IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А бре, да не наближава скоро дербито Ливърпул - Юнайтед!?
    Ако е така, с две ръце съм за Мърсисайдци! Не че им симпатизирам, но просто Манчестър Юнайтед са ми най-омразният клуб на планетата
    Бъдете здрави!
    Last edited by kev; 18.09.2012, 23:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      . Пий един валериан ...
      Е не съм чак толкова притеснен за емоционалното ти здраве.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Изтрих си последните два поста, с които несъзнателно съм засегнал наранената изнежена душевност на Никола. Не съм го направил умишлено, Николчо.
        Е за какво ги изтри? Нали и без това съм цитирал?

Не изпадай в meltdown моля те Греъмчо. Просто ми е много смешно, когато българи се впрягат и стават изключително емоционални за неща, които не ги засягат и нямат емоционална свързаност с толкова далечни събития. Пий един валериан и лягай.
        Last edited by Nikola; 18.09.2012, 22:51.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Изтрих си последните два поста, с които несъзнателно съм засегнал наранената изнежена душевност на Никола. Не съм го направил умишлено, Николчо.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
            Оставям написаното от теб без коментар.
            Съседът ми пише във форума и е фен на Евертън. Много ти е благодарен за благодарностите.

Коментар

Ако има фенове на Евертън във форума - Благодаря им.
              http://www.youtube.com/watch?v=y-iip...layer_embedded
              Не преигравай моля ти се. Тази трагедия ти е точно толкова далечна колкото атентата над Света Неделя за някакъв рандом човек от град Ливърпул.

Като почнат българи да ми страдат и разнежат от толкова далечни неща ме напушва смях. Ужасна трагедия наистина и мир на праха на 96 човека, но до там. Чак да благодариш на ха хора от форума, коти са от Евртън...?

Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
              Беше наистина впечатляващо и възпитателно, дано повече хора са го видяли и оценили
              Всеки един отбор в Англия през този кръг направи нещо подобно.

Коментар

Ако има фенове на Евертън във форума - Благодаря им.
                http://www.youtube.com/watch?v=y-iip...layer_embedded
                Беше наистина впечатляващо и възпитателно, дано повече хора са го видяли и оценили

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                  Аз на дербито в Мадрид съм хвърлил око за залагане, но още се чудя какво да избера като залог
                  Над 1.5 гола за 1-во полувреме би трябвало да е с коефициент около 3.5 - ето това ще играя аз

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                    Колонка за довечера

ПСЖ-Д Киев 1
                    Д. Загреб- Порто 2
                    Монпелие-Арсенал -2 (dnb)
                    Дортмунт- Аякс -1 нисък е коефциента тук
                    на ПСЖ единицата бих я пропуснал, а и на колонките като цяло не съм им фен, но ти си знаеш.
                    Аз на дербито в Мадрид съм хвърлил око за залагане, но още се чудя какво да избера като залог

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      Днес какво ли ни чака с началото на груповата фаза в ШЛ?
                      Вече сложих една комбинация от "екзотични" залози в полза на отборите на Полкито:
                      Арсенал да вземе едно полувреме на Монпелие, а Ройс да вкара и Дортмунд да бие Аякс,...ще видим дали съм ги нацелил!?!
                      Колонка за довечера

ПСЖ-Д Киев 1
                      Д. Загреб- Порто 2
                      Монпелие-Арсенал -2 (dnb)
                      Дортмунт- Аякс -1 нисък е коефциента тук

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        Днес какво ли ни чака с началото на груповата фаза в ШЛ?
                        Вече сложих една комбинация от "екзотични" залози в полза на отборите на Полкито:
                        Арсенал да вземе едно полувреме на Монпелие, а Ройс да вкара и Дортмунд да бие Аякс,...ще видим дали съм ги нацелил!?!
                        Днес си мисля, че Арсенал ще бие Монпелие, както и Дортмунд ще бие Аякс.
                        Все пак най-много си мисля, че Ливърпул ще падне от Йънг бойс, по-добре е да се залага на него, докато още не е на фокус и не са паднали коефициентите...

Коментар

Груйка, не мога да те разбера. Берба не бил мъж, не бил българин, че отказал да играе в това подобие на отбор и с безумно ръководство на футбола, а на практика ти правиш същото като него. Ти от позицията си на запалянко отсвирваш отбора, щото на нищо не прилича, а Бербо го прави от позицията си на футболист.
                          принципно правилна логика, не отричам, с една минимална разлика - аз плащам за да ги гледам, на тях им плащат, за да играят. И още една разлика - аз съм никой реално (не е точно така, щото ако всеки започне да мисли като мен, както става по време на избори и става страшно), един от 40 000 и с мен, и без мен, все тая, а Барбуков е лидерът на отбора (беше) и присъствието му е не само осезателна, а правещо разликата на моменти, затова и неговото е национално предателство, а моето, ако е предателство (съгалсен съм, има признаци на такова), е предателство на маса и към конкретни мърди, макар и наричащи се гръмко национален отбор.
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Днес какво ли ни чака с началото на груповата фаза в ШЛ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              бал съм ги, няма да им стъпя, докато не измият срама от предишните години, а той не се измива с победи на д 5-то разредни отбори с 1 на мъка или равни с ваканционно настроения 3-ти отбор на италия (макар мача да беше добър, като за нашите звезди), така както няма да стъпя на нашите говеда, пък ако ще и с по10:0 да бият във всеки мач - там чак измиване на позора в европа.
                              Все пак е прогрес, де, да не омаловажвам всичко, така че желая успех на националите, все пак представляват Родината.
                              Груйка, не мога да те разбера. Берба не бил мъж, не бил българин, че отказал да играе в това подобие на отбор и с безумно ръководство на футбола, а на практика ти правиш същото като него. Ти от позицията си на запалянко отсвирваш отбора, щото на нищо не прилича, а Бербо го прави от позицията си на футболист.

Коментар

Да, поредната уникално смешна дузпа за МанЮ този уикенд остана незабелязана някак, щото Чичата я изтърва
                                А на шумните съседи им вкараха гол след 3-4 побутвания с ръка, докато Буратино си я нагласи на крака..... нищо тенденциозно, разбира се, всичко си е в реда на нещата
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X