IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Джоката изнасилва Федерер като мюсюлманин немска девойка на Нова Година
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Пичове, разказахте играта на темата с коментари за бг футбола, който не заслужава буква, камо ли ред. По света се случват толкова интересни спортни събития, дори и с българско участие. Дайте да си говорим за тях:
      Примерно момчето сноубордист Радо прави невероятни за мен успехи, в събота го гледах за първи път.
      Висшата лига има толкова неща за коментиране. Манчо с феноменалните си по един удар на мач във вратата и дългомесечните си нулеви равенства през първото полувреме на Театъра на мечтите.
      Пуул също с невероятно абсурдните си резултати всеки кръг с една от най-комедийните защити и вратар в професионалния футбол в Европа.
      И накрая най-важното Лестър ШАМПИОН. Стискам палци на тези донкихотовци.

Коментар

• ЦСКА = Българска армия = атаката ви към чужденците.

ФК Уефски = МВР = защитата ви + халф линия
        ---------------------------------------------

Даже и някой от 3-ти клас може да прегледа как се става 4-ти в света и кой носи атаката при този елемент от играта. Понеже "кюрдът" стана голмайстор на Световното и взе Златна топка за най-добър играч в Света, като веднъж го отсвириха през 1992г. и го ощетиха за Златна топка.
        ------------------------------------------------------
        2012 ко си писал, че те трият, бре?

Йорданка Христова - Сърца червени (2008)

https://www.youtube.com/watch?v=dBaecussbYI

В триумфа и в радостта,
        в дни на болка и тъга,
        винаги сме с вас не сте сами.
        -----------------------------------------------------

П.П. Днес четох, остават още малко първенства преди да ги стигнем, но Андора, Лесото и прочие са пред нас. Тенкю, Голема Перука - остави БГ без клубове, разпиля Националният и сега няма какво да гледаме, освен гибеците ти. Тенкю сме

Виж си поне статс-а, бре - кой е атаката на БГ футбол и Нац. отбор = БГ армия = ЦСКА, бре ахмак. 20 години не мое' го разбереш още, да те плющя у комплексара, щот' бил "вратар" и все трябвало да вади топката от мрежата
        Last edited by marandi; 23.01.2016, 19:47.

Коментар

• Още миналата година се базикахме, че мИчтътъ на Големата перука е, А труп да остане само 3 отбора: ФК Лесна, Слабия и Лай*горец.

Ще денсят помежду си по 20 пъти на година и ще стигат до заветните юро-турнири, щото то от друго кинти няма. Нито от билети, нито от артикули, нито от ТВ права. Та, всичко пред тях ще се праща в кофата, без значение за какви глупости иде реч.

И най-важното е ФК Лесна да пищи, че пак са я ощетили? Ама, разбира се! Разчистиха й трасето, и ако традиционно се осе*е в юро-турнирите .... ко прайм?

За чорбата това няма да е новина, но за кредиторите и новопръкналите се спонсори на ФК Лесна, определено ще бъде

Пак ред сълзи и ред сополи, че кинтите им изгорели и ще се търсят новите балами по препоръка на Свинчо и Тиквун. Щото те хич не се месят - просто по 5 спонсори от цяла БГ светкавично летят в една посока, иначе ще им спрат бизнеса.
          Last edited by marandi; 23.01.2016, 02:17.

Коментар

• Щом и Груец откачи, нещата не са добре

Показно се вадят глупости, понеже ФК Лесна увисна на 7 място и вече елеминираха 3 от отборите, които бяха пред нея. Да, ясно е, че ще четем буквички, наредби, фекалщини, писани от Боби Перукан.

По принцип в цял свят, когато отбор загуби про-лиценз се вкарва в най-ниската ПРО-група, а не при аматьори, но явно тук "застраховката" вече плаши и ще се опитат да извадят чорбата от В група и да ходи в окръжните.

Целта е да се бави време, да пренасочат феновете към други отбори и да си дрънкаме за всичко друго, но не и за футбол. Всички мятат бобец дано ФК Лесна я дотикаме до евро-турнирите, щото вече виси 'ногу кинти и белким стане чудото да не отпадне още в първия кръг, та да се върне някой борч. Вече е ясно, че всичко, което ги заплашва към парсата, ще се вади по административни кондики ( както взеха лиценз на чорбата при +16 точки между първи и втори ). Затова сега сеч. За половин година ЦСКА, Локо Сф, Латекс ( да не забраваме, че говорим за 7-мият от миналия сезон ).
            ---------------------------------------------------------------------

Поздрав за Груеца, щото не знае къде скочи

На земята всеки ден
            светва изгрева червен
            и залязват всичките звезди.
            Тук от вечни времена
            истината е една
            никой няма да ни победи.

В червено – бяло бият нашите сърца
            само ЦСКА до края на света:

Припев:
            Сърца червени, сърца милиони
            на шампиони, само ЦСКА. (х2)
            И високо на върха е само
            ЦСКА, ЦСКА!!!

В триумфа и в радостта,
            в дни на болка и тъга,
            винаги сме с вас не сте сами.
            Заедно с вас вървим,
            заедно ще победим,
            нямат край червените мечти.
            В червено – бяло бият нашите сърца
            само ЦСКА до края на света:
            Last edited by marandi; 23.01.2016, 02:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Е, как точно са спазили закона? Много ми е интересно - значи мачът на Левски и Латекса се приема, че е завършил на 17.12 с решението на СТК към БФС, а не на 12.12 с последния съдийски сигнал - ок, разумно е, гледа се последното възможно решение, макар мачът де факто да приключва на 12.12, а решението за изваждането на Латекса се води от 16.12, когато е предварително и подлежи на обжалване, а не от 21.12 когато става окончателно. Логика Убеден съм, че ще намерите.

П.С. И още чакам да чуя как Левски бил на Пеевски на Тиквата, пък те горките, дето уж са вся и всьо на тази нашата родна земя, не могат на едно БФС да кажат какво да направи Ами малко не ми се връзва, съвсееееем мъничко, но съм убеден, че ще ми обясните.
              Също и как така Любо без ташак, але, але поема един отбор дето няма да играе никъде, освен едно надупване на чорбата за купата, пък нали уж той умиращи каузи не поемаше (справка - боталикЪ преди 2 години). Нищо, ще припознават лятото и вече няма да има 8:0 край Осъм, а ще се води приомерно 4:4 в най-новата чорбарска история - много як и напрегнат мач беше
              Много си ми смешен. Искренно ти го казвам. Това Любо дали е с ташак или без ташак или с половин такъв незнам. Знам обаче със сигурност, че е с много, ама много по-големи топки от такива, като теб или звездата ви Гаджев. Всъщност ТИ и Гаджев сте един аршин: лика- прилика!!! Извинявай, ако съм те обидил, но истината не би трябвало да те обижда.
              Пеевски или Боко?!!)!: Ама извинявай - ти наистина ли не виждаш за какво иде реч?!! До преди няколко месеца щяхте да фалирате, а сега цъфтите. От къде дойдоха кинтите? Сигурно от приходи от билети /ама те на мач били по две-300 човека..., от мен да мине /за да разбереш, че съм добър - казвам по 500// А, не- не се връзва!!! От спонсори били. Абе, мамка им и спонсори, как така се сетиха за УЕФСКИТО? Браво на тях! Какво стана с ония дето ви построиха на груб строеж великият "А"сектор без да им платите пукната стотинка. Същите избягаха от вас, като дявол от тамян! Колко милиона им дължите?!! Има ли ги в баланса ви?!!! Къде потънаха /изчезнаха/тия милиони от баланса ви пари?
              Винаги си ми бил още по-смешен, когато говориш за ЦСКА, че не са си плащали. Приятелю... - още от момента в който Томов извади наяве истинските заплати на футболистите / от тогава започнаха и да се трупат задълженията на клуба към НАП/, твоят орденоносец и заслужил деятел на държавата /без който сигурно България нямаше да съществуваме/ Борат в продължение на години след това продължаваше да си плаща осигуровки на минимална работна заплата. Въпросът ми към теб е - Кой е за панделата? Борат или Томов?!!!
              Другото, което ми е правило впечатление в писанията ти е: УЕФСКИТО /изписвам го така, защото този отбор няма нищо общо с В.Левски - нищо, че ходят да му поднасят венци всяка година на паметника/ според теб има право:
              - безвъзмездно да му се подари собственността и въпреки и това:
              - да не плаща никакъв наем /това право си остава за сметка на родната полиция - демек на нас/
              -да не плаща никакви консумативи /това право си остава на родната полиция- демек на нас/
              - да не плаща данъци за същата /това право си остава на родната полиция - демек на нас
              В същото време ЦСКА няма право на нищо от това - напротив плаща милиони наеми, данъци и .... и това в продължение на двадесет и кусур години. В същото време Борат се подхилква и се кичи с високопоставени държавни ордени. Що за държава? Кажи ми Грую...
              И за последно. Не ми се рови в наредбата, но там ясно е записано, че сезонът приключва на 30 декември. Така, че всякакви упражнения на тема "Всичко е правилно, когато е в полза на УЕФСКИТО" - в случая не се получават и не вървят. Втъкнахте ли си го сами?!!! Между другото ти да не си адвокат на Пеевски, та така тълкуваш законите - 12.12, та 17.12 та незнам какво си... Както и да е - жив и здрав да си и силно: Само ЦСКА!!!

