If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Стига си воайорствал, че от гледане през макарони бъркаш шарките на тапетите....
Днес свалих объркания тапет, обърнах го и поправих двойна грешка. Само на едно ъглово място остана единична грешка, но много сложно да я коригирам. А да ти светя едва ли е голяма забава. Или може би е? Нови серии с гологлавото старче от Бени Хил.
Стига да са младички може. За Чиче даже и по старички. Със сребро в семейния сервиз и сребро въз главата. Та като не свърши Чичин работа, барем като Остап или Ястребовски да завие в една покривка звонковото и да засуче мустак като засукан младеж в трета възраст със звонк в джоба и немощ в панталона.
Няма старички или младички..
Има можещи и прозяващи се....
Забравяш тъщите /щото нали всяка невеста върви в комплект с МАМА/.
Наздраве!
Стига да са младички може. За Чиче даже и по старички. Със сребро в семейния сервиз и сребро въз главата. Та като не свърши Чичин работа, барем като Остап или Ястребовски да завие в една покривка звонковото и да засуче мустак като засукан младеж в трета възраст със звонк в джоба и немощ в панталона.
Ти по колко невести, дето като новородени, спохождаш, бе, прелюбодеец? Ще пиша аз на леля ти проведе китайския разпит с капещите върху тиквата капки. Всичко ще си изкажеш. Мюсюлман! Дай Боже всекиму! Наздраве за невестите без везани ризки!
Забравяш тъщите /щото нали всяка невеста върви в комплект с МАМА/.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
ЪХЪ,
Аз като прост чиляк обичам простите ( натурални ) неща....
Чиста вода, натурална храна, блага ракия, буйно вино и както ги е майка родила невести.....
Наздраве !
Ти по колко невести, дето като новородени, спохождаш, бе, прелюбодеец? Ще пиша аз на леля ти проведе китайския разпит с капещите върху тиквата капки. Всичко ще си изкажеш. Мюсюлман! Дай Боже всекиму! Наздраве за невестите без везани ризки!
Ще, ще ..., ама в някое друго измерение.
Наздраве!
Амчиии, аз съм в разхитителното софийско измерение. А ти - във възхитително спестителното габърско пространство. Наздраве за здравителните разминавания!
ЪХЪ,
Аз като прост чиляк обичам простите ( натурални ) неща....
Чиста вода, натурална храна, блага ракия, буйно вино и както ги е майка родила невести.....
Наздраве !
А леля /не нашта Lelq, а тази с точилката/ знае ли, че си пръскаш парите за Прада и Версаче?
Наздравe, 4i40 !
Коментар