IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• YNWA..
    Труден мач за Ливъпрул, липса на късмет при толкова много удари, НО, аз като цяло съм доволен:

- най-накрая имаме силен треньор;
    - ако така вървят нещата ще бъдеме ПОНЕ 3-ти, при малко шанс може да станем и шампиони;
    - успяхме да си се върнем на мястото където сме си, имаше едни гяволета които сега са на наш'то място миналата година, да им се връща, сигур им е много приятно

Тъжно е за Джерард, но той завинаги ще остане НАЙ-ВЕЛИКИЯ и ИСТИНСКИ ЧОВЕК. YNWA

Само Ливърпул.

Коментар

• Честито и от мен на гражданите
      Жалко за Стефчо, но чак това да му се случи...
      Но беше хубаво да се гледа такава игра до сега. Реалното си беше място в 4-ката, но пък и борба за титлата не е лошо.
      И това ще мине ...

Коментар

• Така като гледам класирането си осигурхме място в Топ 8 ...... Което е добре на фона на прокобите от началото на сезона ...
        Life won't wait for you.

Коментар

• хубаво, мир да има - както не веднъж съм казвал, с феновете на Ливъпул може да се разговаря нормално (в повечето случаи). На Муси - честито, на Греъм, Хаки и марин - успех в борбата за титлата.

П.С. Пускам едно Барса (-1) на хендикап и отивам да гледам мач
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            .....Та аз харесвам Ливърпул, повтарям ХАРЕСВАМ ЛИВЪРПУЛ......
            Това го знам.Беше го написал преди време.Че си харесвал Ливърпул ама те спрели да бият..... И явно си се пребоядисал в еврейско синьо .... Избирай нова боя, че сравнително скоро, и Челски ще приключат с песните си ....
            Life won't wait for you.

Коментар

А за моя грений - баш ме брига за човечеството и особено за глада в Африка, .
              За глада по света написах бе Грую, не само в Африка.Защо си такъв расист?!?!?!?
              Life won't wait for you.

Коментар

• къде видя клетви Та аз харесвам Ливърпул, повтарям ХАРЕСВАМ ЛИВЪРПУЛ.
                Къде видя злоба? Просто ви казах какво ще стане и по някаква "случайност" то стана - аз съм доволен от резултата. И ако искаш честното ми мнение - заради това, че не сте ставали шампион от 24 години, както и заради красивата и резултатна игра срещу балъците в шипа - ЗАСЛУЖАВАТЕ да сте шампиони. И ще станете (според мен), даже ви го желая - на фона на Юнайтед в последните години, Сити, че и Челси ще сте повече от заслужен шампион.

А за моя грений - баш ме брига за човечеството и особено за глада в Африка, гледам себе си и ако хвана нещо, хвана, ако не - горя. И в двата случая стоя зад думите си с дела и си нося последствията.

Успех на Ливърпул - предпочитам вас пред Сити.
                Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Ето и форумната циганка с нейните традиционни клетви
                Имаше дузпа за игра с ръка на Фланаган.Не беше умишлена игра с ръка но ударът не беше толкова от близко и топката летеше към вратата.Така че имаше дузпа.Да Моуриньо стайл е успешен и това го написах ама злобата на Груйчо попречи да чете.Аз не харесвам такъв грозен, бавещ играта от 1-та минута още, вечно мрънкащ стил на мангала, но това не пречи този стил да е печеливш.В случая на днешния мач напълно заслужено печеливш.Това дали аз харесвам такъв стил си е само мой проблем.След оттеглянето на сър Алекс остава само един гениален треньор и това е Моуриньо.
                Колкото до това че знаеш всички вселенски истини ... незнам защо си губиш гения в тоя форум а не си решил половината от световните проблеми като глада по света и глобалното затопляне....досега трябваше да си станал шеф на ООН .... минимум.
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Груйчо кажи честно ама като истински честен уецкар, колко пъти да напиша, че ИМАШЕ дузпа за игртата с ръка на Фланаган? И гледай цифрата да е реалистична
                  Life won't wait for you.

Коментар

П.П.С. И за разлика от останалите тук, дето се присмивате, без да дадете поне един прогнозен резултат, аз застанах с ника си тук, дадох прогноза, пуснал съм ви и фиша ми за този мач - дали е късмет или все пак съм напипал нещо в заверата? Не зная, но поне имам теза, а вие?
                    Пфууу не спря бе
                    Макар и символично...

Потвърждение на Залога - HH6713023310F - Flash Час на залога: 27/04/2014 16:39:07 Принтирай

Селекции

Ho.

Селекции

Събитие

Дата на Събитието

Условия на Подсигурен Залог

Коефициент

Резултат

1 Челси Ливърпул v Челси
                    (Краен Резултат) 27/04/2014 Никой 5.50 Печеливш
                    Залог: 2,00 Печалби: 11,00
                    Only God Can Judge me...

