If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тъй,тъй.Барса и Реал също биха се включили предполагам.Ама ....
ами да изчакаме края на трансферния прозорец - може пък и друго зайче да изскочи от нечий ръкав, знам ли Но както и да го погледнем, на този етап трансферът изглежда тотално безумен от гледна точка на чукотките
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
че не са в момента - не са, но това не означава, че трябваше да им се дава мата, който е най-добрия мидфилдър в англия, заедно със силвето. Единственият смисъл, който мога да "видя", е, че Моу е прозрял "кадърността" на Мойс и му е пределно ясно, че с мата или без, пак ще се бутат за 6-7-мо място И все пак трансфера е безумен, при положение, че и псж искаха да го вземат, макар че 37 милки паунда са горе-долу цената на Йозил
Тъй,тъй.Барса и Реал също биха се включили предполагам.Ама ....
ок, благодарско, ще ги пробвам - имат ли някакъв проблем със сайта, нещо огледално и т.н. - драсни ми на лични, ако трябва нещо по-специфично да зиписвам
Честно казано - мисля, че даже не са в "забранителния списък"! Нямам проблем с влизането в сайта, само дето мобилния им сайт малко е бъгав - обаче си работи!
Same sh*t с картоните
И потвърждавам за загубения залог - голмайсторът трябва да е в редовните 90 минути. Постъпили са според правилата си.
ок, благодаря, няма да се пъна да ги дразня и без това съм им един от най-дразнещите клиенти с оплакванията си, които почти винаги са основателни. Това за 90-те минути не бях убеден, че е така, но вече ще знам и няма да си създавам излишни илюзии
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Имат, мисля даже е валиден и за нас (защото при повечето се оказва че е само за UK-резиденти)! Аз плющя с VISA-electron, както и с Netteler!
ок, благодарско, ще ги пробвам - имат ли някакъв проблем със сайта, нещо огледално и т.н. - драсни ми на лични, ако трябва нещо по-специфично да зиписвам
Всички залози важат за редовното време! Аз имах над 2.5 картона: 2 в редовното време и 4 в добавеното! Е*ана работа!
Same sh*t с картоните
И потвърждавам за загубения залог - голмайсторът трябва да е в редовните 90 минути. Постъпили са според правилата си.
Soccer
90 Minutes Play
All match markets are based on the result at the end of a scheduled 90 minutes play unless otherwise stated. This includes any added injury or stoppage time but does not include extra-time, time allocated for a penalty shootout or golden goal.
The exceptions to this rule are in relation to friendly matches, where all match markets will be settled based on the actual result when the game finishes (excluding any extra-time), irrespective of whether the full 90 minutes is played, and Beach Soccer where markets are specifically settled on 36 minutes play only.
Аз имам в Бетвиктор (бившето Виктор Чандлър) - добри коефициенти за овъри и почти в момента, в който паднат нужните голове ти захранват сметката, а не както при другите да чакаш с часове!
там трябва ли нещо специално за залог или си е стандартната кредитна карта? някакви ограничения? предполагам имат и бонус за нови клиенти?
и аз предполагам, че е така, но все пак ще си поспоря за спорта с тях абе някой ще преопръча ли нещо извън бет 365 - нещо ми писна само на тях а съм донор, но пък иначе са много коректни относно плащания и нямат никакви такси
Аз имам в Бетвиктор (бившето Виктор Чандлър) - добри коефициенти за овъри и почти в момента, в който паднат нужните голове ти захранват сметката, а не както при другите да чакаш с часове!
Коментар