IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Полки, С кой играе Ботев тази седмица ?
    търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
      не се чуди толкова

YNWA е химн освен на лузърите в англия, така също е химн на привържениците на Борусия ДОРТМУНД, също и на холандския Фейенорд, както и на други състави

въпросната случка на която вън пер$$$и пее YNWA е на някакво събиране на празник на Фейенорд - отбор на който е юноша и е играл в него до преди да се премести в Лондон при АРСЕНАЛ
      БЯХ забравил за тази снимка, но е това е момчето което лятото в него крещяло "манафчестър, манафчестър" ......................... а преди 15 години като спал в чаршафи на фейенорд си лягал с фланелка на АРСЕНАЛ

само ми е чудно тези маратонки под леглото му как не са му миришели и толкова ли не се е сещал да си ги изкара извън помещението в което спи

Коментар

• Е не са само двама. То реално погледнато крилата ни са доста агресивни.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
          --------------Уелбек - РвП---------------
          Нани - Скоус - Карик - Валенсиа

Нещо такова очаквам. Но като го знам САФ, каот нищо може да пусне и Кагава вътрешен халф.
          ако са 4-4-2, но все си мисля, че ако дръпнантото е здрав, ще играе нещо от сорта на 4-3-1-2, като няма да пусне някой от Карик и Скоулс, а може и директно да пусне Клевърли и зад двамата централни да е Кагава? Знам ли го сърчето какво ще му хрумне, ама само 2-мам в атака срещу Уигън нещо не ми се вярва
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            ами ще прочета и ще реша - може и да го разкарам, ще видим, макар че не ми се прави смяна този кръг, за да имам 2 за следващия. Т.е. ти чакаш португалското цигане да е титуляр, така ли? И как ще изглежда манчо в атака?
            --------------Уелбек - РвП---------------
            Нани - Скоус - Карик - Валенсиа

Нещо такова очаквам. Но като го знам САФ, каот нищо може да пусне и Кагава вътрешен халф.

Коментар

Да на пресконференцията в 2 часа наше време. Въпреки, че Кагава е ок не мисля, че ще започне титуляр, но да видим.
              ами ще прочета и ще реша - може и да го разкарам, ще видим, макар че не ми се прави смяна този кръг, за да имам 2 за следващия. Т.е. ти чакаш португалското цигане да е титуляр, така ли? И как ще изглежда манчо в атака?
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

индиално, тъкмо няма да правя нито една смяна - това сърчето ли го е казал?
                Да на пресконференцията в 2 часа наше време. Въпреки, че Кагава е ок не мисля, че ще започне титуляр, но да видим.

Коментар

RvP and Kagawa both fit for Wigan clash. Yay!
                  индиално, тъкмо няма да правя нито една смяна - това сърчето ли го е казал?

Коментар

• RvP and Kagawa both fit for Wigan clash. Yay!

Коментар

• Реал в зелено за Шампионската лига

Май най-добре ще е да изберат синьо-червено, синьо-черно или просто синьо за да имат шансове

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/sport/2012/09/...or_na_cska_po/
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                          Абе вече май няма такива работи като величия и невеличия! Лесни мачове почти не останаха, защото всеки си стиска здраво отзад.

Снощи Грузия удържа 85 минути световния и европейски шампион и малко не й стигна да направи равен. Украйна, която всички отписваха изпусна Англия насред Уембли, а Беларус накара франсетата сериозно да се поизпотят...А италиан-хомосекшуълс вкараха в 5тата минута и 90 след това блъскаха топката срещу отбора на Малта, който сигурно и в българската Б група няма да може да се класира с тоя състав!
                          А бе така е.
                          Аз много се чудих как да го напиша това червеното изречение и взех че така го написах.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                            Въобще не съм наясно с нашия отбор, играчите не ги знам дори, само вратаря го знам, че е сина на Бобчо Михайлов.
                            Гледах първото полувреме и малко от второто. Направи ми следното впечатление: Имаше много добри и перспективни пасове от дълбочина към нападателите, които хващаха арменците неподготвени. Обаче нашите нападатели много неспокосано отиграваха точно тези изненадващи добри пасове, които пасове след себе си водят до опасни атаки, които пък водят до голове, които пък са солта на мача. Сякаш самите те бяха изненадани от паса, че е стигнал до тях.
                            Та това е, не ги знам играчите, но ако средната възраст е около 23-24 г може да им се даде шанс да се развиват като отбор.
                            И все пак, че Армения не е някакво футболно величие, и това да го имаме впредвид.
                            Абе вече май няма такива работи като величия и невеличия! Лесни мачове почти не останаха, защото всеки си стиска здраво отзад.

Снощи Грузия удържа 85 минути световния и европейски шампион и малко не й стигна да направи равен. Украйна, която всички отписваха изпусна Англия насред Уембли, а Беларус накара франсетата сериозно да се поизпотят...А италиан-хомосекшуълс вкараха в 5тата минута и 90 след това блъскаха топката срещу отбора на Малта, който сигурно и в българската Б група няма да може да се класира с тоя състав!

Коментар

нещо за мача снощи?
                              Въобще не съм наясно с нашия отбор, играчите не ги знам дори, само вратаря го знам, че е сина на Бобчо Михайлов.
                              Гледах първото полувреме и малко от второто. Направи ми следното впечатление: Имаше много добри и перспективни пасове от дълбочина към нападателите, които хващаха арменците неподготвени. Обаче нашите нападатели много неспокосано отиграваха точно тези изненадващи добри пасове, които пасове след себе си водят до опасни атаки, които пък водят до голове, които пък са солта на мача. Сякаш самите те бяха изненадани от паса, че е стигнал до тях.
                              Та това е, не ги знам играчите, но ако средната възраст е около 23-24 г може да им се даде шанс да се развиват като отбор.
                              И все пак, че Армения не е някакво футболно величие, и това да го имаме впредвид.

Коментар

нещо за мача снощи?
                                Само ми прецакаха колонката с хендикаповете на Холандия и Франция не можаха да изчакат още 5 минути...
                                Иначе беше ясно като бял ден,че ще е мъка,но пусти коефициенти (2.05 за Хпп)...
                                Нищо,уикенда идва ,а там има интересни мачове.
                                Only God Can Judge me...

Коментар

Working...
                                X