IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    На Вас софиянците човек не може да разчита кой знае колко, но и 5 хиляди ще свършат работа да мотивират националите.

Пък и да не забравяме, че за играчи като Владо Николов, Андрей Жеков, Теди Салпаров това ще е последния шанс да участват на олимпиада...а ето го и пълния списък на записаните играчи за тези квалификации!
    За мен без Цветанов ще сме много зле, но Стойчев уж си знае. Миналата година ни вадеше Цецо Соколов, но пък за "награда" веднага беше закотвян на пейката вместо Владо, който, поне за мен, си е изпял отдавна песента. Не знам и какво стана с Боян Йорданов - страхотен талант, но май се поконтузи нещо Иначе 6-цата е ясно - Жеков, бездарието Алексиев, Казийски, Николов, йосифов и Тодоров, като естествено може да се ротира леко.

П.С. Залата е на доста криво място и реално няма паркинг, а да не говорим пък за градски транспорт - плиска е на поне 1,5 км пеша - горе-долу като вашата спортна палата пеша от всяка точка във варна без владиславово и кайсийката Ще видим как ще се представим - ако дойдат и агитките на нашите и цска, мога да дам гаранция, че публиката във Варна ще ти се стори смешна, ако ли не дойдат - смешките ще сме ние
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      4-5 ще има довечера, срещу сърбежа ще сме поне 9К, а надявам се и на пълна зала. Успех на нашите
      На Вас софиянците човек не може да разчита кой знае колко, но и 5 хиляди ще свършат работа да мотивират националите.

Пък и да не забравяме, че за играчи като Владо Николов, Андрей Жеков, Теди Салпаров това ще е последния шанс да участват на олимпиада...а ето го и пълния списък на записаните играчи за тези квалификации!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Реално ако тук у дома пред 4-5 хиляди фена не успеем да се класираме никога няма да се класираме. Надяваме се ако се наложи и лайнсмените да отсъдят някоя грешна топка в наша полза ако се наложи
        4-5 ще има довечера, срещу сърбежа ще сме поне 9К, а надявам се и на пълна зала. Успех на нашите
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Реално и да не вземем квалификацията, имаме още един шанс на световната квалификация в края на месеца, кдето със сигурност ще ни е по-леко.

БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ
          Реално ако тук у дома пред 4-5 хиляди фена не успеем да се класираме никога няма да се класираме. Надяваме се ако се наложи и лайнсмените да отсъдят някоя грешна топка в наша полза ако се наложи

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
            Рони е извънземен
            Прав си, друг, който да урежда мачове като него, просто няма. Определено е страшен талант - и в снукъра, и в задкулисните игри

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
              Тия словенци някой познава ли ги? Лесно ли ще ги бием?
              с оглед на безспорния факт, че първия мач много държим да се о.ерем, то очаквам много труден мач със словенците - реално очаквам да ни е най-трудния в групата. Словенците не са кой знае какъв отбор, реално са извън топ 6 на Европа, но със сигурност са в десетката на европа - все пак са трети за европейската лига (това е състезанието за европейските отбори, които не играят в Световната лига), а по-миналата година Блед се класира за финалната 4-ка по волейбол в Шампионската лига, така че не са съвсем за подценяване. Важното е да бием, без значение с колко, макар че Радо Стойчев не съм убеден доколко е правилния човек за националите, но дано да ме опровергае. Реално и да не вземем квалификацията, имаме още един шанс на световната квалификация в края на месеца, кдето със сигурност ще ни е по-леко.

БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ

Коментар

• Тия словенци някой познава ли ги? Лесно ли ще ги бием?

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                  Шаха броите ли го за спорт а
                  Той Е спорт
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Рони е извънземен

Коментар

• Шаха броите ли го за спорт а

Коментар

Аз няма да мога да отида на повече от един мач и той ще е този срешу мръсните сърбежи - Све србе на врбе
                        Снощи чух, че и Милкович няма да играе в София. Сега ако не ги накажем сърбите няма кога друг път!
                        Трябва да стигнем до "финала" и ако паднем там от Италия ще мога да го преживея, защото адзурите пак направиха корав отбор (като национализираха 4-5 човека) ама само да не направим някое ос*ране срещу Словакия или Германия например (не мисля че няма да минем групата), защото ще се пръсна от яд!

И да не забравяме "Българи - юнаци!"
                        Last edited by man_united; 08.05.2012, 10:55.

Коментар

• Аз няма да мога да отида на повече от един мач и той ще е този срешу мръсните сърбежи - Све србе на врбе Просто няма да съм в Бг за останалите, което ми е малко гадно, но има и семейни задължения, какво да правиш

Иначе и аз не знам какво става в Левски - толкова много пари (поне това, което се изписа в медиите), нелоши, като за нашата действотелност, футболисти, сравнително нормален тренр за последните 2-3 мача, а вече имам странното чувства, че дори не искаме да се класираме за европа, което, ако стане, би било огромен срам. И честно казано предпочитам срам в Европа от поредния евроанонимник от централна или северна европа, отколкото срам от калмуци като Ловеч, Разград или тоталната смешка Доко Пльовдив.....

Коментар

аааа, не интертото си е запазена ваша марка на евроубийци - УралмаРш

П.С. Иначе транспаранта е идеен - до какво доживяхме, разбитата Тройчова команда да ни се смее и то с право
                            Идеен е наистина, още вчера го харесах

Ще ви се смеем и още как... преди 2-3 месеца имаше много големи приказки от разни мустакати спецове как нямало да играем в Европа, но то всичко се връща

P.S. Идеи за волейболните мачове следобяд? В 5 от 6-те дни мисля да съм плътно в залата на ББ
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• аааа, не интертото си е запазена ваша марка на евроубийци - УралмаРш

П.С. Иначе транспаранта е идеен - до какво доживяхме, разбитата Тройчова команда да ни се смее и то с право

Коментар

• "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X