Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеГоричка за доизтрезвяване и освежаване.
Прати ни да се освежаваме под някоя палма, бре!!!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеГоричка за доизтрезвяване и освежаване.
https://www.facebook.com/23621587588...2269588280885/
Но преди това си обречен
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДубрутру,туй мрачно време ко са смучи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Аз и сега подсмърчам, щото вчера дъжд из ведро се изсипа връз абитуриенти и родителите на такивата.
Наздраве!
Поради липса на ром, в момента се наливам / с нежелание/ с уиски и похапвам сурови бадеми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Нещо ме приспиваш, май? Искаш ме причакаш на прохода и да се правиш на Крума Страшний. Дано тунелът Шипка прокопаят по-бърже, ви оставят цялата шайка на прехрана с шипки и глогинки. Много са здравословни. Особено за вталяване.
Прибирай се, не клечи в калта, сухите тренировки не бива са мокри, щото после ще подсмърчаш и ще се подмокряш.
Наздраве!
Поради липса на ром, в момента се наливам / с нежелание/ с уиски и похапвам сурови бадеми.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Споко! Карабината прибрана в касата. Мързи ма да отключвам и заключвам с двата ключа.
Наздраве!
Прибирай се, не клечи в калта, сухите тренировки не бива са мокри, щото после ще подсмърчаш и ще се подмокряш.
Коментар
-
Само като видя, че замяташ опашка насам-натам, почвам си придавам важност. Дано като видиш колко съм важен, не извадиш щракалото със спусъка. Това щрака-трака със спусъка да не е запалка на Кака. Имам една такава във вид на 1/2 чифте пищови.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Капризничиш нещо, или така ми се струва!?
Наздраве!
Коментар
-
Аааа, благодара, ама не уцели. От некои от тия ме боли стомахчето, та от четвърт век ги избягвам, та дори не ги познавам. Някои може ми понасят, но не рискувам. Ала гледам се понасъбрале клиенти и ще се нафърлат на бутилката. Хайде на авантата!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЕ, ти пък какво се върза, ясно, че знам какво е Ама си мислих дали за град Драгоман не иде реч Бъзикам се, естествено. Айде да черпя едно, че те вкарах в заблуждение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq
Незнам дали е умен, ама е много колоритен. А по-едрата 1/3 , като не е забавен , ти намери нещо забавно в него . Наздраве , tnm !
Трудно. Покрай теа матури, предварителни изпити и абитуриентски балове леко се е вкиснал. И много се нерви, че аз и по-кльощавата 1/3-та не се вживяваме твърде в събитията.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар