IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Факт и напълно нелогичен трансфер. Още не мога да повярвам, че Муринио ни го продаде.

Мисля че ще вземе 7цата и мисля, че ще има същия ефект върху отбора, който имаше Кантона, когато дойде при нас.

Btw май и рунтавото говедо ще преподпише, което според мен е грешка. Страхотен футболист. е но се подигра с отбора вече три пъти.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Много як трансфер.Но ми се струва че цифрата 7 е доста тежка и за сравненията е доста рано.
      Обаче определено е повод за обосновани надежди от ваша страна
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Недоспал пишеш глупости! Ливърпул някак "да направи обратното" щото е един калпав тим с 1 добър играч отпред!
        По-добре да се напънете малко днес, току виж сте стигнали по-напред в ФА къп, че Борнемут направиха Х на Реал в предсезонната подготовка!
        Съндърланд ли речИ

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
          Или както се пишеше тези дни в нета: "It's MATA of time "

Коментар

• http://www.manutd.com/en/News-And-Fe...juan-mata.aspx
            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
              "Великия" дедо Сашу:

“My greatest challenge is not what’s happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right off their f***ing perch,” said Fergie in 2002 to the Guardian. And you can print that.”

Сигурно му е много гадничко точно преди да пукне да види как се случва обратното на това което му е била целта на живота.
              Недоспал пишеш глупости! Ливърпул някак "да направи обратното" щото е един калпав тим с 1 добър играч отпред!
              По-добре да се напънете малко днес, току виж сте стигнали по-напред в ФА къп, че Борнемут направиха Х на Реал в предсезонната подготовка!

Коментар

• "Великия" дедо Сашу:

“My greatest challenge is not what’s happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right off their f***ing perch,” said Fergie in 2002 to the Guardian. And you can print that.”

Сигурно му е много гадничко точно преди да пукне да види как се случва обратното на това което му е била целта на живота.

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                  Аз мисля че Вавринка ще спечели финала...гледах му мача с Джокович - много е стабилен психически и в страхотна форма,а Надал не е в най добрата си форма в момента
                  бъбринка е просто един дилетант, тип малякос багдатис преди 6-7 години. кенгуру оупън е най-изненадващият турнир в годината, просто зашото е точно в началото й и никой от големите не е на 100% готов, поради което ивнаги има по някой бастун, който си е форсирал подготовката и печели от това, но през юни вече не може да ходи по корта надал е прекалено голям за бъбринка, дори и в тази му форма
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    н както ще размаже и бъбринката на финала,cool:
                    Аз мисля че Вавринка ще спечели финала...гледах му мача с Джокович - много е стабилен психически и в страхотна форма,а Надал не е в най добрата си форма в момента

Коментар

• Също като децата на Агаси и Граф
                      Life won't wait for you.

Коментар

• No presure

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                          Аз го пуснах да бие (1.70),но не посмях дори да погледна коеф за 3:0
                          Сигурно са били над 5
                          не се ядосвай, беше 3,5 и не си заслужаваше от моята гледна точка Иначе беше ясно, че ще го размаже, както ще размаже и бъбринката на финала, просто роШко отдавна вече не е нито фед, нито експрес, а само придатък на кравата Мил(р)ка както се казва - кОр оправя, кОр разваля - важи и в женския му вариант - наш Глигорча е типичния пример в тази насока
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                            Мене много ме е яд, че гледах онези "парчета" с наранената му ръка и не го пуснах да бие днес, а е ясно, че ако трябва ФЕД ще го бие (вече) и с дясната ръка!
                            Аз го пуснах да бие (1.70),но не посмях дори да погледна коеф за 3:0
                            Сигурно са били над 5
                            Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                              Тоя,куция Надал можА ли да играе ганкиното срещу Гришата и да ми прее*е залог за 3:0 на 3.25,а днес да убие Федерер за по-малко от 2.5 часа с този резултат...
                              Мамка му...
                              Мене много ме е яд, че гледах онези "парчета" с наранената му ръка и не го пуснах да бие днес, а е ясно, че ако трябва ФЕД ще го бие (вече) и с дясната ръка!

Коментар

• Тоя,куция Надал можА ли да играе ганкиното срещу Гришата и да ми прее*е залог за 3:0 на 3.25,а днес да убие Федерер за по-малко от 2.5 часа с този резултат...
                                Мамка му...
                                Only God Can Judge me...

Коментар

Working...
                                X