Коментар

• Написал съм мнение веднага след мача, което отговаря на въпроса надиграхме ли ви или не... също и за чистите положения.

За дузпата - в тези ситуации винаги опира до преценка на съдията, защото удара е сравнително отблизо. За мен, по-скоро дузпа.
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Груйчо, отговорът е "НЕ" не надиграхме Чифутка.Само владеехме 72:28% топката и имахме повече удари "по посока на вратата", което нищо не значи в днешния футбол.Колко пъти трябва и аз и Хаки да ти напишем ,че победата на Чифутка е заслужена?Един ли сто ли?
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                          Безспорен гений!!! В 3-тата минута на мача изпълняваха фаул в тяхната половина цяла минута... малко след това започнаха да лежат... всичко това при 0-0. Интересно ми е ти да коментираш любимото ти, очевидно, понятие във футболната игра - "късмет"... къде беше мача, ако не беше полуасистенцията на Стиви с това подреждане за 0-0?

P.S. Нещо не разбрах... това 0-2 на "гения" на Моуриньо ли се дължи или кукловодите така са го писали този мач? Коя от двете теории е в сила в случая
                          пак гроздето стана кисело Споко, казах ти, ще станете шампиони и ще сте един от най-слабите шампиони в последните години - само онези, отборчето на ФА, преди 3 години и миналата бяха по-слаби от вас

Колкото до 0:2 - заверата беше да не биете, това беше от кукловодите, Моу направи така, че да паднете. Не ми каза надиграхте ли Челси, вкарахте ли ги в наказателното им поле, колко реални положения имахте - и това срещу резервите на Челси, които не играят за абсолютно нищо, защото шансовете им за титла са 1/1000. Не чух нищо и за поредната ръка в наказателното поле на Ливера - там ръцете не се броят, нали, но в ответното наказателно поле са 100% дузпи, а

П.С. И защо не аплодирахте Торес - момчето от свян не ви вкара, а и толкова пара взехте за това дърво - на ръце трябва да го носите, а вие

П.П.С. И за разлика от останалите тук, дето се присмивате, без да дадете поне един прогнозен резултат, аз застанах с ника си тук, дадох прогноза, пуснал съм ви и фиша ми за този мач - дали е късмет или все пак съм напипал нещо в заверата? Не зная, но поне имам теза, а вие?

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                            P.S. Нещо не разбрах... това 0-2 на "гения" на Моуриньо ли се дължи или кукловодите така са го писали този мач? Коя от двете теории е в сила в случая
                            Няма значение стига да му върши работа.
                            Life won't wait for you.

Коментар

Който ме е послушал, е спечелил, който не е - нека продължи да вярва в дядо Коледа. Интересно ми е да чуя нещо за "извънземната игра" на Ливера - колко хиляди положения имахте, как "размазахте" резервите на Челси, колко велик е брендън роджърс, как Стърлинг бил най-добрия млад играч в Европа и прочие бълвочи. Също ми е интересно да чуя и имаше ли дузпа за Челси за играта с ръка на Фланаган (ако не ме лъже паметта) в наказателното поле - Ливера получиха няколко такива дузпи, като Суарез нарочно целеше ръцете на противниците, за да проси дузпи и ги получаваше. Кажете, интересно ми е, или пак ще се криете зад клишета тип "моуриньо стайл" и т.н. Та Моу ви би и като домакин, и като гост. Би и Сити два пъти и все още има хора, които не признават гения му - тива вече е фарисейщина
                              П.С. И не се притеснявайте - Ливера ще стане шампион, такова е решението на кукловодите на "честната игра и истинския футбол"
                              Ето и форумната циганка с нейните традиционни клетви
                              Имаше дузпа за игра с ръка на Фланаган.Не беше умишлена игра с ръка но ударът не беше толкова от близко и топката летеше към вратата.Така че имаше дузпа.Да Моуриньо стайл е успешен и това го написах ама злобата на Груйчо попречи да чете.Аз не харесвам такъв грозен, бавещ играта от 1-та минута още, вечно мрънкащ стил на мангала, но това не пречи този стил да е печеливш.В случая на днешния мач напълно заслужено печеливш.Това дали аз харесвам такъв стил си е само мой проблем.След оттеглянето на сър Алекс остава само един гениален треньор и това е Моуриньо.
                              Колкото до това че знаеш всички вселенски истини ... незнам защо си губиш гения в тоя форум а не си решил половината от световните проблеми като глада по света и глобалното затопляне....досега трябваше да си станал шеф на ООН .... минимум.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• А днес наистина е добър ден - имах огромно желание да отида до Букурещ, но за съжаление нямаше билети за финала, а имаше празни места, поне от това, което видях по тв-то. Браво на нашето момче, а и кака му маша взе още едно порше тази година - какво ще ги прави (това май и е 4-то, миналата година го подари на глигорча), идея нямам

Коментар

Working...
                                X