If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
мата - крило Баси, това ще е велико, честно И кой ще бие свободните удари и корнерите? Щото, ако не е Мата, то купуването му е безсмислено. И къде отива Нани, Валенсия, Йънг, Клевърли, Уелбек, Чичарито, за кой взехте Фелайни и то за една торба пари - все топ играчи, без място в отбора, а се говори за нови покупки Или и Мата ще е резерва, примерно на Руни
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
и кое им е ужасяващото - мач с палас - победа на нула, мач с ливера за шипъ - ливера са тотална трагедия напоследък, макс да им вземат Х, но по-скоре ще менкат шипчето за купата, мач с юнайтед за първенство на емирейтс - ако персийчето го няма, юнайтед няма да вкарат, мач с байренчето - повече от ясно, че трявба да го отпишат, шансът е зеро, мач със съндерланд - победа на нула. Та ако венгер е умен, а не направи глупсотта от мача с тотнъм за купата, то пада от ливера и байерн - едната купа му не требе, за другата няма никакъв шанс и се съсредоточава в първенството, където конкурент му остава само ливера (ама с тях вече са врътнали далаверката тита за купа) и си е жик-так, защото челси продължава за шл, която му е по-важна на моу, сити ще се обекръвят сериозно с барса, а може и да ги отстранят, което не би ме учудило, а юнайтед не са фаворит за нищо
Както винаги си абсолютно прав. Няма нищо ужасяващо в програмта им...
Много ми стана мъчно за Надал. Не заслужаваше такова нещо. Ако не беше травмата, другия щеше да види победа ама друг път! И все пак Надал остава номер 1!!!
и кое им е ужасяващото - мач с палас - победа на нула, мач с ливера за шипъ - ливера са тотална трагедия напоследък, макс да им вземат Х, но по-скоре ще менкат шипчето за купата, мач с юнайтед за първенство на емирейтс - ако персийчето го няма, юнайтед няма да вкарат, мач с байренчето - повече от ясно, че трявба да го отпишат, шансът е зеро, мач със съндерланд - победа на нула. Та ако венгер е умен, а не направи глупсотта от мача с тотнъм за купата, то пада от ливера и байерн - едната купа му не требе, за другата няма никакъв шанс и се съсредоточава в първенството, където конкурент му остава само ливера (ама с тях вече са врътнали далаверката тита за купа) и си е жик-так, защото челси продължава за шл, която му е по-важна на моу, сити ще се обекръвят сериозно с барса, а може и да ги отстранят, което не би ме учудило, а юнайтед не са фаворит за нищо
Е пак не си прав!
ФА купата му е в ръцете - знаеш ли как ще и се радват на Емиратс - като малки деца! Защо да се отказва от нея, за сметка на трудно постижимата титла?
Хайде и теб да те попитам кои са ти изпълнителите по тази схема 4-3-1-2, че аз в такъв случай ги виждам бая народ на пейката и липса на дефанзивни играчи в центъра (нали не очкаваме от мата да отнема топката?) и/или крила. Плюс, че перси и руни напред е илюзия - могат само да си пречат, така че единственото решение е (поне за мен) руни да играе зад мата двойка с фелайни или който и там друг да е дефанзивен, 2 крила (то и там огромен проблем - кои са крилата?). Но дали руни ще иска да играе толкова назад? За мен трансферът на мата е и проблем за юнайтед, а поне до момента мойс не се е показал като човек, който може да решава проблеми
Арсенал имат ужасвяваща програма през Февруари. Очаквам да изугбят там някакви точки. Класиране в топ 4 не е невъзможно, но със сигурност е много трудно.
Ако не друго, поне ще е интересно.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Подкрепям, очаквам точно такава да е схемата и Манчо става доста силен. Според мен ще влязат в зверска серия от победи и ще хванат четвъртото място. За повече едва ли ще им стигнат мачовете, но и четвъртото място ще е успех след този старт. Дано поне интригата за първото и четвъртото се запази до последния кръг. Това си пожелавам
Хайде и теб да те попитам кои са ти изпълнителите по тази схема 4-3-1-2, че аз в такъв случай ги виждам бая народ на пейката и липса на дефанзивни играчи в центъра (нали не очкаваме от мата да отнема топката?) и/или крила. Плюс, че перси и руни напред е илюзия - могат само да си пречат, така че единственото решение е (поне за мен) руни да играе зад мата двойка с фелайни или който и там друг да е дефанзивен, 2 крила (то и там огромен проблем - кои са крилата?). Но дали руни ще иска да играе толкова назад? За мен трансферът на мата е и проблем за юнайтед, а поне до момента мойс не се е показал като човек, който може да решава проблеми
Арсенал имат ужасвяваща програма през Февруари. Очаквам да изугбят там някакви точки. Класиране в топ 4 не е невъзможно, но със сигурност е много трудно.
Подкрепям, очаквам точно такава да е схемата и Манчо става доста силен. Според мен ще влязат в зверска серия от победи и ще хванат четвъртото място. За повече едва ли ще им стигнат мачовете, но и четвъртото място ще е успех след този старт. Дано поне интригата за първото и четвъртото се запази до последния кръг. Това си пожелавам
Ако успеем да направим Х на Арсенал навън и бием Шитито трансфера ще е почти толкова успешен за Челси, колкото и за Юнайтед! Дърта хиена е тоя Муриньо, дейш мамалигарчето му с мамалигарче!
Може да играем и 4-3-1-2, като Мата да играе зад РвП и Рууни. Карик/Фелайни/Флетчър в средата и Янузай и Валенсия до някой от тях. Опциите са безкрайни.
Нямам търпение да дойде следвалия кръг. Има слухове, че РвП, Рууни и Мата ще са титуляри.
журналистически бълвоч, а и ти четеш, както ти отърва - много ясно си пише:
На първо място в класацията е триото Марио Турдо, Северино Лукас и Луиш Фабиано. - е, как има 3-ма на първото място, а гонзо е втори - това и ботевЪската логика не може да го сътвори, т.е. ако трябва да обобщим есенното класиране в Бг, то БотевЪ е трети - след първите 3 и вторите 3 отбора в класирането, нищо че са 7-ми
к'во значение има ...................... нали сте морални победители така или иначе
вечно втори са сините говеда в която и класация да попаднат, но за сметка на това според президента им са морални победители
журналистически бълвоч, а и ти четеш, както ти отърва - много ясно си пише:
На първо място в класацията е триото Марио Турдо, Северино Лукас и Луиш Фабиано. - е, как има 3-ма на първото място, а гонзо е втори - това и ботевЪската логика не може да го сътвори, т.е. ако трябва да обобщим есенното класиране в Бг, то БотевЪ е трети - след първите 3 и вторите 3 отбора в класирането, нищо че са 7-ми
за съжаление рафа мангал се контузи и въпреки всичко доигра мача, което ми говори, че има някаква уговорка, защото спокойно можеше да се откаже, а не го направи Но ако се откажеше, залозите за негова загуба/победа нямаше да важат, а предполагам супер много народ е заложил за победата му и букитата в момента са супер доволни. А имаше и още нещо - при 5:3 за бъбринка, мангал му поведе с 0:40, след което допусна 5 поредни точки за пъпчасалия, после бе пробит на нула и след това загуби на 15 - е, аз никога не съм виждал някой да печели 13 от 14 точки срещу надал - никога Още тогава ми светна ламБата, но които изкарал пара - да му е честита
Коментар