Коментар

• Уф, а аз се надявам на нормална дискусия Блажени са верующите - айде полкича е ясен що за звезда е, той винаги си е бил скрит чорбар, който мрази, а единственото, дето обича, е едно менте от един франмангалски о(т)бор.
                Все едно - да напомня ли фактите:
                12.12.2015 г. Срещата „Левски” – „Литекс” е прекратена, заради един малоумник, дето не е никакъв на документи в Латекса, в следствие на заповед на друг малоумник, който пък твърди, че е на някакъв пост в една чорба и няма нищо общо с въпросния люляков отбор
                16.12.2015 г. Дисциплинарната комисия към БФС взима решение Литекс да бъде изваден от "А" група. Решението може да се обжалва пред Апелативната комисия в седемдневен срок.
                17.12.2015 г. Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз очаквано присъжда служебна победа с 3:0 на "Левски" за скандалния двубой от 20-ия кръг на А група срещу "Литекс".
                21.12.2015 г. Апелативната комисия към БФС потвърждава наказанието на Дисциплинарната комисия за изваждането на Литекс от "А" група. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.
                22.01.2015 г.На основание влязло в сила решение на ДК при БФС от 16.12.2015 година и предвид факта, че нарушението е извършено през първия полусезон, съгласно чл.24, ал.11, буква а/ от Наредбата за първенствата и турнирите по футбол в системата на БФС за сезон 2015/2016 година, изиграните срещи от ПФК „Литекс” Ловеч от І-ви до ХХ-ти кръг, включително, се анулират.
                Какво гласи въпросният член:
                (11) Когато футболен отбор напусне първенството или бъде изваден от състава на съответната група: а) преди завършване на първия полусезон - резултатите от играните от него до този момент срещи се анулират. В "А" и „Б” ФГ за завършване на първия полусезон се счита последния изигран кръг от календарната 2015 г.
                б) преди или след започването на втория полусезон - резултатите от играните от него до този момент срещи се запазват, а за следващите му срещи се присъжда служебен резултат от 3:0 в полза на отборите, с които е следвало да играе по програма.

Е, как точно са спазили закона? Много ми е интересно - значи мачът на Левски и Латекса се приема, че е завършил на 17.12 с решението на СТК към БФС, а не на 12.12 с последния съдийски сигнал - ок, разумно е, гледа се последното възможно решение, макар мачът де факто да приключва на 12.12, а решението за изваждането на Латекса се води от 16.12, когато е предварително и подлежи на обжалване, а не от 21.12 когато става окончателно. Логика Убеден съм, че ще намерите.

П.С. И още чакам да чуя как Левски бил на Пеевски на Тиквата, пък те горките, дето уж са вся и всьо на тази нашата родна земя, не могат на едно БФС да кажат какво да направи Ами малко не ми се връзва, съвсееееем мъничко, но съм убеден, че ще ми обясните.
                Също и как така Любо без ташак, але, але поема един отбор дето няма да играе никъде, освен едно надупване на чорбата за купата, пък нали уж той умиращи каузи не поемаше (справка - боталикЪ преди 2 години). Нищо, ще припознават лятото и вече няма да има 8:0 край Осъм, а ще се води приомерно 4:4 в най-новата чорбарска история - много як и напрегнат мач беше
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  Mда, да претоплим манджата отпреди 1 месец - след като Латекса са аут и на Левски се отнеха 5 точки повече от на Лайноходец, макар според наредба това да не трябва да се случва, вече съм повече от 100% убеден, че говедата са се продали и на Пеев, и на Тиквата - по-сигурно доказателство от това днешното няма

Очаквам какво пак ще родят червените глави, за да се докаже за пореден път и безпрекословно, че цялата държава вече 6 години работи само и единствено за говедата, за да спечелят те цифром и словом за периода точно 0 титли и купи (и тази година пак ще са нула). ще се намери ли поне един от противниковия лагер да се извини за камарите глупости, които се изговориха, или пак по партизански ще си затраете? И за да не бъда разбран погрешно, отново да кажа, че този Левски нямаше да стане шампион дори и да беше с равни точки с лайноходци, но това е друга тема.

П.С. А като се обедините лятото с чисто новият латекс в Б група, дали пак няма да ви светне ламБата, че цялото това театро го изигра вашият любим 4..4.16.16., дето уж няма нищо общо нито с чорбата, нито с Латекса...
                  И, защо многоуважаеми /няма да казвам адвокате/ решихте, че по наредба не е така. Напротив! Точно така е!!! В случая наредбата е спазена до... и евала на БФС и комисийките и! Кофти е когато хвърлените от теб камъни те удрят по собстствената ти кратуна. Кофти, нали?!! Ама тя, кратуната затова е и кратуна, а твоята е толкова много червена та чак се е изметнала в тъмно синя. Само ЦСКА!!!

Коментар

• говедата пак опищяха спортните страници на сайтове и форуми ................ което си е нормално за въпросния добитък...

