If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Зарко се поправи....Преди списваше само загрявка по 1000 знака.....После ставяше неудържим......Той си пишеше а ние подскачахме...
Наздраве !
Ако постът ти касае мен, грешиш. Не съм Зарко.
Какво съм правел преди - едва ли касае някого тук, но виждам, че лично теб силно те тревожи. "Вие сте подскачали", защото някой е писал нещо, което не сте проумявали, или сте го знаели, а ви е било безинтересно?
Толкова е елементарно: ако нещо ми е безинтересно - аз просто не го чета.
Ако, обаче ти пречи /за пореден път/ моето присъствие и поради това "подскачаш" - нямай грижа, лесно ще те освободя от присъствието си, но не забравяй, че има други хора, които следят за смисъла на написаното и за броят на знаците, които пишем. Не изземвай задълженията на модераторите, но очевидно го правиш, защото за теб съм удобната боксова круша? Ай сиктир!
Бягай си земи една връзка чесан за врата и немедлено си вържи червен конец на лявата китка. За по-сигурно плюй три пъти и през дясното рамо.
Наздраве!
П.П. Случва се деца на приятелски семейства да израснат заедно, близки като брат и сестра. Ама после проявлението на някои фторични полови белези и физиология си казват тежката дума.
Пу, пу, плюх си на петите, отивам в Патагония. Павтарям, не ме търси, в Патагония съм. Червения конец май ме подвеждаш го вържа по-добре може се прицелиш.
Ще направи детето белята и шти викаме бабичка. Наздраве за зелените бабички!!!
Айдееее, пак се налага да поемам на околосветско.
Три пъти се прекръстих!То верно, че дервентджиите са откъсната, дива общност, ама и със сестричките ли? Поне бравчедки да бяха.
П.п. Затвърждавам уверено първо място в списъка за фотоулов. Фото... какво?
Наздраве за фотографките!
Бягай си земи една връзка чесан за врата и немедлено си вържи червен конец на лявата китка. За по-сигурно плюй три пъти и през дясното рамо.
Наздраве!
П.П. Случва се деца на приятелски семейства да израснат заедно, близки като брат и сестра. Ама после проявлението на някои фторични полови белези и физиология си казват тежката дума.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
"Сестрата" на по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието натурална блондинка с очи като притихнало море. До преди една година някои работи не му правеха впечатление, ама напоследък май започнаха да му текат лигите. Та сега го усещам, че е в тежка дилема... "сестра" ли му или страотна мадама.
Наздраве!
Три пъти се прекръстих! То верно, че дервентджиите са откъсната, дива общност, ама и със сестричките ли? Поне бравчедки да бяха.
П.п. Затвърждавам уверено първо място в списъка за фотоулов. Фото... какво?
Наздраве за фотографките!
"Сестрата" на по-кльощавата 1/3-та пълноправен член на домочадието натурална блондинка с очи като притихнало море. До преди една година някои работи не му правеха впечатление, ама напоследък май започнаха да му текат лигите. Та сега го усещам, че е в тежка дилема... "сестра" ли му или страотна мадама.
Наздраве!
Мечо
Стига сте се черпавале. Хората излитане чакат. Нема летите из Козмоза натаранбукани и да викате на зелените човечета "Сипете!" Щото най -много зелените човечета ви откарат с лунохода с мигащата лампа до отрезвителя. А там кой ще ви поверва, че борсата подскочила и имате повод да почерпите.
Не започвай с проклетията от ранни зори. Мисли положително - слънце пече, птички чуруликат ... За каква работа може да си помисли човек в това мързеливо време!?
Наздраве!
Да не ти пиша, че е срамно на моята възраст да си помисля за таквиз работи....
Разпределих 3-4 задачи и сега с кеф наблюдавам за изпълнението им....
Не започвай с проклетията от ранни зори. Мисли положително - слънце пече, птички чуруликат ... За каква работа може да си помисли човек в това мързеливо време!?
Наздраве!
Мечо
Коментар