IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    бъбринка е просто един дилетант, тип малякос багдатис преди 6-7 години. кенгуру оупън е най-изненадващият турнир в годината, просто зашото е точно в началото й и никой от големите не е на 100% готов, поради което ивнаги има по някой бастун, който си е форсирал подготовката и печели от това, но през юни вече не може да ходи по корта надал е прекалено голям за бъбринка, дори и в тази му форма
    http://www.sportal.bg/video.php?video=63279
    Life won't wait for you.

Коментар

• Янузай е продължи да бъде титуляр естествено, доколкото крехката му възраст го позволява. Мойс е човек, който предпочита да налага и се доверява на млади играчи.

Иначе може да играем 4-4-2 с Янузай и Валенсия по крилата и Карик и Мата в центъра..

Може да играем и 4-3-1-2, като Мата да играе зад РвП и Рууни. Карик/Фелайни/Флетчър в средата и Янузай и Валенсия до някой от тях. Опциите са безкрайни.

Нямам търпение да дойде следвалия кръг. Има слухове, че РвП, Рууни и Мата ще са титуляри.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Бившият нападател на Левски Георги Иванов-Гонзо бе определен за втория най-лош трансфер в историята на Рен.

вечно втори са сините говеда в която и класация да попаднат, но за сметка на това според президента им са морални победители

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Та хайде да ти чуя състава като не ме вълнуват защитниците и вратаря - кои са ти 6-мата в средата и напред и как са разпределени, защото в този отбор няма място за руни напред,
          не му задавай толкова сложен въпрос защото така или иначе, ще върти и ще суче, и пак няма нищо да напише

преди година и половина като взеха "вън перси" и кагава питах как дъртия алкохолик ще ги подреди на терена и така и манафчетата не можаха да обяснят

освен, че няма място за рунтавия на терена, също така изстива мястото и на Кагава ...................... когато дъртия алкохолик го взе, написах във форума, че той при манафите няма да може да си намери място на терена, а манафчетата тогава казаха, че щял да играе на лявото крило и щял да продава много фланелки в японско ................. когато го привлякаха бях написал, че Кагава има много специфично място на терена в Дортмунд и това място е между централния нападател и лявото крило, но тогава никой не го разбра това ................ и нещата са ясни --- Кагава не става нито на крилото, нито може да играе зад нападателя, нито за нападател става, а не става и за полузащитник ............. Кагава е поредния провален футболист от дъртия алкохолик дедо сашо

другия провален футболист е Заха който отива под наем в Кардиф защото манафите не могат да му намерят място на терена, а и момчето е доста удряно по главата като малък и сега не го слуша ................ а и отделно на едно бедно момче като му се изсипва "рога на изобилието" всяка седмица и положението става неспасяемо

идването на Мата ще спре развитието на Янузай който вече ще получава минимум минути на терена и това момче ще си замине по някое време защото Мойс по принцип се доверява на по-опитни играчи

иначе нещата са ясни при манафите

в средата на терена ще са Карик и Фелайни които ще се заменят от Клевърли и Флетчър

отляво ще играе йънг, кагава и гигс

в дясно е валенсия, нани и конника без глава

нападател в центъра е вън пер$$$и като рунтавия ще го замества като се контузва което ще е все по-често от сега нататък и четвърти нападател си остава 4икирики

зад нападателя ще играе Мата и от време на време при решени мачове ще пускат Янузай за да му дава почивка ................. то не че Мата е много изморен от сезона до сега, де

манафите така или иначе приключиха с вътрешните купи, остават им 16 мача в шипЪ и 2 за ШЛ където разбира се, че Мата няма да може да вземе участие - така, че ще е свеж през този сезон...

отбора в средата ще се гради около Мата, Янузай, Фелайни и Карик

сбирщината манафска е под всякаква критика и цялото изброено шкарто трябва да се разкара от Мойс който вече започна донякъде с Андерсон, и ще продължи с Нани, Йънг, Валенсия, Кагава, Гигс, Флетчър, Клевърли и т.н. ................ а ще се искат големи финансови "инжекции" за техни заместници, а манафите пари нямат защото евреите ги курдисаха да поемат техните дългове...

няма ли през есента ШЛ за манафите и спонсорите ще се разбягат още лятото .............. и нататък нещата ще се изяснят на манафските фенчета
          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
              Рууни е изключителен играч, който от огромна важност за отбора.
              Истина е, дано Моизи успее да го изгони!

Коментар

• Какво му е на Карик? Той е може би един от най-важните ни футболисти през последните няколко сезона. Джоунс и Смоулинг са резерви, които през идната годината трябва да станат титуляри. Идеални са си.

Барбуката си беше провален трансфер.

Рууни ще си играе напдател редом с РвП, където и той самия най-много иска. И какво означава "За какво ви е Рууни?" Рууни е изключителен играч, който от огромна важност за отбора.

