Първоначално изпратено от Nikola
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеанглия е твърде вероятно да не излезе от групата, тъкмо ще си се съсредотОчат у шипчето - всичко друго им е под нивотоThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеПротивно на очакванията ми се заформя интересно еввропейско, което Англия ще спечели.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеToрес е титуляр за шпаньолците - от мен имат един залог за без гол до 60-тата минута, когато чакам да влезе ЙорентеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеПодозирах че си от мафията
Иначе до сега не се бях замислял над този въпросПрез годините пристрастията ми към националните гарнитури се променяха често. Като изключим "Лъвовете", но не трите а нашите си, на които по дифолт съм голям фен както предполагам и всички българи, съм симпатизирал още на Италия, Англия, Франция в зависимост от конкретното първенство. За предстоящото мисля да видя първите мачове и тогава да си харесам някой, но знам че няма да е някой от т.нар. фаворити.
Спрял съм се на Швеция или Русия, но първо трябва да ме спечелят като поддръжник с добра игра на старта
Е, братушките успяха да го направят - харесаха ми! Мисля че имат качествата да стигнат доста напред, дано имат и шанса. От оня финал през '88-ма май не са направили нещо значимо на национално ниво, така че дано тоя път да се получи. Допада ми и хладнокръвието което показват присъщо на северните народи. Нагледахме се вече на циркове, драми, провокации и скандали съпътсващи мачовете на отбори като Италия, Португалия, Франция и т.н. Време е за малко истински и мъжки спорт, а снощи Русия доказа че ще действат именно така!
Лично и неангажиращо мнение!
Коментар
-
http://www.gol.bg/milan/2012-06-08/m...&if_height=423
Дай Боже всичко да се случи!!!! Е тогава няма да имаме спирачки
За разлика от Сити ние поне имаме история и традиции...
Пък и с много пари по-лесно ще издухаме ювентус от класацията за най-много титлиOnly God Can Judge me...
Коментар
-
заплати във Формула 1:
1. Fernando Alonso Ferrari - €30m
2. Lewis Hamilton McLaren-Mercedes - €16m
= Jenson Button McLaren-Mercedes - €16m
4. Sebastian Vettel Red Bull Racing - €10m
= Mark Webber Red Bull Racing - €10m
= Felipe Massa Ferrari - €10m
= Nico Rosberg Mercedes - €10m
8. Michael Schumacher Mercedes - €8m
9. Kimi Raikkonen Lotus F1 Team - €5m
10. Heikki Kovalainen Caterham F1 Team - €4m
11. Timo Glock Marussia F1 Team - €3m
12. Kamui Kobayashi Sauber - €1m
= Romain Grosjean Lotus F1 Team - €1m
14. Nico Hulkenberg Force India F1 - €500,000
= Sergio Perez Sauber - €500,000
= Vitaly Petrov Caterham F1 Team - €500,000
= Pedro de la Rosa HRT - €500,000
18. Pastor Maldonado Williams - €400,000
= Daniel Ricciardo Scuderia Toro Rosso - €400,000
= Jean-Eric Vergne Scuderia Toro Rosso - €400,000
21. Bruno Senna Williams - €250,000
= Narain Karthikeyan HRT - €250,000
23. Paul di Resta Force India F1 - €200,000
24. Charles Pic Marussia - €150,000вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеa не искаш ли азарАбе сравнено с чукотките, определено Зделката ви е по-добра
Коментар
Коментар