If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Определено е по-разнообразен от миналата година Гъргор и е започнал да връща малко от агресията си, която загуби при Рашид.
Онзи караше да денси само с 3 удара и основно да търчи по корта да връща топки, но не и да играе за уинъри.
----------------------------------------
Дотук с похвалите, сега мятаме храчките - хихи
1. Сервис му е малко по-разнообразен, но въпреки това не може да го поддържа цял сет на едно ниво и оттам получава пробивите, когато първият започне да не влиза в един гейм.
За сравнение Перо му затвори мача с 3 втори сервиса, въпреки че първите му не влязоха и то от 0:15.
2. Друга грешка в този мач беше калпавата му подготовка за излизане на мрежата и затова увисваше като шаран по средата на корта и сгреши 50% от излизанията си, което е равно = по-добре да не го прави, щом ще бъде тука има - тука нема.
3. Голям брак при опит да направи минаващи удари, тоест когато противник излиза на мрежата и затова Перо му наниза около 68% успешни игри на мрежа - тоест 1/3 успя да вземе нашият, което значи много слаба защита.
4. Слаб ретур, щом при втори сервис на Перо средно по 145 км/час нашият по-често губеше. Даже жените денсят с по-силен сервис, а нашият нямаше отговор.
5. Забравил е как се пускат къси топки и оттам почти всички го натисват на бекхенд страната, където той издържа макс. до третия удар и греши. Особено смешно беше, че Перо поне 5 пъти му игра сервис-мрежа на бекхенд страната му и нашият връща някаква балонка, която оня вече я затваря с воле.
------------------------
П.П. Има и още, ама няма смисъл от разбори, а от бачкане. Да се хваща и да бачка. Има напредък, но с тая игра топ 10 ще види през крив макарон.
Първо да заздрави подаването, за да не го пробиват, а после да поработи как да прави пробиви на другите, за да вземе мач. Днес в първия сет, първата си точка при подаване на Перо, я взе чак в 7 гейм, дотогава беше все на геврек, което е нелепо.
Браво на Гришо - достойно представяне!
За мен обаче той игра доста плахо! Гледах първия сет - нито веднъж не затрудни Федерер при негов сервиз - само му връщаше топките в центъра на корта, докато Федерер отбележи уинър или чат пат направи някоя грешка!
Поне успя да си вземе почти всички собствени сервиси, въпреки че и те вървяха много гладко (надали е имал гейм взет на 0)!
Има още да поработи, но сякаш се вижда подобрение в играта му спрямо миналата година! Може пък и Николчето да му е оставила малко мъжка сила, защото явно Маша го изцеждаше максимално!
Вероятно няма да вземе повече от 7 гейма, но все пак - Давай Гришо!
Зависи от първия сервис на Гъргор, но той рядко успява да изиграе 1 сет с първи сервис на макс и процент над 75%. Педерер играе пестеливо, точно както очаквах - агресивен ретур и точка да се затвори до 5 удара.
П.П. Ако някой ползва линк, който съм дал, изчаква се да изтече времето за рекламите и после има едни малки Х-чета по картинките ( не тия големите, които се виждат ). Така се затварят прозорците и вече дава опцията фул екран.
Педерер въобще няма да бави нашия и ще се опита да го приключи бързо 6:3 6:3, както миналата година, когато нашият излезе с нагласа за дълъг мач, а оня го отнесе с агресивен ретур и кратки разигравания, рядко стигащи над 5 удара.
Относно мацките си прав. Правилно направи Гъргор като загуби девствеността си с оня църен негро Серина и оттам насетне всяка женска му се струва като богиня
П.П. Мерси, че ме подсети за 'аскуфската забележителност и ме подсети, ако забравя да й спретна някое материалче за фб страницата, че понякога зациклям.
мач за трето място не е мач от значение, но да приемем, че е така - коригирам си мнението - били сме ги веднъж за 30 години в полуважен мач и още 3-4 пъти в квалификации, след като те са се класирали. Това на фона на 20-30 загуби през останалото време във всякакви елиминационни фази...
Да пожелаем успех на глигориян, пък да видим - аз за него нямам очаквания, така че всеки спечелен гейм (пък ако може сет и мач ще е перфектно) за мен е успех А за завоеванията му на женския фронт (макар да не харесвам шарлопова /много ми е длъгнеста, но е факт, че редовно е в топ класациите за женска красота/, а още повече пък онова мускулестото црно хуманоидно същество, но за Бушарчето и за кака Никол - 10/10) мога само благородно да завиждам и да му се радвам. Ако можеше и да е малко повече българин - ей, онова разногледото сръбче Ярич как заведе Адриана Лима /уникално красива жена, макар да ми падна мнението з а нея, като прочетох, че не правила свирки/ в Белия град на българите, че даже и сръбско гражданство и дадоха - страшна реклама за страната си... А и Хаскьой можеше да прослави - зер там е най-голямата статуя на Дева Мария в света, а и кауни си имат
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
С втората част от мнението ти съм съгласен, но я ми припомни кога за последно бихме казаците в мач със значение, че аз наистина не помня подобно нещо в последните 30 години
2009 година на европейското в малкия финал за бронза.
Мач не искам да коментирам, понеже вчера все едно гледах пълни аматьори, с няколко проблясъка за целия мач. Факт е, че единствената ни блокада за целия мач дойде едва в третия гейм и то от Агонцев ... - чудя се за какво излязохме въобще.
Продължаваме напред, както казва Кобретов
След час и половина почва Гъргър и дано не е същото шубе, щото сефте видях нашите да играят страхливо. Това е нов "елемент" от играта им
Николчето дано не го е разковала тази нощ, че вчера беше трагедия в първия сет.
Коментар