Ти не беше ли нещо спец ботаничка, та се бъзикаш с мен. Или наместо се хабиш с карабината, се надяваш ме препратят на полуострова я да ме свалят още във въздуха, я да ме въдворят да описвам ерупциите на некой разгневен волкан. Подла си ти, Кака, на другия край на света да ме препращаш. Шти запазя билети за близките Алеути, че пак да сме си съседи и да фърламе по некоя препирня през големата вода
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеТо само с музика не става,тури и нещо на масата
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Малко музика, че нещо скука в Кръчмата.
https://www.youtube.com/watch?v=Q4-XIKt-ADsПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
П.П. Имам познат, който ходи на лов по тез чукари. Много величествено било.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
С "блондинки' не дава...Иначе е гордост за нея, че има такъв левент....
Наздраве !
Пия бира и изнемогвам....Добре, че е четвъртък и след ден отивам да поочивам....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМерси за инфото ....
Прочетох във форума на таз марка, че късането на лява полуоска е нещо нормално....Не могат да си обяснят защо лявата е по-слаба....
Направо съм извадил късмет, че белята стана в София и то близо до дома...
Лошото е че цените започват от 150 и стигат до 300 лв......Пълно щастие няма....
Наздраве !
пп Май ще трябва да черпя.....
За нищо, де! Един ме обвиняваше тук, че не съм помагал... Ей на - колко са ми възможностите - смешни, но не е без нищо..., все сме мааалко по-подготвени, когато прочетем нещичко...
Защо къса повече лявата? Шах! Ония - компетентните - не могат да си обяснят, защо лявата е "по-слаба"... Ми - то е ясно - МНОГО зависи от дължината й. В случая може би лявата е и по-дългата. Това зависи от предавателната кутия и изобщо от компоновката на двигателя, куплиран с предавателната..., както разбирам до тук - колата е с предно предаване, - т.е. - с преден двигателен мост.
Защо дългата полуоска е по-податлива - мииии - малко механика, малко съпромат, малко материалознание... и разни други науки... Тъй като се предава въртящ момент - задължително полувалът е натоварен на усукване, освен това, обаче - и на срязване, а и на огъване /сложно натоварване му викат на това/. Е, кой огъващ момент е по-голям при /приблизително/ еднакво усилие? Разбира се, че тоя, който има по-голямо рамо от опората. Значи - който е по-дълъг. Сега, обаче - не твърдя, че това е причината със сигурност!!! Значи - може този, който е бил на смяна и е правил полуоската - да е бил /например!/ втренчен повече в компютъра си, когато е свалял някоя мацка в някой /произволен/ форум...., или пък - да е викал наздраве в сюблимния мочмент..., или.... Материалът е важен! Технологията на изработване - също! "Втора ръка" е рисков вариант... ((
Това, че цените почват от 150 - до...., виж, кВо, сЯ - да не те тревожи. Купи по възможност нова полуоска, комплект с маншон/и/ и ги смени, нищо, че на майстора му се вижда, че старите могат да карат още! Гумата старее, а на теб ти трябва преди всичко СИГУРНОСТ! В тая връзка - вземай най-качественото, а не най-евтиното и ако може - НЕ от автоморгите /за които ти дадох пример, защото спомена за едни 200 лв..../
Сигурността е на първо място, особено ако кара... жената - разбира се! Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Отдъхнах си.
П.П. Само в случая с блондито или въобще?
Наздраве !
Пия бира и изнемогвам....Добре, че е четвъртък и след ден отивам да поочивам....
Коментар
-
Може, може ..., ама на по-южни географски ширини и на по-източни географски дължини. По нашенско нещата не се случват и липсата на палмово листо не е основната причина.
Наздраве!
Коментар
-
Може, може и повече дни може докато си лежи и жена му прави ветър с палмово листо. Стига да е приучена. Приученото си е приучено!
Мечо
Коментар
-
По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието няма карабина, щото няма един документ, дет му дава право да си вземе нарезно оружие.
Наздраве!
П.П. Аз за него мисля, бре!!! Не мой той изкара два дни под оливиите, без да свърши нещо полезно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Ай ся, няма да капризнича...
Лелята не си хаби мислите с моите мераци....
Само като реже салатата и побеляват пръстите от стискането на ножа.......
Наздраве !
П.П. Само в случая с блондито или въобще?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Горкото момче! Не стига, че кесил с карабина изпружен пред мавзолея, ми после му се паднала от житейската лотария инквизиторка да го кара да върти стиската за направа пресен зехтин. И да го пази да не избега с личната му карабина и дебел пес предан само на нея. Горкото момче! Да съберем по некой леф го подпомогнем купи на жена си тенекия 5 литро греце зехтинец.
Наздраве!
П.П. Аз за него мисля, бре!!! Не мой той изкара два дни под оливиите, без да свърши нещо полезно.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар