Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
А някои пият, за да забравят. Най-голямата грешка в живота да забравят, коя в шест часа сутринта ги сръчква в ребрата с напомняне "Кафето!". Не става дума за наш Хеми.ЧУдех се дали да не ви сложа нещо пилешко на трапезата, че сега е един проблемн сезон, та една пилешка супичка, която да ви достави дневната доза антибиотици, щеше да е добре. Ма викам си, май няма препили, че да замезваш с чорбичка сабалям.
Наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Тъй,тъй...
Някои пият от радост, други от мъка, а истинските пиячи, по навик...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДайте пак кафенце да пробваме....
Добро утро.
Надяваме се добре се развиват нещата на новата орбита и обкръжение, !?))(yes)
Ха добре дошъл. И готино да ти е кафенцето, След малко и аз, че se окъснях
Ще се "пуснеш" ли на градуса днесНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
По-едрата 1/3-та много ми се зарадва. От радост първо пи ракия, после бира и най-накрая допря и до бялото вино, де ми го изпрати брадчеда Антонио от Италия. На сутринта, когато станах в 06:00 /много бързо се наспивам у тая Чужденеция/ и му рекох да се надигне и да ми направи кафе, той ми отвърна да го оставя да страда. Мъкаааа!
Наздраве!
Някои пият от радост, други от мъка, а истинските пиячи, по навик...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Бахти скапания живот....
Народът се весели и купонясва на Слънчака, в Кръчмата пиене и едене ( само Лелчето е малко недоволна,че попаднала на неправилната сродна душа...),Тянка хич не знам какво прави в Чужденеция,но земетресенията по света се увеличават..., а Прецаканото вече не спи в колата си след тежък запой... Аз една седмица не съм мръцнал и ред у Кръчмата... Даже Тарантул не мое да се оправдае с мен, за своето младежко безсилие....
Потроших се от работа....
Сега пих една голяяяма следобедна ракия и смятам да подремна пред телевизора...( ужким гледам мач....)
Наздраве !
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Лъжеш се ! Това е най - истинското нещо , което ми се е случвало! И душата си е баш правилната!
Как пък го намери?
Е, надявам се да се заобичате.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Бахти скапания живот....
Народът се весели и купонясва на Слънчака, в Кръчмата пиене и едене ( само Лелчето е малко недоволна,че попаднала на неправилната сродна душа...),Тянка хич не знам какво прави в Чужденеция,но земетресенията по света се увеличават..., а Прецаканото вече не спи в колата си след тежък запой... Аз една седмица не съм мръцнал и ред у Кръчмата... Даже Тарантул не мое да се оправдае с мен, за своето младежко безсилие....
Потроших се от работа....
Сега пих една голяяяма следобедна ракия и смятам да подремна пред телевизора...( ужким гледам мач....)
Наздраве !
Добро утро и готин ден, Кръчма !
Коментар
-
още малко ретро
https://www.youtube.com/watch?v=l8hLaFEdynEНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар