Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kilimandjaro Разгледай мнение
Eeeп, и на мойта има - в избата, на усойни, тъмни и влажни места. Харесвам таз зодия. Интуитивна и дълбока Да се оплача- БутнАхме прАсито. Тайфата е вече на линия и жулим за бог да прости. То и за изпращане и за посрещане - Хора си требе, ай наздраве с червеното. Да живей селото натурел. Ного яка таз тема и всички пичове мe кефат, а от жените -Tnm, поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнениеКак бащата на Тракатрак затрил позледния змей на тази земя:
Дядо Трак и последния змей
https://chitanka.info/text/29406-dja...oslednija-zmej
Коментар
-
Най-после остана време. Ма то не е една беля - оказа се, че профилът ми за качване на снимки деактивиран, сега нова регистрация и чакане. Обаче съм решен да споделя туй тире онуй.
След разтърсващата сега на митарствата ми през девет царства в десето, дойде времето и на онзи концерт на Хардлайн. Изненадан бях, че мястото и преживяването бяха вдъхновяващи и мотивиращи. Леко позабравено усещане.
Е, ако застана директно пред собственика на клуба (не го знам кой е), вероятно никога повече не ми би дошло наум да се приближа там, ама това е съвсем друга бира. Събра се много приятна публика, с масово присъствие на рокаджии от времената на пускане на корени на жанра в България. Всички усмихнати, добронамерени, с празнично излъчване. Имаше една впечатляваща фенка – е, знаете, че жените нямат възраст и не е прилично да се спекулира, но видимо беше се готвила трескаво и с жар и още час преди появата на групата си постави питието фронтално на сцената, а тя застана долу, облегна се с лакти на сцената и не мръдна да края на концерта. Иначе си куфееше по всички правила. Аз и се радвах. Имаше и други оценки.
Неприятното беше, ча бяха твърде малко хората. Ние сме странна страна, иде изпълнител от такава величина, билетът е 25 лв., едно хубаво уйски е 5 лв., а тАпаците гледат тъпо телевизора и поредната дришня. Само около 300 човека имаше, при това оценката е с развинтено въображение на „он“.
Групата Хардлайн на Джони е от италианци. Симпатични и омесени на външен вид – типично по италиански. Много добри музиканти.
На ударната група един финяга с вид на скандинавец, чудесно излъчване.
Соло-китара – типичен италианец от Северна Италия, симпатяга и половина, даровита жица – от тия, които побъркват младежите и женките.
Клавиши – тук се изявяваше един батка, който имаше смразяващ вид на хитман на Калабрийската Ндрангета, няколко пъти усетих ледени тръпки по гърба си, ама в един момент Джони започна да се задява с публиката и да представя музикантите и се оказа, че пичът му е полубрат. В този момент момчето се усмихна леко смутено и се забеляза напълно различен персонаж.
Боже, помогни ни да разберем пътя и намеренията ти!
Вие четете, аз ще допиша!Last edited by nachev; 01.12.2018, 23:29.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНа границата между лятото и зимата, могат да оцелеят и в двете крайности, има в тях някаква мистична сила и надежда. За разлика от лъвчетата усещат слънцето и по свой начин, - скорпиончето усеща нощното слънце, знае, че докато е нощ, слънцето продължава да свети от другата страна на земята. Могат да се обърнат и на 180 градуса. Оцеляващи и готини животинкиинтересни дати за тях може да са 24.03, 24.05, 24.06
24.10 и 24.12 ))
.
Наздраве!
П.П. Много станахте астролозите у форума.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Бате Райко,
Победа, триумф, успех, тържество!
https://m.youtube.com/watch?v=jPE33jwbTy0
Ole!
Героят отива в битка...
...
По едно време старческият пух на врата ми настръхна в очакване на хода ти. Запалих треперливо лулицата, вдъхнах дълбоко и продължиффф...
....
.. ....
Погледнал си в бездната, и тя те е погледнала също... Ти достойно си отвърнал на взора ѝ!
Хвала ти, юначе, че се върна читав и с победа от пещерата на ламята!
Хвала и че намина покрай стареца, показал ти къде е тя, та да разкажеш за геройствата. Само бях забравил, юначе, че пътеката за там се разтроява на едно место, но и с това си се справил.
Уффф!
След тържествуващия край посегнах и към наргилето си, та, бейски разположил се, в облаците дим да се зарея и виждам образи от епичната битка на героя. Но бях забравил (пак!), че го изхвърлих, щото беше ръчна глинена изработка, донесено от друг юнак от персийската земя, и се появи пукнатина в него. Нейсе, ще запаля пак лулицата...
Хвала!.. пуфф... хвала юнаку!.. пуфф... пуфф...Last edited by R1a1; 01.12.2018, 21:55.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
... Няма как да си вземеш скорпионче и да му разрешаваш нещо. Фърлило ли ти е око, оттам нататък всички решения са негови. Ного са своенравни тез първи братчедки на Арахната.
Наздраве!интересни дати за тях може да са 24.03, 24.05, 24.06
24.10 и 24.12 ))
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Хер Начев, ако позволиш една лека корекцийка да ти направя. Няма как да си вземеш скорпионче и да му разрешаваш нещо. Фърлило ли ти е око, оттам нататък всички решения са негови. Ного са своенравни тез първи братчедки на Арахната.
Наздраве!
Напълно подходящо вметване!
