или просто по бай_ганьовски спазваш принципа .......... "на мен като ми е зле - нека и на другите да им е зле като си избивам комплекса за малоценност"
Хехе!
Визирах Челси и Ман Юнайтед, които бяха сред фаворитите за титлата преди началото на сезона, а сега са сред фаворитите за оставане в Премиър лийг и завършване в топ 10 респективно!
Арсенал каквото и да става преди 3то място няма как да завърши
Коментар