IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро !

Честит празник за всички българи !

Здрави да сте !

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Ашколсун на тебе , бряяя ... 73 килца злато !
      Ааа, онзи виц

Коментар

Ами, злато? Трънки и глогинки.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Кой това, бре!? Мойта кръшна снага /H - 1.55 m, G - 73 kg/ нивга не се е нуждала от такива извращения като диети.
          Наздраве!

Коментар

• Честит национален празник! Който е наблизо до Шипка, да тръгва го изкачва. И без това не ще да копа овошки. Аз съм малце снощен, но ви пожелавам да се понаправите за празника. Да се усетите горди с ракията.

Коментар

тъй , тъй ... сетне правете диети за отслабване ...
              Кой това, бре!? Мойта кръшна снага /H - 1.55 m, G - 73 kg/ нивга не се е нуждала от такива извращения като диети.
              Наздраве!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

Ясно, и теб те е лепнал някъв вирус. Трябва да внимавам да не се заразя. Около мен - в реала и виртуала - все работни хора щъкат.
                Наздраве, Преци!

П.П. За другата седмица съм подготвила неуморен труд и у хабитата. Един колега ще докара фиданки от сини сливи, вишна, круша и ябълка. Виж, за ягоди не бях се сетила. У Чужденеция агромероприятията полумеханизирани, ама у хабитата 2/3-ти пълноправни членове ще си откопат. Ние с непълноправното ще наблюдаваме и аплодираме
                тъй , тъй ... сетне правете диети за отслабване ...

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  Честит празник и от мен на целия форум, кръчмата, меранжерии и оранжерии ...
                  Ще посадя по случай празника две праскови и две череши като в онази стара песен , след това и лозето както си написала, а ако остане време за десерт, има ягоди, (за да върви някакси и живота в чужденецията) ама като се замисля за десерта, като най-хубаво за накрая, както обикновено, май няма да остане времe
                  Ясно, и теб те е лепнал някъв вирус. Трябва да внимавам да не се заразя. Около мен - в реала и виртуала - все работни хора щъкат.
                  Наздраве, Преци!

П.П. За другата седмица съм подготвила неуморен труд и у хабитата. Един колега ще докара фиданки от сини сливи, вишна, круша и ябълка. Виж, за ягоди не бях се сетила. У Чужденеция агромероприятията полумеханизирани, ама у хабитата 2/3-ти пълноправни членове ще си откопат. Ние с непълноправното ще наблюдаваме и аплодираме
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                    Ще посадя по случай празника две праскови и две череши като в онази стара песен , след това и лозето както си написала, а ако остане време за десерт, има ягоди, но за най-хубавото, както обикновено, май няма да остане времe
                    Абе я не се занимавай с глупости , има си балами за тая работа ...удари му едно бързо ...

Коментар

А имат орехови фиданки да садят, прасковени и кайсиеви насаждения да режат ..., ако остане време - лозето, също.

П.П. Честит ни 3 март! На връх Св. Никола днес сигурно ще е голяма тарапана.
                      Ще посадя по случай празника две праскови и две череши като в онази стара песен , след това и лозето както си написала, а ако остане време за десерт, има ягоди, (за да върви някакси и живота в чужденецията) ама като се замисля за десерта, като най-хубаво за накрая, както обикновено, май няма да остане времe
                      Last edited by precakanoto; 03.03.2019, 11:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Ще пееш и ще им танцуваш ли.
                        Шта замоля да бъдеш малко по-сериозен! Нал ако викна и запея, та и да затанцувам, трудещите се на "хей, поле широко" съвсем ще се разконцентрират. А имат орехови фиданки да садят, прасковени и кайсиеви насаждения да режат ..., ако остане време - лозето, също.

Затова вечер като се приберат претрепани от работа, аз се обаждам и упражнявам контрол /проява на заинтересованост афиширам/, че инак ми се сърдят. От 250 - 300 км разстояние е лесно да бъдеш грижовна

Наздраве, сър Събев!

П.П. Честит ни 3 март! На връх Св. Никола днес сигурно ще е голяма тарапана.
                        Last edited by tnm; 03.03.2019, 10:22.
                        Мечо

Коментар

Добро утро, уважаема клиентела на Кръчмата!

Слънцето се показа, фчеличките литнаха ..., новата селскостопанска година у Чужденеция е открита. Някои люде днес ще се отдадат на неуморен труд, а аз надвечер трябва да проявя жив интерес какво е свършено. Стимул ще им вкарвам.
                          Наздраве!
                          Ще пееш и ще им танцуваш ли.

Коментар

• Добро утро, Кръчма! Готин е денят! Насладете му се! https://m.youtube.com/watch?v=-gzC29VwE1A

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Покрай падре - много нови неща научаваме...

Някои им казват просто сладурАНИ... ))
                              Научаваме, ... има си хас. Мине се не мине и снесе някоя изненада.
                              Минах оттам покрай задушницата и ново пет - Сега се трогнал за щъркелите. И не защото били дългокраки, но имало проблем с гнездото на църковната камбанария, - твърди, че трябва спешно да се укрепи. И да се уголеми с лозови пръчки. Като долетели двойката щъркели, щели да харесат още повече гнездото и да снесяли 5 яйца вместо 3. (Учуди ме, викам си "спасихме ли хората, че сега щъркелите!?" но сякаш ме усети и каза че 5 било по-голямо от три и не намерих контра-аргумент на момента)
                              Поне ще видим после, колко са яйцата и дали не се майтапи Не може да му се откаже обаче и на падре, щото без него църковното пространство не е същото и самата църква като сграда позагубва отчасти очарованието, което внася сред местния архитектурен ансамбъл

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

И аз обичам! Ама някои неща си струват вниманието ми и не само, на 100%
                                Наздраве, tnm!
                                Права си Lelq! Но те са пренебрежимо малко на фона на всичко, което ни се налага да вършим.
                                Наздраве, Lelq!
                                Last edited by tnm; 02.03.2019, 10:58.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X