If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ще ти повярвам, акос и го купиш за фентъзито с цената му от (примерно) 10 милки Аз пък казвам, че ще е на ниво на другия дръпнат и че хич не ви трябва, а догодиа титла ще видите само ако АлФ-чето обяви, че се пенсионира, та да му дадат една титличка за изпроводяк или посмъртно, ако се предруса с дъвки
За 10 милки ще си купя Мата от Челски. По-добра инвестиция ще бъде.
Точно така. В момента най-важната цел на САФ е да продава екипи, а не да си върне титлата...
Аргументът, че е купен за това е много слаб. Според мен това момче ще ни помогне много, защото реално погледнато играем без плеймейкър вече втора година...
ще ти повярвам, акос и го купиш за фентъзито с цената му от (примерно) 10 милки Аз пък казвам, че ще е на ниво на другия дръпнат и че хич не ви трябва, а догодиа титла ще видите само ако АлФ-чето обяви, че се пенсионира, та да му дадат една титличка за изпроводяк или посмъртно, ако се предруса с дъвки
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Точно така. В момента най-важната цел на САФ е да продава екипи, а не да си върне титлата...
Аргументът, че е купен за това е много слаб. Според мен това момче ще ни помогне много, защото реално погледнато играем без плеймейкър вече втора година...
Хитряга си ти, Колче
Сега някой като лапне и Левандовски и шампионите ще "лапат мухите"!
А вие разбира се ги дебнете в гръб
Ни най-малко Манче,
Аз бих бил най-щастлив, ако ги надвием(нещо, което вече не помня как изглежда ) в пълен състав, а не разпродаден ...
На мен тия примитивни страсти са ми непознати...
Футболът и Бундеслигата в частност печели от мачове между силни отбори, а не един-два тима да си сменят метала на медалите години наред...
А че се борим всяка година за титлата, едвали е изненада за когото и да било...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Кагава ще играе като вътрешен Халф в 4-4-2 или, като втори нападател зад Рууни в 4-4-1-1
ти как го виждаш това, че на мен не ми е много ясно - по крилата ясно, но при схема 4-4-1-1, това значи грахта и Црънкьо аут, а шти 4-4-2 с вътрешен халф Кагава, оставате без ръгачи в центъра, т.е. извън всякакви пшредстави за английски и в частност манчестърски футбол. Аз лично не го виждам в схемата на Юнайтед и продължавам да твърдя, че не е типичен плеймейкър, но оък маркетингово - страхотен трансфер, както вече казах
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
ъхъ, чудесно, хайде сега да ми кажеш как ще изглежда манчестър във формат 4-3-2-1 или там какъвто е формата. Може да прескочиш защитата, щото тя реално не касае случая.
Кагава ще играе като вътрешен Халф в 4-4-2 или, като втори нападател зад Рууни в 4-4-1-1
ъхъ, чудесно, хайде сега да ми кажеш как ще изглежда манчестър във формат 4-3-2-1 или там какъвто е формата. Може да прескочиш защитата, щото тя реално не касае случая.
ок, така да е, на кой на мястото ще играе? Или следвата пшримера на шумните съседи за създаването на поне 3 отбора, пък поне 1 ще спечели шипЪ
What sort of player is Kagawa and is he like any of the current United squad?
United have no similar players. He's a bit like Samir Nasri or Luka Modric and creates lots of chances, but scores more goals than either of them. His best position is just behind the striker, where he played at Dortmund, but he can also play on the left, though he's not the quickest of players. I can see Sir Alex tinkering with his formation to play him in a 4-3-2-1. It's brilliant that he'll get the chance to work with a wonderful midfielder like Paul Scholes.
aми нищо ново под слънцето - махате един дръпнат, вземате друг. Като игра - твърда резерва, щото точно по крилата не ви трябва никой, но като маркетинг - прекрасна сделка: ще избиете парите само за 2-3 месеца от фланелки в джапония, а и азиатското турне ще е успех, щото къде е Корея като пазар, къде е Япония
Защо по крилата? То плеймейкърче момчето - даже го гледах наскоро заби един гол на Азерите след страхотна атака!
Точно в центъра куцахме и трансфера е на място...на теория поне
aми нищо ново под слънцето - махате един дръпнат, вземате друг. Като игра - твърда резерва, щото точно по крилата не ви трябва никой, но като маркетинг - прекрасна сделка: ще избиете парите само за 2-3 месеца от фланелки в джапония, а и азиатското турне ще е успех, щото къде е Корея като пазар, къде е Япония
+1
Чисто рекламна сделка !!!!!
После Реал Мадрид били криви...
Коментар