преди нова година ръководството на "леевски" поиска оставки в БФС като заплаха в случай, че решат да не извадят латекса и анулират точките на латекса

перуката опита да балансира нещата като изгони латекса, но не удовлетвори желанието на леевски точките от есента да си останат...

сега интересното е какъв ще е следващия ход на пеевски&ББ и какво ще наредят на подчинения им спортен министър

прогнозирам, че най-интересното предстои .................. и без това от години интересните неща във футбола ни не стават на футболния терен, а около и него и в залите на БФБ или интервюта...

Коментар

• Mда, да претоплим манджата отпреди 1 месец - след като Латекса са аут и на Левски се отнеха 5 точки повече от на Лайноходец, макар според наредба това да не трябва да се случва, вече съм повече от 100% убеден, че говедата са се продали и на Пеев, и на Тиквата - по-сигурно доказателство от това днешното няма

Очаквам какво пак ще родят червените глави, за да се докаже за пореден път и безпрекословно, че цялата държава вече 6 години работи само и единствено за говедата, за да спечелят те цифром и словом за периода точно 0 титли и купи (и тази година пак ще са нула). ще се намери ли поне един от противниковия лагер да се извини за камарите глупости, които се изговориха, или пак по партизански ще си затраете? И за да не бъда разбран погрешно, отново да кажа, че този Левски нямаше да стане шампион дори и да беше с равни точки с лайноходци, но това е друга тема.

П.С. А като се обедините лятото с чисто новият латекс в Б група, дали пак няма да ви светне ламБата, че цялото това театро го изигра вашият любим 4..4.16.16., дето уж няма нищо общо нито с чорбата, нито с Латекса...

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      Да преговорим набързо:
                      - Литекс са аут - говедата са виновни, претендент са им за титлата
                      - Литекс не са аут - говедата са винивни, върнаха ги, щото ще загубят иначе 5 точки
                      - Говедата са шампиони - е, много ясно, нали Тиквата и Шиши им купиха титалата
                      - Говедата не са шампиони - е, много ясно, толкова са куци, че дори и купена титла не могат да спечелят.

Само за инфо на някои вече инфантилни старчета, които тотално ми развалиха впечатленията от тях:

"Държаният" от Боко и Пеев и "бутан към титлата" Левски спечели от 4 "сигурни" мача с държавния Берое (единственият държавен /официално/ отбор в А група) и спонсорираният от Лафка Пирин (единствен официално спонсориран от Пеев отбор) точно 4 точки от 12 възможни. Сигурен съм, че и за това има директива
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Чилич падна в първия сет - определено няма да покрие хендикапа!

Коментар

• Първоначално изпратено от kondosko Разгледай мнение
                          Но пък този сет,го гледа от много близо
                          И на най-добрите се случва да се поотпуснат - например току що Федерер загуби сет от Димитров (No 3 от No 27)! В предния мач Димитров пък загуби сет от 210-я Трунгелити!
                          Това обаче по никакъв не е поставяло по съмнение крайния победител в мача!

Все пак хендикапите са малко сложни за хващане така че всеки си преценява!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                            2РИ СЕТ взет в мачовете му срещу Федерер!
                            Давай Гришо!

Междувременно аз пуснах Чилич -4.5 срещу Баутиста-Агут!
                            Испанеца игра два петсетови мача до момента и очаквам да свърши силичките, докато Чилич загуби само сет!
                            Отделно в предишните им два мача Чилич два пъти би 2-0!
                            Но пък този сет,го гледа от много близо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Не знам, ама 'ногу ти се кефя как свободно си ръсиш тъпотиите наред, на висок глас и наперчено.
                              ---------------------------------

Никол Шерзингер (рождено име: Никол Пресковиа Еликолани Валиенте) е родена на 29 юни 1978 г. в Хонолулу, Хавайски острови в ревностно католическо семейство. Баща ѝ Алфонсо Валиенте е филипинец, а майка ѝ Роузмари е наполовина рускиня, наполовина хавайка. В интервю Никол казва: „Имам филипински, руски и хавайски корени, но хората мислят че съм от Пакистан.“

П.П. Според тИбя идиот ли си? ( риторично )
                              Ша ме прощавате за закъснението ама от еди час се хиля и не мога да уцеля клавишите.Голям смях пада

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                2РИ СЕТ взет в мачовете му срещу Федерер!
                                Давай Гришо!

Междувременно аз пуснах Чилич -4.5 срещу Баутиста-Агут!
                                Испанеца игра два петсетови мача до момента и очаквам да свърши силичките, докато Чилич загуби само сет!
                                Отделно в предишните им два мача Чилич два пъти би 2-0!
                                Този път сме със съдийка, ха дано да е на кадем.

Виж я как гледа наш'то лъвче като котарак

Коментар

Working...
                                X