If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Спокойно, Изеров,
не се шашкай, имаше промени и по форума. )) И аз разчиствах преди време теми от типа "ktb" "ihlbl" ... останали от преди, та се повъртях. А от истинските бфб-хартии държиш ли по нещо!? ))
Открих случайно отговора на технически въпрос, който съм питал тук.
Проблемът ми беше, че с всяко постване в тема се оказвам автоматично абониран за съобщения за нови постове в нея и това ми пълни ненужно пощата.
Ето какъв път намерих към нужното место за настройки:
Влизаш в Съобщенията си.
От там - в Заявления.
От там - в Блокирани потребители.
На появилата се страница пише User Settings и в нея натискаш таба Уведомления.
Появява се страницата с нужните настройки за уведомления. След промените натисни Запази промените, ако искаш.
Ми Изеров го отнесоха и като няма кой да пусне песничка или нещо специфично за мирисане и пиенето не върви )
Една свежа клиентка преди малко идва щастлива, пък и аз като не ползвам феисбуци и тв-та не се сещам за повода, я питам "Какво става, да не те женим втори път!?"
А тя - Неее, ще хойкам с приятелки цял месец, и разказва следния уж актуален виц:
Мъж казва на жена си:
- Жена, довечера може да се разходиш с приятелки, има мач
- Aуу, че готино, а кога да се прибера ?
- Ми след 15-ти юли
Еее, в мивката...
Погледайте го, близнете, и, ако дойде на сърце, може и да пийнете половината, оставяйки другата половина да ви напомни сутринта, защо е тежка главицата
Ще си го пийна целият. Наздраве!
Ти какво ще пиеш? Или да си го пия сама?
А ако няма мъж, в мивката ли да го сипем или да си го пийнем?
Еее, в мивката...
Погледайте го, близнете, и, ако дойде на сърце, може и да пийнете половината, оставяйки другата половина да ви напомни сутринта, защо е тежка главицата
Коментар