If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всички залози важат за редовното време! Аз имах над 2.5 картона: 2 в редовното време и 4 в добавеното! Е*ана работа!
и аз предполагам, че е така, но все пак ще си поспоря за спорта с тях абе някой ще преопръча ли нещо извън бет 365 - нещо ми писна само на тях а съм донор, но пък иначе са много коректни относно плащания и нямат никакви такси
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
айде сега, гроздето било кисело Аз си мисля, че нарочно не се класирахте, за да не ядете голямата хурка от комшиите
П.С. Абе много ми е интересно едно нещо - бях заложил на чикирики да вкара гол по всяко време и тъкмо се зарадвах, че вкара в последната възможна ситуация и гледам , че онези кавали от бет365 са ми обявили залога за губещ някой имал ли е подобен проблем - ясно, че ще им пиша и ще се обяснявам (в баскетболните мачове, ако има продължения, се брои резултата от тях, а не равния, когато съм го играл примерно с хендикап за някой от двата отбора, а тук), а те ще ми кажат, че важало за 90 минути, но ми е важно да знам, все пак съм сериозен донор и като ме цакат, държа да е поне по правила
Всички залози важат за редовното време! Аз имах над 2.5 картона: 2 в редовното време и 4 в добавеното! Е*ана работа!
Тази Купа, на която феновете на Артилерията биха се радвали като малки деца май е прокълната!
След Бирмингам и Уигън нищо чудно сега и Съндърланд да я спечелят и да изпаднат! Заслужено се класираха, защото цялото второ полувреме бяха по-добрия отбор, въпреки че нямаха положения!
айде сега, гроздето било кисело Аз си мисля, че нарочно не се класирахте, за да не ядете голямата хурка от комшиите
П.С. Абе много ми е интересно едно нещо - бях заложил на чикирики да вкара гол по всяко време и тъкмо се зарадвах, че вкара в последната възможна ситуация и гледам , че онези кавали от бет365 са ми обявили залога за губещ някой имал ли е подобен проблем - ясно, че ще им пиша и ще се обяснявам (в баскетболните мачове, ако има продължения, се брои резултата от тях, а не равния, когато съм го играл примерно с хендикап за някой от двата отбора, а тук), а те ще ми кажат, че важало за 90 минути, но ми е важно да знам, все пак съм сериозен донор и като ме цакат, държа да е поне по правила
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Тази Купа, на която феновете на Артилерията биха се радвали като малки деца май е прокълната!
След Бирмингам и Уигън нищо чудно сега и Съндърланд да я спечелят и да изпаднат! Заслужено се класираха, защото цялото второ полувреме бяха по-добрия отбор, въпреки че нямаха положения!
А Груеца се подиграваше на Ливърпул и Арсенал, че подсилвали конкуренти ... Сега за Мата сигурно ще каже, че Юнайтед не са конкуренти на Челски ...
че не са в момента - не са, но това не означава, че трябваше да им се дава мата, който е най-добрия мидфилдър в англия, заедно със силвето. Единственият смисъл, който мога да "видя", е, че Моу е прозрял "кадърността" на Мойс и му е пределно ясно, че с мата или без, пак ще се бутат за 6-7-мо място И все пак трансфера е безумен, при положение, че и псж искаха да го вземат, макар че 37 милки паунда са горе-долу цената на Йозил
Е, то няма гаранция, че Мата ще е успешен трансфер за Юнайтед, така че не бързайте
Макар, че според скромното ми мнение той човека на 100%, който е нужен на МЮ.Другите вече са втора опция.
ти остави, но никой голям играч не иска да иде при манафите ................... лятото дори и снайдер им отказа и предпочете да остане при турците
иначе за Мата е по-добре дори и в катар да иде да играе вместо да тренира за здраве при преводача, а в предните 2 години Мата бе определян на играча на сезона при чукотките...
е, не е баш така, просто моу не успя да спечели 10-тата, щото борусия ги размаза в първия мач къде заради късмет, къде заради игра, къде заради подценяване - все едно, а в испания нямаше как да направи нещо, защото отсреща имаше един меси... Вижда се какво е реал сега,при това с бейл в редиците си и похарчени 150 милки лятото и при много, ама много по-слаба барса. Та така - моу ще се бори с челси, а дали ще даде мата на юнайтед - наистина трябва да е много луд, но кой знае, може и да го направи в момент на дивно пренебрежение към славния някога юнайтед, който сега е 7-ма или 8-ма дупка на кавала
десетки, двайски и не знам си какви, но истината е, че мангала го изхвърлиха катоо мръсно коте от дебелия балет
първо публиката му поиска главата, после и ръководството, а накрая и играчите го блокираха .................. дори съм си мислел, че миналия сезон нарочно го бламираха за да му затворят устата колко велик специалист е
иначе балеринките може и да са пръснали 150 милки, но продадоха "турския германец" за 50 млн.евро и "френския аржентинец" за 38 млн.евро и са само на 1 точка от 1-вото място, а сезона е едва по средата...
Е, то няма гаранция, че Мата ще е успешен трансфер за Юнайтед, така че не бързайте
Макар, че според скромното ми мнение той човека на 100%, който е нужен на МЮ.Другите вече са втора опция.
португалския циганин не можа да изкара и 6 месеца след като тарторите на балерините решиха да го изгонят .................. нека припомним, че дори и кристиана роналдинова се обърна срещу преводача и заяви, че мангала не е никакъв треньор
е, не е баш така, просто моу не успя да спечели 10-тата, щото борусия ги размаза в първия мач къде заради късмет, къде заради игра, къде заради подценяване - все едно, а в испания нямаше как да направи нещо, защото отсреща имаше един меси... Вижда се какво е реал сега,при това с бейл в редиците си и похарчени 150 милки лятото и при много, ама много по-слаба барса. Та така - моу ще се бори с челси, а дали ще даде мата на юнайтед - наистина трябва да е много луд, но кой знае, може и да го направи в момент на дивно пренебрежение към славния някога юнайтед, който сега е 7-ма или 8-ма дупка на кавала
що, що, ами много ясно що - за да покаже, че той командва парада Нямаше как да удари старците франки и тери, както се помъчи авб и това му изяде главата, затова трябваше да е някоя от звездите и друнна мата и луиз. Не помниш ли как поряза и касияс, а той беше икона за реал. Просто моу държи той да командва парада, така както правеше и сър-а, който се е разделил с всеки, дръзнал да оспори авторитета му в съблекалнята и това явно е правилния подход Вече дали е човешки е отделна бира
е то се видя кой командва при дебелия балет
португалския циганин не можа да изкара и 6 месеца след като тарторите на балерините решиха да го изгонят .................. нека припомним, че дори и кристиана роналдинова се обърна срещу преводача и заяви, че мангала не е никакъв треньор
Коментар