If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
странно, от Манчестър се оказаха по-умни от доста други техни колеги, лежащи на бивша слава - доста бързо разкараха недоразумението, вместо да му дават поредния шанс, за да стигне до "требъл" от Факъп, Карлинг и Уефа Интересно е кой ще дойде - Клоп би бил перфектен избор, Симеоне - също, от по-дъртите -Хидинк винаги е биул калсика (но той май има нещо обшо с Абрамчика, та може да се наложи да го събличат). С две думи - рпавилно решение, дошло срванително навреме. Странното е, че въпреки всичко го назначиха преди година, а на всеки беше ясно, че Мойс не става за тренер на голям отбор (е, то на мен ми беше ясно и че ливера няма да са шампиони, но Фа друго казва)
Сега две думи за Ливера - явно ще ги бутат до край да станат шампиони тази година. Редно е - играят доста красив футбол, вкарват добри голове, не са сатвали от почти четвърт век шампиони, така че не може да се каже, че ще е незаслужено, но някои нещо прекалено се набиват на очи. Примери:
- на костенурката нинджа (т.е. Шкъртел) ръцете не са част от тялото - всяко негово държане за фланелката или удар с ръка на топката в наказателното поле не се броят за дузпа - поредната такава не бе дадена срещу смешките от Норич
- Норич упорито не искаха да вземат мача (или поне така ми се стаори на мен) - първото полувреме (в края му) си подритваха топката в очакване на последния съдийски сигнал като че ли те водят с 2:0, а не падат с толкова. А уж се борят да не изпаднат
- мистерията Съндърланд - в 3 поредни гостувания черните котки гостуват на отбори от топ 6 - Тотнъм, Сити и Челси. Тотнъм са възможно най-слабия от тези отбори като домакин, като дори имат отрицателна голова разлика и в 16 мача са вкарали едва 19 гола, но им идват Съндърланд и Тотнъм ги отнася с 5:1 - нищо чак толкова странно, ще кажете и вроятно е така. Същите тези Съндърланд резонно падат и от Евертън като домакини и още по-резонно (с оглед на последното им място в групата) са в серия от 5 поредни загуби в Шипа, а в последните си 9 мача (във всички турнири) имат едва един Х и 8 загуби. Та този Съндърланд с почти нулеви шансове за спасение идват на Етихад, където е най-силния домакин в Англия Сити с едва една загуба и 15 победи за 16 мача и хоп - ама какво по-логично от това мачът да завърши Х, че то даже и Х-сът идва в последните секунди. Да речем - случайност, абе случва, та това е най-честното първенство в света. Следващ мач на котките - Челси, отборът, който няма загуба на Бриджа в цялата ера на Моу (включително и предишния му престой) - има-няма едни 50-60 мача. Резултат - повече от логино: победа на Съндърлнад след спорна дузпа. Ей, тези Съндърланд, много силни бре, направо да не повярваш каква сила, какво нещо - това най-силните домакини в Шипа за нищо ги нямат и си ги дънят като стой та глей. Случайност - май станаха множко, а?
В заключение - очаквам ливърпул да не победят Челси (всъщност очкавам да загубят, но по-скоро ще е Х), въпреки че най-логичният знак е твърдата 1-ца с оглед и на формата, и на късмета, и на съдийството, и на участието в Европа през седмицата, и т.н. за двата отбора към момента, за да може най-честното първенство да има "интрига" до последния кръг - ех, още колко има да се учат родните перукани от колегите си на албиона...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Според мен тръгна много по-лошо отколкото и Глейзърите и феновете очакваха!
4-то място и Карлинг Къп щяха да го спасят обаче не и трагедията, която предизвика!
Верно е че доста от играчите са калпави (откровено много под нивото на отбор като Ман Юнайтед), но чак толкова ниско да паднат? С този отбор САФ стана шампион (с единствената разлика че игра С РВП, докато Мойс нямаше този шанс)!
Сега според мен следват 2-3 години "правилен футбол" с "приятеля на Стойчков" Ван Гаал! Не знам дали да се ядосвам или да се надявам, но съм сигурен че поне мястото ни в топ 4 ще е гарантирано!
Другия вариант за треньор, който се спряга - Клоп от Дортмунд мисля няма да се случи!
ПП Колче ти мислиш ли че днес има някой в отбор като Юнайтед да чака 2-3 години мизерно представяне като настоящото целейки се в евентуални бъдещи успехи?
Ако уволнят Мойзи, значи не спазват последната дума на дедо Сашо, моля се да му дадат поне 3 години да си изгради собствен отбор с играчи които той иска.
слаб мач между два слаби отбора - по-малко слабият победи, при това напълно заслужено. За съжаление вече дори не мога да се ядосам, да изразя някаква емоция, да се развълнувам по някакъв начин - не почувствах нищо нито при първия ни гол от над 500 минути, нито пък след последния в мача(поредния, който получаваме от чорбата в доп. време на мача - запазен наш патент преди), Нищо, някаква пълна апатия, а едно време бях в агитката, не пропусках мач и т.н. И за още по-глямо съжаление - навръх 100 годишния юбилей (май мустака беше прав, като искаше да го празнуваме 2011 - поне резилът щеше да е по-малък, но на кой ли му пука)...
И като се замисли човек, как "приказката" на едни рязани полубългари и потъването на Левски започна от един малоумен автогол на една празна кратуна и изигралия мача на живота си олигофрен, който някога ядеше доста бял хляб в Левски.... Превратности на съдбата. Сега пътят е един - тотална чистка и много бой - вариантът на Локо Пловдив в събота е един от пътищата, другият е живуркане и чакане на поредното тото в Бг или Европа (поне там няма да се излагаме догодина).
На червените - честито - за тази пародия на отбор и треньор, който имат, тези 4 поредни победи са наистина много сериозно постижение, дори и срещу разваленото подобие на отбор в синьо. Историята помни фактите, а те са красноречиво в полза на чорбата. Резилът остава за нас - напълно заслужен.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар