IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
    Перфектен! Но има още цял час игра...
    Мда, доволен съм. А САФ вече е ясен и за малките деца - пълно безхаберие. Втори мач няма идея как да се противопостави на 7-ия в Испания. Не само, че не се противопоставят, но Манчестърци са направо жалки и смешни

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
      Сърът пак му се пада от Билбао, гледам Бербо не е резерва даже и Валенсия го няма. Как ви се вижда залог за нова победа на баските?
      Перфектен! Но има още цял час игра...

Коментар

• Сърът пак му се пада от Билбао, гледам Бербо не е резерва даже и Валенсия го няма. Как ви се вижда залог за нова победа на баските?

Коментар

• мда, трябваше поне едното отпадане да пробвам и щях да взема някое левче, ама чушки - нашите пак са направили врътката купа за титла (сега ако локото на тото динев се падната с крейзи форестър ще е супер яко ), а боклукчиите яко са събрали парата, щото нали финансови проблеми - дъра-бъра и т.н.

За мачовете довечера нещо? Много голове на мача в баския, примерно?
          Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
          2-0 за Симитли... ех тая ФАК ЪП
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            2-0 за Симитли... ех тая ФАК ЪП
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Пълен провал за Левски на Лаута, Локо Пд изхвърли сините за Купата

След 45 минути: Септември води сензационно с 1:0 на ЦСКА

Ей това българската купа, като ФА къп взе да става нещо!!!

Коментар

• Направо се чудя с тази трагикомична защита как Наполи устиска в мачовете с Шити, Виляреал и Байерн. Определено показаха, че нямат място на четвъртфиналите, но мисля че и Челси ще е фигурант там, като видяхме и те колко издишат отзад! Иначе в атака се представиха много добре и не спряха да атакуват до края!

Коментар

• браво на челси
                  ама как хубаво щеше да ми дойде победа на наполи....

Коментар

• ами браво на чукотките - видя се, че авб е пълен ментак и без старите кучета Челси е тотална дупка, а с тях, стават единственият ингилизки клуб на 1/4 финал в ШЛ, нищо, че в първенството се борят за 4-тото място и я го взели, я - не. Франки и Тери са си Франки и тери и некви недораслячета като Кейхил, Ромео, Мейрелеш и прочие бълвоч няма как да ги замести. c'mon chelsea, искам 1/4 финал с Бавария
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Белгия!?!?!? Белгия?!?!?! Tия не се класираха бе Колец - спиш ли още или се ебаваш по нячин, който не моаг да разбера?

Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                      Може да се измисли някакъв залог в тази насока.

Иначе аз ще заложа на шампион Белгия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                        Ако е здрав, е много добра опция за голмайстор на Европейското, където очаквам немците да мачкат
                        Може да се измисли някакъв залог в тази насока.

Иначе аз ще заложа на шампион Белгия.
                        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                          Хаки, хич не ти се сбъдна прогнозата! Вкарахте първи, а допуснахте този гол в края, който ви изхвърли от надпреварата!

Иначе като гледах мача до 1-0 определено Олимпик повече има място на четвъртфиналите!

Баварската машина излезе мотивирана до край и се видя разликата в класите! Аз лично очаквах 4-0, 5-1..но те съвсем ги размазаха с тези 7 гола. Сега си мисля, че ако Юнайтед бе малко по-сериозен щеше да се получи хубава двойка с Байерн. Сигурно щяхме да отпаднем, но мачовете щяха да са интересни!
                          Не ми се получи за 2 минути... всичко си вървеше към продължения и тази тъпа грешка на защитниците ги класира. Но това не е толкова важно, защото победителя от тази двойка би бил аутсайдер дори и срещу Апоел За Байерн се радвам, че започват да влизат в час, защото ще направят по-интересна борбата и в ШЛ и в Бундеслигата, макар и да съм за Дортмунд там

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                            Интер и Марсилия го виждам като заграждане на франсетата в наказателното им поле, но без много голови положения... Ако Интер успеят да вкарат първи гол, който да изравни общия резултат, останалата част от мача ще се доиграе и дузпите ще определят победителя. Ако Марсилия отбележат първи гол, продължават напред
                            Хаки, хич не ти се сбъдна прогнозата! Вкарахте първи, а допуснахте този гол в края, който ви изхвърли от надпреварата!

Иначе като гледах мача до 1-0 определено Олимпик повече има място на четвъртфиналите!

Баварската машина излезе мотивирана до край и се видя разликата в класите! Аз лично очаквах 4-0, 5-1..но те съвсем ги размазаха с тези 7 гола. Сега си мисля, че ако Юнайтед бе малко по-сериозен щеше да се получи хубава двойка с Байерн. Сигурно щяхме да отпаднем, но мачовете щяха да са интересни!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              добре, че снощи не пуснах ъндър на Интер-Марсилия, а играх Х на полувремето, че с тия голове в последните секунди, преебаха доста тотото
                              както и Ливера с гола в края
                              И аз се опазих и от двата мача, които изглеждаха непоклатими ъндъри, защото обикновено, когато нещо е толкова очевидно, то завършва в полза на букитата

Довечера очаквам още два резултатни мача

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                                Гомез 71 гола в 72 мача. Баси изрода!
                                Ако е здрав, е много добра опция за голмайстор на Европейското, където очаквам немците да мачкат

Коментар

X