IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Въобще английските отбори изглеждат като аматьори в сравнение с испанските. Билбао се мъчат да влезнат в четворката на Испания, докато Юнайтед все още са фаворит за титлата в Англия.
    Между другото защо САФ продължава да трови живота на Бербатов, особено вчера се видя колко е нужен спокоен играч, който може да задържа топката в средата на терена и да раздава пасове. Нападението на Юнайтед почти не се срещна с топката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Поздравления на Билбао!

Напълно заслужено ни смазаха.
      Още на полувремето спрях да гледам трагедията на Олд Трафърд! Сутринта видях логичния завършек! Сега си мисля, как контузията на Видич и отказването на Ван Дер Саар ни морят този сезон...и Рио когато почива отзад сме пълен, голям, безобразен та*ак! Бях казал преди няколко седмици, че Билбао много ме кефят, още от мача преди 5-6 години, когато обърнаха Осасуна от 0-3 до 4-3. Момчетата се раздават във всеки мач и просто не виждам на какво можем да се надяваме на Сан Мамес, където подкрепата им е феноменална!

Коментар

• Поздравления на Билбао!

Напълно заслужено ни смазаха.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Голям кеф как баските изкъртват командата на шотландското пиянде, направо не знаят къде са. Извънземното нападение Чичарито-Шрек и английските диреци не могат да вържат два паса, добре че е Де Хеа

Коментар

• Смях: Е няма такъв автогол!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              и сега се загледах в статистиката за тази година и бахти ужаса - да оставим настрана Грузия, Македония, Словакия, ами и суперсилата Лихтенщайн е преди нас в класирането по държави в евротурнирите за тази година. Справка - тук. Баси, спортен джурналяст да си в днешно време, толкова мат'риал има за писане, не е истина чак....
              Дръпни чертата от Евроквалификациите от миналата година и ако видиш колко отобора са след нас ще припаднеш!
              Мисля, че са 3... като и трите са с по-малко население от половината Люлин, добре, че Ватикана нямаше отбор, че сигурно щяхме да сме и след тях!
              From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
              България Над Всичко

Коментар

• и сега се загледах в статистиката за тази година и бахти ужаса - да оставим настрана Грузия, Македония, Словакия, ами и суперсилата Лихтенщайн е преди нас в класирането по държави в евротурнирите за тази година. Справка - тук. Баси, спортен джурналяст да си в днешно време, толкова мат'риал има за писане, не е истина чак....
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• не знам за Меси, но Кипър имат 1/4 финалист за ШЛ Ние затова само си мечтаем, даже дори и не мИчтаем, щото не смеем, че ще ни се смеят, а така като гледам е твурде вероятно и ингилизите с топ първенството си да нямат ни един 1/4 финалист.

Накъде е тръгнал този свят
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                    гледатели ли шоуто на барса и меси
                    гоуем е ........................... най-големия е МЕСИ
                    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• гледатели ли шоуто на барса и меси
                      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        Милан са един от най-идиотските отбори в ШЛ от създаването й, до наши дни - те са (ако не ме лъже паметта) единственият отбор, отпадал след победа с 3 гола в първия мач - ла Коруня ги отнесе с 4:0 на реванша, акакто и единственият отбор, напълно заслужил прозвижето евроидиот (дори ние, левскарите, свеждаме галва пред този чутовен подвиг), като след 3:0 на финала за ШЛ, успява сам да се бие и получава 3 гола за 6 минути (дори нашите звезди в антверпен получиха 3-те голаза цели 7 минути), като дори ултра звездата Шмицер им вкарва гол, а невероятния вратар Дудек, прекарал повече минути на пейаката на Ливера, от барбуката на дъртия трафорд им хвана цели 3 дузпи

та за този идиотски отбор ли говорим? Ами събраха се два идиотски отбора (ще ме прошават феновете на Арсенал, но отборът им тази година е точно такъв - 8:2 ще остане завинаги в историята) и сътвориха 2 идиотски мача - нормално. Милан ще отпаднат още следващият кръг, просто имаха ултра късмета да се паднат с Арсенал на 1/8 финала, освен ако пак не избият рибата с някой като Лион/Апоел или Базел/Байерн....
                        Абе то си е така, ама не забравяй малко по-рано какво се случи с "дрийм-тима" на Барцилона..барабар с Ицо, Гуардиола, Куман и т.н.
                        А в ШЛ работата отива към финал Барцилона - Балерина...ако не се паднат по-рано, щото разликата със следващите отбори започва да става огромна!

ПП Бенфика също са добра опция за Милан, а като изключим Наполи (не мисля че могат да се паднат на четвъртфинал два отбора от една страна) или ще уцелят посочените от теб или "дедовия" (Балет/Барцилона)!

Коментар

• А Глигорча извади късметец в Индиан Уелс - Иван Додиг е смотаняк и има всички шансове срещу него, а после Фере също не е сред най-невероятните тенисисти на твърдо. Реално тези два мастърс 1000 серии са му единственият шанс до турнирите преди Уимбълдън, че после има 2 месеца на червено, а там знаем, че не му е силата.

Коментар

• Милан са един от най-идиотските отбори в ШЛ от създаването й, до наши дни - те са (ако не ме лъже паметта) единственият отбор, отпадал след победа с 3 гола в първия мач - ла Коруня ги отнесе с 4:0 на реванша, акакто и единственият отбор, напълно заслужил прозвижето евроидиот (дори ние, левскарите, свеждаме галва пред този чутовен подвиг), като след 3:0 на финала за ШЛ, успява сам да се бие и получава 3 гола за 6 минути (дори нашите звезди в антверпен получиха 3-те голаза цели 7 минути), като дори ултра звездата Шмицер им вкарва гол, а невероятния вратар Дудек, прекарал повече минути на пейаката на Ливера, от барбуката на дъртия трафорд им хвана цели 3 дузпи

та за този идиотски отбор ли говорим? Ами събраха се два идиотски отбора (ще ме прошават феновете на Арсенал, но отборът им тази година е точно такъв - 8:2 ще остане завинаги в историята) и сътвориха 2 идиотски мача - нормално. Милан ще отпаднат още следващият кръг, просто имаха ултра късмета да се паднат с Арсенал на 1/8 финала, освен ако пак не избият рибата с някой като Лион/Апоел или Базел/Байерн....

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                              Топчетата снощи поизмъчиха Милан
                              През второто полувреме им свършиха силите, иначе можеха и да успеят най-малко да изравнят резултата. А и Перси направи непростим пропуск сам срещу Абиати. Доволен съм, поне имаше интрига до края, макар и преди мача дори и феновете на Арсенал да не очакваха нещо такова
                              Милан се самоизмъчиха! Показаха на всички, че несериозно отношение към който и да е противник стигнал елиминационна фаза в ШЛ може да е самоубийствено!
                              Щеше да е интересно ако Ван Перси беше вкарал, но и голямо геройство, защото до този момент домакините бяха с 3 гола от 3 удара...това май беше първия спасен от Абиати

Коментар

• Топчетата снощи поизмъчиха Милан
                                През второто полувреме им свършиха силите, иначе можеха и да успеят най-малко да изравнят резултата. А и Перси направи непростим пропуск сам срещу Абиати. Доволен съм, поне имаше интрига до края, макар и преди мача дори и феновете на Арсенал да не очакваха нещо такова
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

X