IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Пу .. затвърди си пробив и тоя сет трябва да го вземем.

П.П. Николчето добре е тренирала нашият
    2РИ СЕТ взет в мачовете му срещу Федерер!
    Давай Гришо!

Междувременно аз пуснах Чилич -4.5 срещу Баутиста-Агут!
    Испанеца игра два петсетови мача до момента и очаквам да свърши силичките, докато Чилич загуби само сет!
    Отделно в предишните им два мача Чилич два пъти би 2-0!

Коментар

• Пу .. затвърди си пробив и тоя сет трябва да го вземем.

П.П. Николчето добре е тренирала нашият

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
        Иначе е грешка на Григор да се хване с тая мексиканка, с украинска кръв, но струва ми се че са го хванали по-скоро.
        Няма как на организирани рожденни дни организаторите да не канят точно определени каки, а по-нататък нещата са вече конспиративни.
        Иначе, и аз му се ядосвам.
        Може да е по-добър! Освен майка му да го привика и ако има още силата над него да го вкара в релсите!
        Не знам, ама 'ногу ти се кефя как свободно си ръсиш тъпотиите наред, на висок глас и наперчено.
        ---------------------------------

Никол Шерзингер (рождено име: Никол Пресковиа Еликолани Валиенте) е родена на 29 юни 1978 г. в Хонолулу, Хавайски острови в ревностно католическо семейство. Баща ѝ Алфонсо Валиенте е филипинец, а майка ѝ Роузмари е наполовина рускиня, наполовина хавайка. В интервю Никол казва: „Имам филипински, руски и хавайски корени, но хората мислят че съм от Пакистан.“

П.П. Според тИбя идиот ли си? ( риторично )

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
          Дришо е въздух под налягане. Сериозните тенесисти на неговите години имаха титли от големите шлемове и биеха наред, силни психически, а нашият Дришо си пада малко манекенче, то не са снимки как виси в метрото като маймуна, то не са медитации.
          Винаги залагам след втори трети кръг срещу гришата.

Спомни си какъв беше Джокович, преди да тръгне нагоре.
          Да не говорим за подредени мачове, открай време!

Иначе е грешка на Григор да се хване с тая мексиканка, с украинска кръв, но струва ми се че са го хванали по-скоро.
          Няма как на организирани рожденни дни организаторите да не канят точно определени каки, а по-нататък нещата са вече конспиративни.
          Иначе, и аз му се ядосвам.
          Може да е по-добър! Освен майка му да го привика и ако има още силата над него да го вкара в релсите!

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
            Дришо е въздух под налягане. Сериозните тенесисти на неговите години имаха титли от големите шлемове и биеха наред, силни психически, а нашият Дришо си пада малко манекенче, то не са снимки как виси в метрото като маймуна, то не са медитации.
            Е, недей така!

Нямаме 'ногу елитни спортисти, а той е един от тях ( да не кажа най-популярният, с който се свързва името БГ по света ).

Дано направи после школа и предаде опит на някой друг киндер.

П.П. В мъжкия тенис гледахме преди него от топ 350 насетне ( тоест изобщо нямаше какво да гледаме ). Има забележки, но е на 24 години да'ева ....

Аз на 24 евях по 5 пъти на ден, ходех на диско по 6 часа, тренирах по 2 часа и даже ходех на лекции да поспя, докато бачках по още 8 часа.

Лично аз го разбирам, иска да опита от всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              За Гъргор - ами той си беше фаворит, така че е абсолютно в реда на нещата - явно като набара някоя нова кака и вдига нивото - влюбчив идва, което е прекрасно, просто трябва да ги сменя по-често - дай Боже всекиму Кофти жребий обаче на Австралийския Отворен - в третия круг среща "абоната" Педерер и май е до там... Но ако вземе титлата утре в Сидни, ще се качи до 23-то място, което е най-важното за него в момента. дано да дойде да играе на турнира в София, иначе за мен си остава предател, но това е друга тема, нерелевантна към момента. Успех, Гъргоре - поне сред каките отдавна си в световния топ 4, да не кажа и по-нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                Съвети от специалиста:
                специалиста по провалите не можел да си намери работа

http://www.gol.bg/manunited/2016-01-...-nameri-rabota

много жалко ................... мислех да сложа някой лев, че след като го изгониха 2014 от риад-мадрид и от чукотка през 2015 ................... ще го изгонят и през 2016

няма нищо по-логично от требъл

Коментар

• Как се губи време!

Съвети от специалиста:

http://vids24.futballtweets.com/2016...pitch-injured/

Коментар

• Коментар

• Не го гледах, ама сякаш не е от мИня каръщината. Нищо, все пак достигнат финал за Гъргор.

Продължаваме напред, както шпреха Кобрата

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        Уникален Гришо на финал в Сидни!

Прочети още на: http://www.gol.bg/tenis/2016-01-15/u...-final-v-sidni

БРАВО
                        Когато не го гледам бие, явно съм карък да'ева.

Висях до 3:30-4:00ч тази нощ, но само веднъж ги изкараха да загравят с Дългополов за 10 мин. и пак прибраха, защото заваля.

Днес с кеф чета, че стигнал до финал. Браус!

Коментар

• да се посмеем - Венгер беше избран за най-добър треньор на 2015 от ....Виржинските острови, Нова Каледония, Нигерия, Сиера Леоне, Уганда и Тунис. Той е посочен като №1 в листата на националните селекционери на Гана, Бутан и Гуам. Мда, ФрансМангал си е ФрансМангал - сите циганета, дето не знаят откъде се рита топката, гласували за Менгер Тази класация определено трябва да се забрани в този ѝ вид - заприлича съвсем на Евровизия

За Гъргор - ами той си беше фаворит, така че е абсолютно в реда на нещата - явно като набара някоя нова кака и вдига нивото - влюбчив идва, което е прекрасно, просто трябва да ги сменя по-често - дай Боже всекиму Кофти жребий обаче на Австралийския Отворен - в третия круг среща "абоната" Педерер и май е до там... Но ако вземе титлата утре в Сидни, ще се качи до 23-то място, което е най-важното за него в момента. дано да дойде да играе на турнира в София, иначе за мен си остава предател, но това е друга тема, нерелевантна към момента. Успех, Гъргоре - поне сред каките отдавна си в световния топ 4, да не кажа и по-нагоре
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Да поздравим момчето за нещо различно от това, коя булка оножда!

Уникален Гришо на финал в Сидни!

Прочети още на: http://www.gol.bg/tenis/2016-01-15/u...-final-v-sidni

БРАВО

Коментар

• http://www.gol.bg/arsenal/2016-01-14...1-v-bundestima

Коментар

• май, май си единствения който си мисли, че когато РАМБО не вкарва голове никой не умира

всичко това в тези списъци е една шега, но има абдали които се връзват

Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                Дали проклятието се е върнало?

Aaron Ramsey scores vs Sunderland : Bowie dies less than 48 hrs later.

Ramsey scores vs Liverpool : Rickman dies.

Коментар

Working...
                                X