IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Никой не поздрави Лудогорец за спечелената купа - та се налага г-н Борисов да го прави:

"Бойко Борисов: Футболните босове да отидат да се учат от Домусчиев
    спорт1.бг

Министър председателят на Република България се изказа доста ласкаво за собственика на новия носител на Купата на България Кирил Домусчиев. „Специално Домусчиев заслужава, „футболните босове”, както ги наричате да минат преквалификация при него. Да видят как първо се прави базата, как се гради отбор, как се инвестира в един абсолютно западнал във футболно отношение край. Как се прави отбор, който да взима Купата на България и да се бори за шампион”, категоричен е премиерът.

„Има футболни босове, и то в София, които за 20 години една боя не са си сложили на стадионите! И само държавата да даде! Тогава защо си президент? Президент се става за имидж – даваш пари за да те гледат хората. Защо да е президент, а държавата да дава пари?”, критичен бе първият човек в държавата.

„В България се искат само пари. Никой не иска да се стегне и да прави! Затова давам пример с Домусчиев, с Черноморец, с Берое. Е, там и държавата помогна малко, но неможе винаги да чакат всичко от нас”, добави министър председателят. „И Лудогорец, и ЦСКА са много добри отбори. Така че, който и да стане все ще е добре за футбола”, каза още Борисов.

„Ще се опитам днес да накарам катарския премиер да инвестира в България. Един от плановете ни е на 4-ти километър, с публично частно партньорство да направим Националния стадион там, плюс четири етажен паркинг до спортната зала”, завърши Бойко Борисов."

Сега при тази конфигурация няма да се учудя, ако все пак ЦСКА си спечели титлата с някой Х в Разград, защото на новаците ще им е много да спечелят ДУБЪЛ!

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
      пожелавам ти любимия ти челски да бият бахрейн във финала за ШЛ със същия резултат с който това селско отборче ги би онзи ден .................... за да докажете поне, че челски е градски отбор

иначе въпреки успехите последните 9 години ще си останете едно малко отборче което без парите на абрамчик ще се върнат в чемпиъншип където предимно си играят

груйчо, едно басче, че челски няма да вземе ШЛ този уикенд
      какъв коеф. предлагаш
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
        Мартин Стоев остана известен с репликите си на почивките "Момчета аре дайте малко де"

А на олимпиадата в Пекин незнаеше как да реагира....

Според мен до Олимпиадата трябва да е Стойчев, а после Пламен или този на ЦСКА
        aми то и Пената е известен с репликите си и тоталното имбецилния поглед на карапелитски мангал дошъл за пръв път в София, но това не му пречи да е най-големия ни тренер по футбол. Пламен не съм убеден дали става за тренер - може и да става, а може и да не става, не знам, но Ушко от цска със сигурност не става - когато нямаха пари в чорбата и успехите им бяха между нула и никакви, всъщност за успех се броеше, ако вземат гейм на Левски. В последните години Георгиев им наби някое левче (всъщност башси им го наби) и уж направиха някоя и друга игра, но плод само на чужденците и пенсионерите, като единственото момче излязло от там е Теодор Тодоров. Стойчев ще ни класира за Олимпиадата, то и аз мога да ги класирам там с тази група, ще ни "класира" и за Световната лига - щото сем домакини и ни се пада по право и вероятно ще завършим в първите 4 (защото като домакин "Случайно" ще се паднем с най-лесния отбор на тези финали, а една победа ни праща на полуфинал), което ще се отчете като огромен успех и ще се почнат дитирмабите и пак ще тръгнем като аслани и ще се върнем насрани от Олимпиадата. Ако нещо ще се променя, да се променя сега, а не да се чака да мине този мач, онзи цикъл, другото първенство и т.н. Ако не - Радо Стойчев е велик, щом и Бащицата го е казал, как пък да не вЕрваме,,,,
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Моето лично мнение, което съм споделял неведнъж , е, че радо Стойчев не става за национален селекционер. Всичките ми уважания към него, но просто не става. Ако има негови почитатели, то спокойно можем да заформим и дискусия защо не става. Моето лично мнение е,че най-добрият избор за национален селекционер е Мартин Стоев.

П.С. Данчо Лазаров е мръсна свиня (любо ганев - също) и трябва на секундата да се изметат от волейбола в Бг.
          Мартин Стоев остана известен с репликите си на почивките "Момчета аре дайте малко де"

А на олимпиадата в Пекин незнаеше как да реагира....

Според мен до Олимпиадата трябва да е Стойчев, а после Пламен или този на ЦСКА

Коментар

точно така е - понеже сме си платили, затова и ни дават лесната квалификация, в другата европейска са Чехия, Гемания, Куба и Индия - само я сравни с нашата ултра смешна група. дано да се класираме, но там (в Лондон), ако играем така, макса ни е 1/4 финал и то ако имаме късмет, но пък разиграем ли се, поне 1/2 финал ще имаме. То си зависи и от тренера, де Успех на нашите, но толкова много волейбол през следващите 2 месеца май ще дойде много на софийската публика - дано да греша...
            Тази работа с "лесната квалификация" и тя не е за вярване вече.
            Няма да се учудя французите, както са единствения стойностен отбор и те да ни наперат насред София!

