Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеАре Чичо ша слага ли нещо на масата,че изгладнях,неква гаспачо студена супа за мезе на ракойката доди добре,ама после.....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Ти пък - злато?! Ще гърмиш норки. Хем си лежиш на пусия, хем мижиш, хем богатееш.
Наздраве с виното на Преци!
Виното го пропускам, ама ще помогна с питието на съкровището. Може се повреди нещо, ако го пие сам.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Биолог съм, щот съм изучила разни други науки свързани с живия живот.
Наздраве!
П.П. Ко ма пращаш у Аляска с цел да копам злато, отсега ти казвам, че няма да стане. Мързи ма.
Наздраве с виното на Преци!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеТи не беше ли нещо спец ботаничка, та се бъзикаш с мен. Или наместо се хабиш с карабината, се надяваш ме препратят на полуострова я да ме свалят още във въздуха, я да ме въдворят да описвам ерупциите на некой разгневен волкан. Подла си ти, Кака, на другия край на света да ме препращаш. Шти запазя билети за близките Алеути, че пак да сме си съседи и да фърламе по некоя препирня през големата вода
Наздраве!
П.П. Ко ма пращаш у Аляска с цел да копам злато, отсега ти казвам, че няма да стане. Мързи ма.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПривет кръчма. Знаете ли дали от ягоди може да се прави някакъв алкохол, но да не е някаква боза!?!?))))
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПривет кръчма. Знаете ли дали от ягоди може да се прави някакъв алкохол, но да не е някаква боза!?!?))))
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Ти не беше ли нещо спец ботаничка, та се бъзикаш с мен. Или наместо се хабиш с карабината, се надяваш ме препратят на полуострова я да ме свалят още във въздуха, я да ме въдворят да описвам ерупциите на некой разгневен волкан. Подла си ти, Кака, на другия край на света да ме препращаш. Шти запазя билети за близките Алеути, че пак да сме си съседи и да фърламе по некоя препирня през големата вода
Коментар
� -
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеТо само с музика не става,тури и нещо на масата
Мечо
Коментар
� -
Малко музика, че нещо скука в Кръчмата.
https://www.youtube.com/watch?v=Q4-XIKt-ADsПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
П.П. Имам познат, който ходи на лов по тез чукари. Много величествено било.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
�
Коментар