Разрешаването в този случай следва да се разбира като, но не само ограничено до:
Акт на Волево, просветено, но и обречено и пълно с трепетно очакване оставяне на собствената съдба в ръцете на неизбежността.
Наздраве!!
You And Your Friend The Scorpion
- 1 like
Коментар
-
Верво, верно!
Виж сега, просто днес се боря с други демони и не ми беше до хапане, погледни предния пост.
А иначе си напълно прав!
Ако искаш да те откарат в ничията земя, там където се срещат огън и лед, болка и екстаз, тленност и чувственост - вземи си скорпионче и му разреши да те хапне качествено!
Наздраве!
Let's Hurt Tonight. Ного са своенравни тез първи братчедки на Арахната.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Кът съм пийнал 100 гр червено вино ( от мойто...) ще се престраша да затворя раздумката за Скорпионите ....
Разбереш ли, че е Скорпион, поздрави учтиво, отдалечи се бавно на десетина метра и бягай колкото ти държат краката....Пали колата и натисни с мръсна газ....Фащай самолета и през океана...
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Скорпиони има, и то на доста места - например в село Реселец, Плевенско, там съм виждал на доста места.
Наздраве - да препоръчам хотел Дръстър на Дунава, в Силистра, чудесни гледки. И задължително да пробвате ушите на скара в Попшейтановата къща в Шумен - уникални, най-добрите, които съм пробвал в живота си.
Наздраве!.
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
Хапят както си трябва. Чудесно дори и наздраве с цървеното
Виж сега, просто днес се боря с други демони и не ми беше до хапане, погледни предния пост.
А иначе си напълно прав!
Ако искаш да те откарат в ничията земя, там където се срещат огън и лед, болка и екстаз, тленност и чувственост - вземи си скорпионче и му разреши да те хапне качествено!
Наздраве!
Let's Hurt Tonight
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнениеКак бате Райко спасил начев от голям срам и обществено отхвърляне
Победа, триумф, успех, тържество!
Видох ги!
Снимките от телефоня са под катанец в компа!
Това беше една сага, неописуемо пътуване в тайнството.
Първо, дължа ти освен благодарности и неслучайно закъсняло обяснение за кръщаването ти като Райко. Райко в старите български легенди и митология е символ на слънцето.
Е, когато губиш, все още не може да знаеш, какво си спечелил.
Тъкмо ме прогониха от политиката поради културни особености и несъответствия и това се оказа подтикът да тръгна по пътеката на войната, в неравна битка с виртуалния, дигитален звяр.
Сред кратко обмисляне категорично реших, че няма да търся помощ от момъка с лъчевия меч. Затворих очи и съпреживях познатото гнусливо и претенциозно сбръчкване на носец, пространството около мен се изпълни с неизбежна галактическа досада, а отнейде проехтя глезливо-отегчен стон: Пак ли бе, динозавре, пак ли ти с твойте простотии, вкаменелост такава?!
Навръх всичките ми дефекти - горделив съм и нямам никакви илюзии, че някой ден, като новопредставен, ще се наложи да изслушам тежките Му слова и само всепроникващата любов може да ме спаси. Добре, че отпратих поне илюзиите!
Е, днес това ми помогна да бъда викториъс!
Бидейки най-обикновен аналогов тАпак, знаех, че ще се нуждая от всичко, което може да допринесе. Без капка свян - плюх си в пазвата, изрекох жарка молитва, напълних джобовете с тънко нарязани фини мезенца от половин дузина отбран вид месенца (да хъргам, ако ма погне), пък накрая за кураж ударих и две водки. Мразя водка, но в този случай исках да ми е гадно, да усетя всепроникваща до петите чак, но мобилизираща болка.
Вдъхнах няколко пъти и амоняк и се хвърлих смело в битка.
Пата-кюта, не е за разправяне!
В какви дебри съм бил, с какви изчадия съм имал вземане-даване, не искам да с и спомням!
Малко преди да отрежа главата на звяра Ю-Ес-Би-Дебъггър, той се усмихна лукаво!
Бързо разбрах, че не е било случайно! Пак не ставаше! А отнейде идеше пискливо кискане: Не е достатъчно, не е достатъчно!
Ще го спестя, че вече и на мен подробностите ми се губят, просто удрях с меча до пълна изнемога, ама като искаш да си говориш с друго устройство, допълнително трябва сеттинг на вида протокол за обмен на дейта. При мен стоял фабрично на протокол "медия", а трябвало да чекнеш върху "снимка".
Ти се оказа мой вдъхновител и водач в дейбритена тайнството.
Някой снизходително би го определил като смешен маскарад, при което вкаменелости се бият със сенки от бъдещето, но за мен си беше триумф:
Наздраве!
Masquerade Ball
Last edited by nachev; 01.12.2018, 19:02.
- 1 like
Коментар
-
Жив и здрав да си, Чичи!
Че опуши дупката на скорпионите, та да мога и аз да се приближа.
Голяма работа е страхът, епе пък ако си бил хапан!
Наздраве с червено!
Glory NightНе е препоръка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Кът съм пийнал 100 гр червено вино ( от мойто...) ще се престраша да затворя раздумката за Скорпионите ....
Че опуши дупката на скорпионите, та да мога и аз да се приближа.
Голяма работа е страхът, епе пък ако си бил хапан!
Наздраве с червено!
Glory Night
- 1 like
Коментар
Коментар