Ей, защо я построиха тази Армеец Арена, само неприятности носи

Коментар

Ами дортмунд са селско тимче (да ме прощава полкича) в момента - на село (т.е. в дойчланд) са вървежни, ама в европата ултра дръвца.
              пожелавам ти любимия ти челски да бият бахрейн във финала за ШЛ със същия резултат с който това селско отборче ги би онзи ден .................... за да докажете поне, че челски е градски отбор

иначе въпреки успехите последните 9 години ще си останете едно малко отборче което без парите на абрамчик ще се върнат в чемпиъншип където предимно си играят

груйчо, едно басче, че челски няма да вземе ШЛ този уикенд

Коментар

абе така е, ама не баш - шотландското пиянде има 3 титли на шотландия със същото селско тимче, което смятам знаеш колко голямо постижение е, а освен това и КНК, спечелена срещу Реал, а Реал си е Реал. Освен това води Шотландия на световното през 1986 Та не е точно като да е нищо, даже е прекалено много. Юнайтед също са много селско тимче за Англия преди АлФ (като изключим един краткотраен период от 10-на години и то по-точно началото и края им), така че явно е тренер за точно такива отбори
                Абе баш така си е.Какво имат бърдийнците преди Фърги? Нищо.И след него нищо. Даже не може да се сравняват с Дортмунд. Но швабът няма да ги изберат янките.Трудно можеда се разбере какво мислят.Говори се, че са уволнили и Йън Айър или както там му се произнася името.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Е то и Абърдийн са селско отборче, че и по селско от Дортмунд,/ които все пак са европейски шампиони/, ама те на - нефелния пияндурник стана легенда
                  абе така е, ама не баш - шотландското пиянде има 3 титли на шотландия със същото селско тимче, което смятам знаеш колко голямо постижение е, а освен това и КНК, спечелена срещу Реал, а Реал си е Реал. Освен това води Шотландия на световното през 1986 Та не е точно като да е нищо, даже е прекалено много. Юнайтед също са много селско тимче за Англия преди АлФ (като изключим един краткотраен период от 10-на години и то по-точно началото и края им), така че явно е тренер за точно такива отбори

Коментар

Ами дортмунд са селско тимче (да ме прощава полкича) в момента - на село (т.е. в дойчланд) са вървежни, ама в европата ултра дръвца. Та не знам, според мен не е за Ливера той, но ще видим какво ще стане. Ливера са симпатичен тим и заслужават най-накрая да вземат една титла след толкова чакане.
                    Е то и Абърдийн са селско отборче, че и по селско от Дортмунд,/ които все пак са европейски шампиони/, ама те на - нефелния пияндурник стана легенда
                    Life won't wait for you.

Коментар

A дано ама надали. Аз ги харесвам и двамата.Добри са.На Дортмунд тренера също кефи.
                      Ами дортмунд са селско тимче (да ме прощава полкича) в момента - на село (т.е. в дойчланд) са вървежни, ама в европата ултра дръвца. Та не знам, според мен не е за Ливера той, но ще видим какво ще стане. Ливера са симпатичен тим и заслужават най-накрая да вземат една титла след толкова чакане.

Коментар

е, с КлиЗман определено ще е от трън та на глог, макар че като гледам колко са некадърни в АНглия и играчите, и тренерите, то не бих се учудил, колкото да е слаб клизмата, пак да ви добута до ШЛ, примерно. Според мен на вас ви трябва Капело или Хидинк, особено втория
                        A дано ама надали. Аз ги харесвам и двамата.Добри са.На Дортмунд тренера също кефи.
                        Life won't wait for you.

Коментар

С Юрген Клинсман начело най много да ме научат как да псувам майка му на немски.
                          е, с КлиЗман определено ще е от трън та на глог, макар че като гледам колко са некадърни в АНглия и играчите, и тренерите, то не бих се учудил, колкото да е слаб клизмата, пак да ви добута до ШЛ, примерно. Според мен на вас ви трябва Капело или Хидинк, особено втория

Коментар

С Юрген Клинсман начело най много да ме научат как да псувам майка му на немски.
                            те немците не псуват на майка .................... при тях всичко е шайзе (лайно)

Коментар

Eй, евалата на Ливера - Ливърпул уволни Кени Далглиш, аз ги мислех за съвсем кухи лейки, пък те ме опровергаха. Ами така, както гледам нещата, догодина сити трудно ще влязат в 4-ката - очаквам много силни игри от Ливера, Арсенал, Манчо (по традиция, а вече и със съдийска подкрепа, заради титлата тази година) и естествено от Челси, които очаквам да станат шампиони. Успех на Мърситата
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Eй, евалата на Ливера - Ливърпул уволни Кени Далглиш, аз ги мислех за съвсем кухи лейки, пък те ме опровергаха. Ами така, както гледам нещата, догодина сити трудно ще влязат в 4-ката - очаквам много силни игри от Ливера, Арсенал, Манчо (по традиция, а вече и със съдийска подкрепа, заради титлата тази година) и естествено от Челси, които очаквам да станат шампиони. Успех на Мърситата

Коментар

Working...
                                X