IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• гледам наш гришо дръпнал тази седмица в класирането - вече е водач в калсирането, ам ана втората стотица..... Много таланат в това момче, ама пусто не може да се пречупи и да хване да отупа 2-3-ма от топ 20, че да получи малко увереност в себе си.
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от pеdrо Bonaventura Разгледай мнение
      това е комлекс. Произлиза от
      1. Ботев - Лудогорец 0:3
      2. Ботев - Несебър 1:1
      Когато си изклатен, polki, май ти се иска и всичко останало да е изклатено
      Как беше - "Красота, вяра, борба"
      Акцентирам на "вяра"
      педро, педро, това, че БОТЕВ 1912 е загубил някой мач или е направил равен не е никакъв комплекс

педро, комплекс е натрапчива мисъл за недостатък която влияе отрицателно на поведението на даден човек

педро, пример за комплекс е да речем когато всички в този форум те наричат комплексЪ и ти не смееш повече да се появиш с поредния си осран ник, а затова си правиш "нов забравен ник" и почваш да избиваш наслоените от околните в теб комплекси
      НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
        как яко ги опънаха мъдуриньо и дебелия балет в 92-ата минута

...................... якооооооооооооооо
        това е комлекс. Произлиза от
        1. Ботев - Лудогорец 0:3
        2. Ботев - Несебър 1:1
        Когато си изклатен, polki, май ти се иска и всичко останало да е изклатено
        Как беше - "Красота, вяра, борба"
        Акцентирам на "вяра"

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
          проблема е че са им късни мачовете
          като седна с биричка на ман юнтд, после с виски на нюкасъл, после валенсия...
          и за реал вече бях безсмъртен и отиде за деня заработеното
          е това е най-гадното .......................... всичко каквото си натрупал за деня накрая да замине в последния мач, пък ходи после да избиваш на южноамерикански мачове

не знаеш ли, че дебелия балет води 10 т. на БАРСА ???

не виждаш ли, че на фланелките на дебелия балет пише bWIN ???

ще има още "изненади" и при едните и при другите следващите два месеца...

Коментар

• проблема е че са им късни мачовете
            като седна с биричка на ман юнтд, после с виски на нюкасъл, после валенсия...
            и за реал вече бях безсмъртен и отиде за деня заработеното

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
              смей се ти, смей се
              и мен опънаха
              не трябва да залагаш на 1.10

...................... или пък накрая трябва да хеджираш

Коментар

• смей се ти, смей се
                и мен опънаха

Коментар

• как яко ги опънаха мъдуриньо и дебелия балет в 92-ата минута

...................... якооооооооооооооо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    това яке е готино - браво на борусия, много добър избор
                    есента щях да си го взема , но нямаха голям номер

после ми писаха, че са го получили, но взеха, че подписаха договор с PUMA за следващите 7 години и от лятото ще сменят всичко и аз се отказах да го взимам

Коментар

• това яке е готино - браво на борусия, много добър избор
                      Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
                      на БАРСЕЛОНА резервния екип ще е нещо подобно на това

като отгоре ще е оранжевото, а надолу постепенно ще минава в жълто
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• на БАРСЕЛОНА резервния екип ще е нещо подобно на това

като отгоре ще е оранжевото, а надолу постепенно ще минава в жълто

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          барса не трябваше ли да сменят спонсора от догодина? Иначе и двата екипа не ме кефят, но аз и не съм фен на тези отбори
                          е к'ъв е този договор за 1 година

споразумението на БАРСЕЛОНА е за срок от 5 години, между юли 2011 и юли 2016 година и ще получават по 30 милиона евро на година ........................... НИКОЙ ДРУГ ОТБОР НЕ ВЗИМА ТОЛКОВА ПАРИ

Коментар

• барса не трябваше ли да сменят спонсора от догодина? Иначе и двата екипа не ме кефят, но аз и не съм фен на тези отбори

Коментар

• видяхте ли новите екипи на АРСЕНАЛ и БАРСЕЛОНА за следващия сезон???

на БАРСЕЛОНА екипа е хубав, но на АРСЕНАЛ нещо не ме кефи това тъмно синьо по врата и на ръкавите

резервния екип на БАРСЕЛОНА за сезон 2012-2013 е най-як и ще си го взема като излезе, но за съжаление нямам снимка на него

а на манафите екипа ще е същия КАТО СЕГАШНИЯ, но ИМА черно по врата ............... нещо подобно като на АРСЕНАЛ на долната снимка

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                Жалко, двата отбора, които подкрепям се срещат още тука...
                                Колчо, не знам дали Милан може да спре Барса...още повече реванша е в Испания!
                                Ми ... времето ще покаже...
                                Аз дори мисля някоя монета да сложа там...
                                Каквото стане..
                                Общо взето, освен Реал, всички други двубои далеч не са предрешени. И най-малкото подценяване на противника може да докара големи главобилия.
                                На моите лъвове също..
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X