Коментар

Ти си едон от хората с най-слабите аналогии. Какво общо има Мата с Верон? Верон просто не можа да се климатизира към английския футбол, докато Мата две години подред е играч на сезона на Челси. Къде е логиката? Мата ще играе плеймейър при нас. Всъщност където и да играе пак ще е от полза. Най-вероятно ще играем 4-3-3 с мата зад РвП и Рууни.

Рууни се очаква да преподпише нов 5 годишен договор в следващите няколко дни.
                  ще видим, времето ще покаже кой как е с аналогиите - ето ти друга - Карик, Фил Джоунс, Смолинг, Барбароня и т.н.
                  Та хайде да ти чуя състава като не ме вълнуват защитниците и вратаря - кои са ти 6-мата в средата и напред и как са разпределени, защото в този отбор няма място за руни напред, освен ако не играете без крила и/или имате само един човек в центъра, щото мата е всичко друго, но не и играя със защитен потенциал или пък от тези, които могат да отнемат топката. Та в този ред на мисли - за какво ви е руни, къде ще играе?
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                    Много слаб Ливърпул... Страшна нужда от играчи имаме, тия американци са си истински американци..
                    Хубаво беше да се поизпотят все пак.Подозирам, че на тренировките се отнасят по-сериозно.
                    Life won't wait for you.

Коментар

да, мата е прекалено добър трансфер за юнайтед и аз не мога да повярвам, че моу е чак толкова самоуверен непукист Но пък може и да се окаже следващия Верон - знам ли, та Мойс е способен да развали всичко, до което се докосне Само дето сега ви трябват крила, а аз не виждам нито едно играещо такова Интересно ми е и къде отива руни в такъв случай в схемата - щото Мата би следвало да е зад централния бил той перси, грахта или конника без глава И ако предположим, че е така, а това е най-логичното, то руни трябва да е зад мата, т,е, дифенсив мидфилдър - е, за къв ви е дифенсив мидфилдър за 250 000 паунда на седмица Та нищо чудно мата да е разменната монета за руни иначе моу излиза уникален тъпак, а поне досега не се е прявил като такъв, но никога не е късно да се осереш
                      Ти си едон от хората с най-слабите аналогии. Какво общо има Мата с Верон? Верон просто не можа да се климатизира към английския футбол, докато Мата две години подред е играч на сезона на Челси. Къде е логиката? Мата ще играе плеймейър при нас. Всъщност където и да играе пак ще е от полза. Най-вероятно ще играем 4-3-3 с мата зад РвП и Рууни.

Рууни се очаква да преподпише нов 5 годишен договор в следващите няколко дни.

Коментар

• Много слаб Ливърпул... Страшна нужда от играчи имаме, тия американци са си истински американци..

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                          Съндърланд ли речИ
                          Oldham рекох - лани!

Коментар

• Разменна монета за Рууни едва ли.Последно четох, че Шрек преподписва за 5 години и 300 000 на седмица.
                            Life won't wait for you.

Коментар

Факт и напълно нелогичен трансфер. Още не мога да повярвам, че Муринио ни го продаде.

Мисля че ще вземе 7цата и мисля, че ще има същия ефект върху отбора, който имаше Кантона, когато дойде при нас.

Btw май и рунтавото говедо ще преподпише, което според мен е грешка. Страхотен футболист. е но се подигра с отбора вече три пъти.
                              да, мата е прекалено добър трансфер за юнайтед и аз не мога да повярвам, че моу е чак толкова самоуверен непукист Но пък може и да се окаже следващия Верон - знам ли, та Мойс е способен да развали всичко, до което се докосне Само дето сега ви трябват крила, а аз не виждам нито едно играещо такова Интересно ми е и къде отива руни в такъв случай в схемата - щото Мата би следвало да е зад централния бил той перси, грахта или конника без глава И ако предположим, че е така, а това е най-логичното, то руни трябва да е зад мата, т,е, дифенсив мидфилдър - е, за къв ви е дифенсив мидфилдър за 250 000 паунда на седмица Та нищо чудно мата да е разменната монета за руни иначе моу излиза уникален тъпак, а поне досега не се е прявил като такъв, но никога не е късно да се осереш
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Факт и напълно нелогичен трансфер. Още не мога да повярвам, че Муринио ни го продаде.

Мисля че ще вземе 7цата и мисля, че ще има същия ефект върху отбора, който имаше Кантона, когато дойде при нас.

Btw май и рунтавото говедо ще преподпише, което според мен е грешка. Страхотен футболист. е но се подигра с отбора вече три пъти.
                                Нормално е да се надявате за същия ефект А Шрек по скромното ми мнение е вече изчерпан за Юнайтед.Май ще е по-добре да задържите Грахчо а на тоя да му вземете парите.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X