If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Честит национален празник! Който е наблизо до Шипка, да тръгва го изкачва. И без това не ще да копа овошки. Аз съм малце снощен, но ви пожелавам да се понаправите за празника. Да се усетите горди с ракията.
Ясно, и теб те е лепнал някъв вирус. Трябва да внимавам да не се заразя. Около мен - в реала и виртуала - все работни хора щъкат.
Наздраве, Преци!
П.П. За другата седмица съм подготвила неуморен труд и у хабитата. Един колега ще докара фиданки от сини сливи, вишна, круша и ябълка. Виж, за ягоди не бях се сетила. У Чужденеция агромероприятията полумеханизирани, ама у хабитата 2/3-ти пълноправни членове ще си откопат. Ние с непълноправното ще наблюдаваме и аплодираме
тъй , тъй ... сетне правете диети за отслабване ...
Честит празник и от мен на целия форум, кръчмата, меранжерии и оранжерии ...
Ще посадя по случай празника две праскови и две череши като в онази стара песен , след това и лозето както си написала, а ако остане време за десерт, има ягоди, (за да върви някакси и живота в чужденецията) ама като се замисля за десерта, като най-хубаво за накрая, както обикновено, май няма да остане времe
Ясно, и теб те е лепнал някъв вирус. Трябва да внимавам да не се заразя. Около мен - в реала и виртуала - все работни хора щъкат.
Наздраве, Преци!
П.П. За другата седмица съм подготвила неуморен труд и у хабитата. Един колега ще докара фиданки от сини сливи, вишна, круша и ябълка. Виж, за ягоди не бях се сетила. У Чужденеция агромероприятията полумеханизирани, ама у хабитата 2/3-ти пълноправни членове ще си откопат. Ние с непълноправното ще наблюдаваме и аплодираме
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ще посадя по случай празника две праскови и две череши като в онази стара песен , след това и лозето както си написала, а ако остане време за десерт, има ягоди, но за най-хубавото, както обикновено, май няма да остане времe
Абе я не се занимавай с глупости , има си балами за тая работа ...удари му едно бързо ...
А имат орехови фиданки да садят, прасковени и кайсиеви насаждения да режат ..., ако остане време - лозето, също.
П.П. Честит ни 3 март! На връх Св. Никола днес сигурно ще е голяма тарапана.
Ще посадя по случай празника две праскови и две череши като в онази стара песен , след това и лозето както си написала, а ако остане време за десерт, има ягоди, (за да върви някакси и живота в чужденецията) ама като се замисля за десерта, като най-хубаво за накрая, както обикновено, май няма да остане времe
Шта замоля да бъдеш малко по-сериозен! Нал ако викна и запея, та и да затанцувам, трудещите се на "хей, поле широко" съвсем ще се разконцентрират. А имат орехови фиданки да садят, прасковени и кайсиеви насаждения да режат ..., ако остане време - лозето, също.
Затова вечер като се приберат претрепани от работа, аз се обаждам и упражнявам контрол /проява на заинтересованост афиширам/, че инак ми се сърдят. От 250 - 300 км разстояние е лесно да бъдеш грижовна
Наздраве, сър Събев!
П.П. Честит ни 3 март! На връх Св. Никола днес сигурно ще е голяма тарапана.
Слънцето се показа, фчеличките литнаха ..., новата селскостопанска година у Чужденеция е открита. Някои люде днес ще се отдадат на неуморен труд, а аз надвечер трябва да проявя жив интерес какво е свършено. Стимул ще им вкарвам.
Наздраве!
Научаваме, ... има си хас. Мине се не мине и снесе някоя изненада.
Минах оттам покрай задушницата и ново пет - Сега се трогнал за щъркелите. И не защото били дългокраки, но имало проблем с гнездото на църковната камбанария, - твърди, че трябва спешно да се укрепи. И да се уголеми с лозови пръчки. Като долетели двойката щъркели, щели да харесат още повече гнездото и да снесяли 5 яйца вместо 3. (Учуди ме, викам си "спасихме ли хората, че сега щъркелите!?" но сякаш ме усети и каза че 5 било по-голямо от три и не намерих контра-аргумент на момента)
Поне ще видим после, колко са яйцата и дали не се майтапи Не може да му се откаже обаче и на падре, щото без него църковното пространство не е същото и самата църква като сграда позагубва отчасти очарованието, което внася сред местния архитектурен ансамбъл
Коментар