Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Добро утро !
Бахти скапания живот....
Народът се весели и купонясва на Слънчака, в Кръчмата пиене и едене ( само Лелчето е малко недоволна,че попаднала на неправилната сродна душа...),Тянка хич не знам какво прави в Чужденеция,но земетресенията по света се увеличават..., а Прецаканото вече не спи в колата си след тежък запой... Аз една седмица не съм мръцнал и ред у Кръчмата... Даже Тарантул не мое да се оправдае с мен, за своето младежко безсилие....
Потроших се от работа....
Сега пих една голяяяма следобедна ракия и смятам да подремна пред телевизора...( ужким гледам мач....)
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ай, едно парче да може си допиеш преди ритнитопковците съвсем да са измъкнали килимчето, подноса, чашата от зъбките те. Ron Carter - The Shadow Of Your Smile
https://www.youtube.com/watch?v=U4n8fL5BYMoНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеСвежа и студена диня действа по - добре в подобни случаи
И за сродната:
Last edited by precakanoto; 15.06.2018, 15:12.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеНезнам. Сега едно силно кафе ми трябва. И сродната душа. Ама няма. Не ме ще. Айде готин дъждовен и освобождаващ ден да имате. И напоителен
Я ни го дай да му налеем малко акъл в главата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеСвежа и студена диня действа по - добре в подобни случаи
Коментар
-
https://www.saveur.com/sites/saveur....?itok=J1ja6Kyy
Ако махмурлукът вече е минал, но стомахът още не иска да приема твърда храна, пробвайте да го прилъжете с пъпеш с порто. Леко, лъжичка по лъжичка, горестно, но и с надежда за възкресение дъвчете, дъвчете...Last edited by П.Ф.Изеров; 15.06.2018, 12:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМи Изеров го отнесоха и като няма кой да пусне песничкаили нещо специфично за мирисане и пиенето не върви
)
Една свежа клиентка преди малко идва щастлива, пък и аз като не ползвам феисбуци и тв-та не се сещам за повода, я питам "Какво става, да не те женим втори път!?"
А тя - Неее, ще хойкам с приятелки цял месец,и разказва следния уж актуален виц:
Мъж казва на жена си:
- Жена, довечера може да се разходиш с приятелки, има мач
- Aуу, че готино, а кога да се прибера ?
- Ми след 15-ти юли
https://www.youtube.com/watch?v=U4n8fL5BYMo
Коментар
-
Остай се,няма много поводи за кискис))) И аз имах веднъж-дваж дълга игра с валута, - на франкът, но не беше форекс,
просто в един момент, малко след кризата купих няколко хил, за дългосрочна дефенс-позиция и след 2 г. ги пуснах на добър профит, беше им дошло времето
Но това беше далече от маржини и маржин колове на форекса, щото нали имаше и такъв лаф, че на хартиения пазар човек е по-добре да инвестира собствени пари, а не взети назаем
Но и на хартии не робувам вече
та човек се учи.
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеТо форекса си е малко "тука има тука нема", с извинение пред оцелелите му фенове))
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
А, и в тази област съм леймър.
Влязох, едно време, във форума, когато започнах да играя Форекс, за да обявя проста експериментална тактика на покупко-продажби: залагаш по еднаква сума на къси и дълги (аз го направих с долар/евро), чакаш движенията нагоре-надоле и стрижеш откъм страната на плюз.
И като се заредиха 6 месеца стабилно равномерно покачване на еврото, макар Иропата въобще да не цъфтеше и се задаваха бъдещите лоши новини, които сега вече не са и новини, а аз стискам зъби и не пипам нищо, за да докажа правотата на тактиката си... та на 3-4-тия месец 300-те долара, с които влязох в играта, си заминаха.само те е одраскало
То форекса си е малко "тука има тука нема", с извинение пред оцелелите му фенове)) Борсовите хартии са по-удобни за управление според мен. Имаш доста повече време за мисъл и реакция при промяна на стратегията, (ако се наложи изобщо) )) Е много играчи се изнервят като няма движения, но примерно и черния лебед
си иска времето докато се навие за да свърши някоя черна работа, а и за за белия - същата работа
ама тук в кръчмата все пак основно е за разпускане от тези двата та да кажем едно наздраве на кръчмата поне))
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеА от истинските бфб-хартии държиш ли по нещо!? ))
Влязох, едно време, във форума, когато започнах да играя Форекс, за да обявя проста експериментална тактика на покупко-продажби: залагаш по еднаква сума на къси и дълги (аз го направих с долар/евро с цялата отделена за игра сума), чакаш движенията нагоре-надоле и стрижеш откъм страната на плюз.
И като се заредиха 6 месеца стабилно равномерно покачване на еврото, макар Иропата въобще да не цъфтеше и се задаваха бъдещите лоши новини, които сега вече не са и новини, а аз стискам зъби и не пипам нищо, за да докажа правотата на тактиката си... та на 3-4-тия месец 300-те долара, с които влязох в играта, си заминаха.Last edited by П.Ф.Изеров; 14.06.2018, 18:08.
Коментар
Коментар