Рецептата за един мениджър да стане шампион - F*ck you, f*ck you. F*ckin hell - към играчите си по време на мач. Те после се оправят сами + Балотели, разбира се
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеНе знам до колко ви вълнува, но мен лично ме трогна
Алесандро Дел Пиеро публикува прощално писмо, с което се сбогува с фенвоете на Ювентус. Думите му остават без коментар, защото разплакаха милиони фенове.
...
Голям футболист и голям човек! Ювентус ми е другият любим чуждестранен футболен клуб след АРСЕНАЛ, и винаги ще го свързвам с футболисти като Платини, Бонек, Роберто Баджо и Алекс Дел Пиеро. И макар че от доста години вече италианският футбол не ми носи чак такива емоции, успехите на Юве винаги са ме радвали, и винаги съм подкрепял "Старата Госпожа"...
Много здраве и лично щастие на Алесандро Дел Пиеро!Last edited by kev; 14.05.2012, 14:12.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеДел Пиеро е велик играч, няма спор в това, дори от фенове на противникови играчи като мен.
Въпреки че през последните 3-4 години в Ювентус му отредиха поддържаща роля. (за разлика от играчи като Гигс и Скоулс в Юнайтед, Зеедорф, Гатузо в Милан, Санети в Интер и т.н.)!"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеНе знам до колко ви вълнува, но мен лично ме трогна
Въпреки че през последните 3-4 години в Ювентус му отредиха поддържаща роля. (за разлика от играчи като Гигс и Скоулс в Юнайтед, Зеедорф, Гатузо в Милан, Санети в Интер и т.н.)!
Коментар
� -
Не знам до колко ви вълнува, но мен лично ме трогна
Алесандро Дел Пиеро публикува прощално писмо, с което се сбогува с фенвоете на Ювентус. Думите му остават без коментар, защото разплакаха милиони фенове.
Ето какво пише той:
Няма нищо по-добро от...
От 8 титли на Италия
От промоция в Серия А
От Копа Италия (надяваме се да са две)
От 4 Суперкупи на Италия
От трофея в Шампионската лига
От Суперкупата на Европа
От Междуконтиненталната купа
От гол срещу Фиорентина
От гол в стил Дел Пиеро
От гол в Токио
От моите сълзи
От гол в Бари
От гол с воле в дерби
От гол за Адвоката
От изплезен език след гол срещу Интер
От асистенция към Давид (Трезеге)
От гол номер 187
От гол в Германия
От Берлин
От гол срещу Фрозиноне
От това да станеш голмайстор на Серия Б
От това да станеш голмайстор на Серия А
От изпращане на крака от публиката на „Сантяго Бернабеу”
От 704 мача с черно-бялата фланелка
От 289 гола
От гол от пряк свободен удар, който печели Скудетото
От гол срещу Аталанта
От всеки рекорд
От фланелката с номер 10 с името Дел Пиеро
От капитанската лента
Нищо не е по-добро от това, освен това, което Вие ми дадохте за тези 19 години
Щастлив съм, че се усмивахте, окуражавахте, плакахте, пяхте, викахте за мен и с мен.
Никой цвят никога няма да бъде по-красив за мен от черно-бялото
Вие направихте реалност моята мечта. Повече от всичко искам днес да Ви кажа: Благодаря!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеЦялата история около този трети гейм с германците ми е много странна... Стойчев е един от най-добрите треньори в света и не мисля, че би допуснал подобна грешка, която на практика затри целия гейм, случайно. Склонен съм да мисля, че е имало някакъв вътрешен конфликт и тази ситуация се получи в резултат на това, но едва ли ще научим истината...
Искам да видя отново моментите в този злощастен гейм. Май имаше някакъв конфликт между Стойчев и Казийски в третия гейм. От сорта - Казийски направи серия от точки, а Стойчев нещо му се скара от линията. Казийски се умърлуши и малко след това Стойчев го изкара.
Но без да видя отново ситуацията, не мога да бъда сигурен....
П.П. Грую сигурно е бил на мача и може да каже повече....Last edited by anon6706; 14.05.2012, 13:00.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЦаре сме преди Олимпиада да правим глупости.
В Китай беше историята с Пламен Константинов, сега е със Стойчев, която може да прерасне в по-голям проблем - Казийски.
п.П. А Данчо Лазаров продължава да бъде шеф на федерацията....
Друг е въпроса, че не може след всеки турнир, в който отбора ни се представи слабо, веднага да се сменя треньора, още повече пък преди голям турнир, в който се надяваме отборът ни да участва"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеhttp://volleyball.sportal.bg/video.php?video=46149
Гледната точка на най-опитният ни играч Владо Николов за нещастно загубения трети гейм от полуфинала!
В Китай беше историята с Пламен Константинов, сега е със Стойчев, която може да прерасне в по-голям проблем - Казийски.
п.П. А Данчо Лазаров продължава да бъде шеф на федерацията....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеБоби Михайлов престъпник! Прецакаха Юнайтед само защото са червени!
Нека Стойчо Младенов излезе като мъж и да каже кой урежда мачовете в Англия и колко струва титлата на Сити!
btw: Happy St. Totteringham's day!
Пък така и левскарското БФС виновно и съдиите спират ЦСКА за титлата!
Виж на обратния полюс е САФ - честити титлата и си мълчи, нали и той е вътре в играта!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеХахахахаха за какъв феърплей говорим като само изчакаха да стане ясно, че Болтън изпадат и веднага пуснаха 2 гола
Честита им титла! Наистина играха най-силно през този сезон, но Боби Борисов и останалите зомбита от Диема да не се опитват повече да ни облъчват колко честно се играело на Острова
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеhttp://volleyball.sportal.bg/video.php?video=46149
Гледната точка на най-опитният ни играч Владо Николов за нещастно загубения трети гейм от полуфинала!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеХахахахаха за какъв феърплей говорим като само изчакаха да стане ясно, че Болтън изпадат и веднага пуснаха 2 гола
Честита им титла! Наистина играха най-силно през този сезон, но Боби Борисов и останалите зомбита от Диема да не се опитват повече да ни облъчват колко честно се играело на Острова
Даейш продажните им копелета на всички замесени в този спорт!!!
Коментар
� -
http://volleyball.sportal.bg/video.php?video=46149
Гледната точка на най-опитният ни играч Владо Николов за нещастно загубения трети гейм от полуфинала!"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
� -
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеСмятате ли че Радостин Стойчев трябва да бъде уволнен?
Аз мисля, че да! Не искам да броя титлите, които е спечелил като треньор на клубен отбор, но в нито един момент не ни убеди, че може да вдигне националния ни отбор.
Просто мозъка ми не може да побере как можахме да оставим Гроцер да ни забие 6-7 точки от сервиз в 3я гейм, които обърнаха гейма и мача!?!
Стойчев взе 1 таймаут обаче файда нямаше. Ако беше някой наистина добър треньор, преди всеки сервиз щеше да бави - да вземе и втория полагащ се, да направи смяна, да накара играчите да викат децата да бършат терена, но да го спрат на 3-4 точки максимум, с което гейма щеше да си остане завързан!
Добре, че Италия би снощи и ни остави дори по-лесна задача срещу Франция, Египет и Пакистан - ОТНОВО В СОФИЯ!!!
Коментар
�
Коментар