Първоначално изпратено от kev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеСърът пак му се пада от Билбао, гледам Бербо не е резерва даже и Валенсия го няма. Как ви се вижда залог за нова победа на баските?Но има още цял час игра...
Коментар
� -
мда, трябваше поне едното отпадане да пробвам и щях да взема някое левче, ама чушки - нашите пак са направили врътката купа за титла (сега ако локото на тото динев се падната с крейзи форестър ще е супер яко), а боклукчиите яко са събрали парата, щото нали финансови проблеми - дъра-бъра и т.н.
За мачовете довечера нещо? Много голове на мача в баския, примерно?Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение2-0 за Симитли... ех тая ФАК ЪПNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеПълен провал за Левски на Лаута, Локо Пд изхвърли сините за Купата
След 45 минути: Септември води сензационно с 1:0 на ЦСКА
Ей това българската купа, като ФА къп взе да става нещо!!!"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
� -
Пълен провал за Левски на Лаута, Локо Пд изхвърли сините за Купата
След 45 минути: Септември води сензационно с 1:0 на ЦСКА
Ей това българската купа, като ФА къп взе да става нещо!!!
Коментар
� -
Направо се чудя с тази трагикомична защита как Наполи устиска в мачовете с Шити, Виляреал и Байерн. Определено показаха, че нямат място на четвъртфиналите, но мисля че и Челси ще е фигурант там, като видяхме и те колко издишат отзад! Иначе в атака се представиха много добре и не спряха да атакуват до края!
Коментар
� -
ами браво на чукотките - видя се, че авб е пълен ментак и без старите кучета Челси е тотална дупка, а с тях, стават единственият ингилизки клуб на 1/4 финал в ШЛ, нищо, че в първенството се борят за 4-тото място и я го взели, я - не. Франки и Тери са си Франки и тери и некви недораслячета като Кейхил, Ромео, Мейрелеш и прочие бълвоч няма как да ги замести. c'mon chelsea, искам 1/4 финал с БаварияNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Белгия!?!?!? Белгия?!?!?! Tия не се класираха бе Колец - спиш ли още или се ебаваш по нячин, който не моаг да разбера?
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеМоже да се измисли някакъв залог в тази насока.
Иначе аз ще заложа на шампион Белгия.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеАко е здрав, е много добра опция за голмайстор на Европейското, където очаквам немците да мачкат
Иначе аз ще заложа на шампион Белгия.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеХаки, хич не ти се сбъдна прогнозата! Вкарахте първи, а допуснахте този гол в края, който ви изхвърли от надпреварата!
Иначе като гледах мача до 1-0 определено Олимпик повече има място на четвъртфиналите!
Баварската машина излезе мотивирана до край и се видя разликата в класите! Аз лично очаквах 4-0, 5-1..но те съвсем ги размазаха с тези 7 гола. Сега си мисля, че ако Юнайтед бе малко по-сериозен щеше да се получи хубава двойка с Байерн. Сигурно щяхме да отпаднем, но мачовете щяха да са интересни!За Байерн се радвам, че започват да влизат в час, защото ще направят по-интересна борбата и в ШЛ и в Бундеслигата, макар и да съм за Дортмунд там
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеИнтер и Марсилия го виждам като заграждане на франсетата в наказателното им поле, но без много голови положения... Ако Интер успеят да вкарат първи гол, който да изравни общия резултат, останалата част от мача ще се доиграе и дузпите ще определят победителя. Ако Марсилия отбележат първи гол, продължават напред
Иначе като гледах мача до 1-0 определено Олимпик повече има място на четвъртфиналите!
Баварската машина излезе мотивирана до край и се видя разликата в класите! Аз лично очаквах 4-0, 5-1..но те съвсем ги размазаха с тези 7 гола. Сега си мисля, че ако Юнайтед бе малко по-сериозен щеше да се получи хубава двойка с Байерн. Сигурно щяхме да отпаднем, но мачовете щяха да са интересни!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениедобре, че снощи не пуснах ъндър на Интер-Марсилия, а играх Х на полувремето, че с тия голове в последните секунди, преебаха доста тотото
както и Ливера с гола в края
Довечера очаквам още два резултатни мача"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеГомез 71 гола в 72 мача. Баси изрода!"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
�
Коментар