If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти не можеш да проумеш, че и десен бек да го сложи да игре пак ще играем по-добре. Дали ще бъде зад нападателите в 4-3-1-2, или до Янузай и Рууни в 4-2-3-1 не е от особено значение. Знам че не си играл футбол от години но разстоянието от наказателното поле на противката до халфовата линия на игрището е много малко. Просто Мата ще има free role в тази област. Така ги възприеми нещата.
е, хвана ме - не съм играл футбол Но аз пак си питам за схемата, че ми е интересно. Иначе никой не оспрва качествата на Мата, просто се чудя дали да го купвам във фентъзито, защото от това, което ми казвате, няма никакъв смисъл, щото нито ще бие нещо, нито ще е ин да хол Ще ми е истински интерсен първия ви мач с мата, а след това и с мата, перси, рунтавия и фелайни, защото засега висчко ми изглежда механичен сбор от играчи, без ясна цел
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Ти не можеш да проумеш, че и десен бек да го сложи да игре пак ще играем по-добре. Дали ще бъде зад нападателите в 4-3-1-2, или до Янузай и Рууни в 4-2-3-1 не е от особено значение. Знам че не си играл футбол от години но разстоянието от наказателното поле на противката до халфовата линия на игрището е много малко. Просто Мата ще има free role в тази област. Така ги възприеми нещата.
Отборът на Челси няма нищо общо с нашия. Мойс знае, къде са предимствата на Мата и едва ли ще го кара да се връща назад.
Чакай сега да ти обясня, че във футбола има преки свободни и непреки свободни удари. При вторите футболиста центира топката в наказателното поле. Така че Мата ще бие и тези. За преките вече не знам, защото РвП и Рууни са унищожителни в пряксвободните, но да видим.
Факт е че Мата ще бъде замесен в абсолютно всичко смислено в нападение.
аз пак да те питам за схемата на отбора - къде ще играе мата? И кои са зад него и по-крилата? Или мата ще е крило? За мен лично, единствената ви схема е с един нападател - Перси, крила - двама галвочи, вие си знаете кои, мата - ин дъ хол, зад мата рунтавото и още някой - опорни, ама тогава за чий ви е рунатвото като опрен? Аз лично схема с руни и перси в атака, мата зад тях и 2 крила, не я виждам, щото ще се делнете на защита и нападение с никой в центъра, но да видим - за мойс е по-добре персийчето да е контузен, защото му се губи дилемата, но оправи ли се, става страшно. За Мойс
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
т.е. искаш да кажеш, че дни 30 милки ще ви висят на пейката Е, тогава мойс бие по малоумие манчини, който за мен е най-малоумния тренер стъпвал на острова, но оня поне имаше бездънна каца за транфери, а вие?
Ще ми е много интерсен мача ви, в който всички са здрави, че давидя къде ще играе мата, къде руни и въобще ще има ли някаква разлика въобще?
Разбира се!
Нани ако не беше контузен направо си го отпращаха! Срещу Валенсия има доста "брожения" защото напоследък освен с бягане и с някоя грешка в защита, когато го сложат бек почти (без 1 гол) с нищо друго не се е отличил! Същото е и с Йънг!
С Клевърли и Уелбек е малко по-сложно, защото те са със статут на надежди-английски-национали! Мен ако питаш стават за отбори от долната половина на таблицата!
Отборът на Челси няма нищо общо с нашия. Мойс знае, къде са предимствата на Мата и едва ли ще го кара да се връща назад.
Чакай сега да ти обясня, че във футбола има преки свободни и непреки свободни удари. При вторите футболиста центира топката в наказателното поле. Така че Мата ще бие и тези. За преките вече не знам, защото РвП и Рууни са унищожителни в пряксвободните, но да видим.
Факт е че Мата ще бъде замесен в абсолютно всичко смислено в нападение.
По Диема вчера след мача на Челси обявиха една красноречива статистика за Мата по повод играта му в дефанзивен план - печелел единоборство средно на всеки 55 минути... но пък ще бъде най-креативния халф, който е играл в Юнайтед от години
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
За мен - Нани, Валенсия, Йънг, Клевърли - аут!
Заха - под наем!
Уелбек - да влиза резерва или в домакинските мачове срещу Фулъм, Кр. Палас, т.н.
Фелайни го взехме преди Флетчър да се възстанови - нормално е тримата Карик (който няма да играе 1 месец), Флетчър и Джоунс да се въртят на двете места за "вътрешни халфове"!
т.е. искаш да кажеш, че дни 30 милки ще ви висят на пейката Е, тогава мойс бие по малоумие манчини, който за мен е най-малоумния тренер стъпвал на острова, но оня поне имаше бездънна каца за транфери, а вие?
Ще ми е много интерсен мача ви, в който всички са здрави, че давидя къде ще играе мата, къде руни и въобще ще има ли някаква разлика въобще?
Мата ще бие абсолютно всичко без дузпите и някои от преките свободни. Просто Рууни и РвП са безпощадни при преките свободни.
Иначе Мата според мен ще играе в центъра на терена и ще се връща доста, за да гради атаките. Просто в момента Мойс има много опции, така че ще видим.
буахахаха - мата щял да се връща, че да гради атаките - ти гледал ли си мач на челси? Мата не става за дефанса, просто е прекалено мек и дребен мата щял да бие всичко, ама без дузпите и пряк совободните, т.е. най-много да бие корнерите Но може и тях да не бие, щото персийчето и рунтавия какво ще правят? А мойс, че има опции - има, цял шампионски състав от миналата година, който се бори за 7-то място тази година и конкуренцията е люта
мата - крило Баси, това ще е велико, честно И кой ще бие свободните удари и корнерите? Щото, ако не е Мата, то купуването му е безсмислено. И къде отива Нани, Валенсия, Йънг, Клевърли, Уелбек, Чичарито, за кой взехте Фелайни и то за една торба пари - все топ играчи, без място в отбора, а се говори за нови покупки Или и Мата ще е резерва, примерно на Руни
За мен - Нани, Валенсия, Йънг, Клевърли - аут!
Заха - под наем!
Уелбек - да влиза резерва или в домакинските мачове срещу Фулъм, Кр. Палас, т.н.
Фелайни го взехме преди Флетчър да се възстанови - нормално е тримата Карик (който няма да играе 1 месец), Флетчър и Джоунс да се въртят на двете места за "вътрешни халфове"!
да, бе, какво им е на програмата - отписват шл и факъпа, който малоумника венгер трябваше да направи още предишния мач, а не да жертва тейко валкотя, но той си знае, че е идиот и са жик-так, с какво им е по-лоша от на който ид а друг отбор? Единственият им шанс да се осерат, е да се хвърлят за всичко и накрая да не вземат нищо
Коментар