Големия печеливш е Челси, който до онзи ден го брояхме отпаднал, а сега има най-лесната (без Реал разбира се) задача за стигане на полуфинал!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от PapilloN* Разгледай мнениеМоите предположения за днес :
Реал Мадрид-Марсилия
Барселона-Челси
Байерн Мюнхен-Милан
Апоел-Бенфика
Да видим дали ще позная нещо
Всичко си сочи за финал Реал-Барса
Коментар
-
аз пък не мисля, че ще толерират по някакъв начин Бавария. Ако изобщо има толерираност, то това ще е разминаването на двата основни фаворита по пътя им към финала, както и евентуално чукотките, щото все пак пък ептен без "най-силното първество" в галактиката на 1/2 финалите, некакси не върви, Та според мен двойките ще са:
Реал - Олимпик/Бенфика
Челси - Апоел/Бавария
Барса - Бенфика/Олимпик
Милан - Бавария/Апоел
Пък да видимNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеСметаш, че ще ни бутат към финала ?
...
За жалос и аз не го изключвам...
Ако има намеса в полза на някого е много ТЪПО ...
Ама ... Пусти бизнес ...
В случая баварския кек с бира и чинията с наденички
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеМисля че ще играете с Марсилия или Апоел и Милан на полуфинал.
А в другия "потенциален" полуфинал Барцилона-балета, в пореден опит за реванш на Моу!
...
За жалос и аз не го изключвам...
Ако има намеса в полза на някого е много ТЪПО ...
Ама ... Пусти бизнес ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеНекви предположения за днес ?
Аз за добро или лошо, си пожелавам Барса ...
Ако можем - да ги бием...
Ако не - не сме за европейски шампион ... (сега видях, че и Рибери мисли така .. )
Нещо ме кара да мисля, че ще сложат Реал на Челси...
...
А в другия "потенциален" полуфинал Барцилона-балета, в пореден опит за реванш на Моу!
Коментар
-
Некви предположения за днес ?
Аз за добро или лошо, си пожелавам Барса ...
Ако можем - да ги бием...
Ако не - не сме за европейски шампион ... (сега видях, че и Рибери мисли така .. )
Нещо ме кара да мисля, че ще сложат Реал на Челси...
...Last edited by Колчо Слепеца; 16.03.2012, 11:03.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеМда, доволен съм. А САФ вече е ясен и за малките деца - пълно безхаберие. Втори мач няма идея как да се противопостави на 7-ия в Испания. Не само, че не се противопоставят, но Манчестърци са направо жалки и смешни
Браво на Билбао за сърцатата игра и в двата мача! Ако не им се падне Валенсия мисля, че спокойно може да стигнат до финала и да вземат ЛЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеМда, доволен съм. А САФ вече е ясен и за малките деца - пълно безхаберие. Втори мач няма идея как да се противопостави на 7-ия в Испания. Не само, че не се противопоставят, но Манчестърци са направо жалки и смешни
Честито !!
Удоволствието е и мое, да поздравя печелившите!
Атлетик се класира за първи път след 1977 г. ...Заслужено, разбира се !Last edited by Vola.X; 15.03.2012, 21:54.Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Коментар
Коментар