гледам наш гришо дръпнал тази седмица в класирането - вече е водач в калсирането, ам ана втората стотица..... Много таланат в това момче, ама пусто не може да се пречупи и да хване да отупа 2-3-ма от топ 20, че да получи малко увереност в себе си.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от pеdrо Bonaventura Разгледай мнениетова е комлекс. Произлиза от
1. Ботев - Лудогорец 0:3
2. Ботев - Несебър 1:1
Когато си изклатен, polki, май ти се иска и всичко останало да е изклатено
Как беше - "Красота, вяра, борба"
Акцентирам на "вяра"
педро, комплекс е натрапчива мисъл за недостатък която влияе отрицателно на поведението на даден човек
педро, пример за комплекс е да речем когато всички в този форум те наричат комплексЪ и ти не смееш повече да се появиш с поредния си осран ник, а затова си правиш "нов забравен ник" и почваш да избиваш наслоените от околните в теб комплексиНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениекак яко ги опънаха мъдуриньо и дебелия балет в 92-ата минута
...................... якооооооооооооооо
1. Ботев - Лудогорец 0:3
2. Ботев - Несебър 1:1
Когато си изклатен, polki, май ти се иска и всичко останало да е изклатено
Как беше - "Красота, вяра, борба"
Акцентирам на "вяра"
Коментар
-
Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнениепроблема е че са им късни мачовете
като седна с биричка на ман юнтд, после с виски на нюкасъл, после валенсия...
и за реал вече бях безсмъртен и отиде за деня заработеното
не знаеш ли, че дебелия балет води 10 т. на БАРСА ???
не виждаш ли, че на фланелките на дебелия балет пише bWIN ???
ще има още "изненади" и при едните и при другите следващите два месеца...НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнениесмей се ти, смей се
и мен опънаха
...................... или пък накрая трябва да хеджирашНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениетова яке е готино - браво на борусия, много добър избор
после ми писаха, че са го получили, но взеха, че подписаха договор с PUMA за следващите 7 години и от лятото ще сменят всичко и аз се отказах да го взимамНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
това яке е готино - браво на борусия, много добър избор
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениена БАРСЕЛОНА резервния екип ще е нещо подобно на това
като отгоре ще е оранжевото, а надолу постепенно ще минава в жълтоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениебарса не трябваше ли да сменят спонсора от догодина? Иначе и двата екипа не ме кефят, но аз и не съм фен на тези отбори
споразумението на БАРСЕЛОНА е за срок от 5 години, между юли 2011 и юли 2016 година и ще получават по 30 милиона евро на година........................... НИКОЙ ДРУГ ОТБОР НЕ ВЗИМА ТОЛКОВА ПАРИ
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
видяхте ли новите екипи на АРСЕНАЛ и БАРСЕЛОНА за следващия сезон???
на БАРСЕЛОНА екипа е хубав, но на АРСЕНАЛ нещо не ме кефи това тъмно синьо по врата и на ръкавите
резервния екип на БАРСЕЛОНА за сезон 2012-2013 е най-як и ще си го взема като излезе, но за съжаление нямам снимка на него
а на манафите екипа ще е същия КАТО СЕГАШНИЯ, но ИМА черно по врата ............... нещо подобно като на АРСЕНАЛ на долната снимка
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЖалко, двата отбора, които подкрепям се срещат още тука...
Колчо, не знам дали Милан може да спре Барса...още повече реванша е в Испания!
Аз дори мисля някоя монета да сложа там...
Каквото стане..
Общо взето, освен Реал, всички други двубои далеч не са предрешени. И най-малкото подценяване на противника може да докара големи главобилия.
На моите лъвове също..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар