IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    Не съвсем, но принципно съм съгласен с Груеца ...
    Меси е ГОЛЯМ футболист, но и аз мисля че е прехвален.
    На мен лично не ми харесва...
    МНОГО от головете му влизат на късмет и с рикошети, но влизат ...
    Сметам, че просто уцели много силен отбор и затва изглежда ТОЛКОВА силен.
    Много го глезят и съдиите (и Барса като цяло)
    Общо взето не е моят играч и чак пък да се радвам че мога да го гледам, ми се струва малко пресилено .. За Зидан и Феномена, откровено се радвам. Тоя и 1000 гола да вкара ми е все тая...
    Не умаловажавам по никой начин постиженията му. Просто не ме кефи...
    +1

Няма как да сложиш на един кантар Назарио Де Лима Соуса a.k.a. ФЕНОМЕНА и Великият Зизу с това безхаберно джудже меси !!!!

Онези двамата бяха артисти и хората се наслаждаваха на играта и импровизациите им... и публиката ги обичаше ... независимо къде и за кого играеха...

меси има много още да учи как да спечели публиката,която реално му плаща заплатата(халал да му е )...
    Only God Can Judge me...

Коментар

• хехе, Колец, ама като тръгнеш да се изхвърляш така като ч.кия на мокър пясък хайде малко факти:

- Меси не е от друга вселена, единственият от друго измерение е премиерът ББ - да се свети името Му
      - карчката на Меси е една от най-дребните в света на футбола
      - меси не е най-бързия футболист в света
      - между дрибъл и финат има ли разлика?
      - а твърднието ти, че никой друг няма 3 титли от ШЛ(КЕШ) е безумно. Ей за този пич, чувАл ли си - 3 титли от ШЛ(КЕШ) на 24 годишна възраст, 5 титли на 26 годишна възраст и общо 6 титли от КЕШ, рекорд, който никога няма да бъде подобрен, вероятно.

та умно момче си, ама понякога действаш като елементарно заслепен фен, то верно, че си от Манчо, а там считате, че титлите се броят от създаването на висшата лига, ама като видиш някой дето да поназнайва нещо, пък питай бе, не е срамно да ти кажат, че да не се излагаш като фен на Манчестър след мача със Сити...

Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Груец, стига глупости моля те. Меси е от друга вселена и напъните ти да си докажеш тезата са обречени на тотален провал. Спрях да чета поста ти когато започна да говориш за финтове на Меси, което показва че за пореден път просто не знаеш какво говориш. Силата на Меси е дрибъла, скоростта и крачката му което го правят неспираем. Финтовете само го забавят...

Иначе има 3 шампионски лиги на 24 годишна възраст. Няма друг такъв футболист в историята.
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Груец, стига глупости моля те. Меси е от друга вселена и напъните ти да си докажеш тезата са обречени на тотален провал. Спрях да чета поста ти когато започна да говориш за финтове на Меси, което показва че за пореден път просто не знаеш какво говориш. Силата на Меси е дрибъла, скоростта и крачката му което го правят неспираем. Финтовете само го забавят...

Иначе има 3 шампионски лиги на 24 годишна възраст. Няма друг такъв футболист в историята.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          ....
          Не съвсем, но принципно съм съгласен с Груеца ...
          Меси е ГОЛЯМ футболист, но и аз мисля че е прехвален.
          На мен лично не ми харесва...
          МНОГО от головете му влизат на късмет и с рикошети, но влизат ...
          Сметам, че просто уцели много силен отбор и затва изглежда ТОЛКОВА силен.
          Много го глезят и съдиите (и Барса като цяло)
          Общо взето не е моят играч и чак пък да се радвам че мога да го гледам, ми се струва малко пресилено .. За Зидан и Феномена, откровено се радвам. Тоя и 1000 гола да вкара ми е все тая...
          Не умаловажавам по никой начин постиженията му. Просто не ме кефи...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• да, бе, да, най-великия - дренки. Можете ли да ми кажете с какво Меси превъзхожда Роналдо тази, а и миналата година? А с какво право взе приза футболист на годината през 2010? И въобще какво толкова невероятно виждате в Меси - хипофизно джудже, използващо ниския си ръст и къса крачка, за да прави финтове. ок, голям е, ама чак пък нещо извънземно? Гледал съм финтове на Гаринча и мога да кажа, че е уникат и за разлика от Меси, на който е направена операция, единият му крак е наистина по-къс от друг с 10-на см (не си спомням точно колко бяха). А Марадона? А Зидан? Въобще Меси е един огромен медиен балон - да, отличен футболси, ама какво толкова е спечелил? Световна титла? Копа? Колко ШЛ-та има?
            Хайде да гледаме малко реално на нещата - много бързо се забавят старите велики футбиолсити, за сметка на новоизлюпени звезди. Малко като клипчето на портумангалчето тело Ай сиктир от тука, дето има 220 милки гледания само с тази шитня, а цялата дискография на бийтълс или Ю2, Стоунс или Пърпъл, я имат 100 милки общо за цялото им творчетсво, я - не. O, tempora, o, mores, както би казал професир Кучков.....
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Само да е жив и здрав. Със сигурност ще счупи всички възможни рекорди. Просто е феномен и трябва да сме благодарни, че имаме късмета да го гледаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                След хетрика си вчера, Меси стана голмайстор на Барселона за всички времена.... на 24 годишна възраст. Това вече е плашещо.
                Ами нормално. Най-великият футболист е част от най-великия клубен отбор, играл някога, тепърва рекордите ще падат, само да е жив и здрав

Коментар

• След хетрика си вчера, Меси стана голмайстор на Барселона за всички времена.... на 24 годишна възраст. Това вече е плашещо.

Коментар

• Точно така го оценявам и аз. До 20-25 място са си по-добри от него; 25-60 са на неговото ниво, а тези по-надолу са по-зле. Лошото е, че когато като изключим мача с Фиш от Фед Къп, колкото и добре да играе никога не печели срещу тенисист, който е по-силен от него, но за сметка на това много често му се случва да загуби от видимо по-слаби
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• да, до 1-2 години има всички шансове дори за топ 10, но му трябва манталитет, а точно той яко му липсва. С ферер вярно беше много, ама много зле, а реално има повече талант от доста народ дето е около 50-то място, но пусто не ще и не ще. Може би малко рано го вкараха в големия тенис, в смисъл, че загърби Чалънджърите и се заби в АТП турнирите, където си го дрънкат яко, а това няма как да му вдигне самочувствието, за разлика от Чалънджърите дето редовно си ги вземаше, а и добавяше по стотина точки от всеки, пък точките са си много важни и си имат значение за всичко.....
                      Аз все пак му желая успех, макар че ни отеба миналата година за дейвис къп.

Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                      На него винаги му връзва в това отношение. Остава да подобри малко играта си и да започне да прави по 1-2 рутинни победи при всяко участие, за да се стабилизира в местата между 50 и 100. За нашия бас съм го отписал, но до 1-2 години може и да постигне това, за което говорихме

P.S. А в предния турнир срещу Ферер изигра най-слабия мач, който съм му гледал... не можех да повярвам какви неща правеше

Коментар

григата извади късмет с жребия за Маями - Кукушкин и после Чела. Пожелавам му успех, поне тези двамата да бие, че извън топ 100 не е далаверско за бъдещите му участия.
                        На него винаги му връзва в това отношение. Остава да подобри малко играта си и да започне да прави по 1-2 рутинни победи при всяко участие, за да се стабилизира в местата между 50 и 100. За нашия бас съм го отписал, но до 1-2 години може и да постигне това, за което говорихме

P.S. А в предния турнир срещу Ферер изигра най-слабия мач, който съм му гледал... не можех да повярвам какви неща правеше

Коментар

• григата извади късмет с жребия за Маями - Кукушкин и после Чела. Пожелавам му успех, поне тези двамата да бие, че извън топ 100 не е далаверско за бъдещите му участия.

Коментар

• аз пък тъкмо щях да им слагам кинта за победа, след като пъровото полувреме почти приключи 0:0 и те вкараха в последните секунди, та ми се размина. А и двата гола влязоха в края на двете полувремена, съдията не изгони Галчев (нарисуван червен картон за удар без топка), та мача явно си се игра с традиционната съдийска подкрепа за гранда.

Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                            Ами за мен си е голяма изненада, че бихме с 2 гола

Коментар

хм, нещо много свалиха коеф. за победа на чорбата - от 1/10 на 2/9 дали ще има "изненада"
                              Ами за мен си е голяма изненада, че бихме с 2 гола

Коментар

• хм, нещо много свалиха коеф. за победа на чорбата - от 1/10 на 2/9 дали ще има "изненада"

Коментар

Working...
                                X