IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
    Да, поредната уникално смешна дузпа за МанЮ този уикенд остана незабелязана някак, щото Чичата я изтърва
    така е, ултра смешна дузпа. Нека не звучи като защита на манчестър, но по-скоро грешките в тяхна вреда не са чак толкова умишлени, а просто съдиите в ингилизия са си некадърни бритиш хомосекшуъли, дето броукват гейма. Ето, например на снощния мач отмениха 2 кристално чисти гола на Евъртън и вместо да си бият резонно, защото определено бяха по-добрия отбор, те направиха Х. А 2 точки са си важни в борбата за местата, дващи евро квоти.
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      Националите правят лъвски скок в световната ранглиста
      novsport.com
      бал съм ги, няма да им стъпя, докато не измият срама от предишните години, а той не се измива с победи на д 5-то разредни отбори с 1 на мъка или равни с ваканционно настроения 3-ти отбор на италия (макар мача да беше добър, като за нашите звезди), така както няма да стъпя на нашите говеда, пък ако ще и с по10:0 да бият във всеки мач - там чак измиване на позора в европа.
      Все пак е прогрес, де, да не омаловажвам всичко, така че желая успех на националите, все пак представляват Родината.
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
        Само Видич остана...
        Все пак, ако е Кауър Уеб, или някоя подобна подлога ще стане като с Уигън в този уикенд...
        Да, поредната уникално смешна дузпа за МанЮ този уикенд остана незабелязана някак, щото Чичата я изтърва

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          Ще се радвам да биеме манксите ама не знам кой ще вкара гол.
          Само Видич остана...
          Все пак, ако е Кауър Уеб, или някоя подобна подлога ще стане като с Уигън в този уикенд...

Коментар

• Националите правят лъвски скок в световната ранглиста
            novsport.com

Националният отбор ще скочи почти с 40 места в ранглистата на ФИФА за октомври. Това сочи прогнозата в сайта на световната централа. В класацията се взимат предвид резултатите на тимовете всеки месец. Според предварителните сметки България ще се изкачи с 34 позиции, пише "Труд"

Така националите ще получат титлата Best mover на световната федерация за най-голям месечен скок в класацията, допълва "24 часа".

С победата над Армения (1:0) и ремито с Италия (2:2) България ще гравитира около 55-о място в следващото издание на ранглистата. А миналия месец нашите заемаха 89-а позиция. В последната година националите падаха постоянно в класирането и стигнаха до 94-то място.
            Начело отново ще остане Испания, следвана далеч назад от Германия и Англия.

Коментар

• Ще се радвам да биеме манксите ама не знам кой ще вкара гол.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                Не се знае дали ще го загубим, Сити не изглеждат много убедителни, а и сега имат много тежък мач....
                и каква беше файдата на м@н@фите като бихме шитито преди 5 месеца ................... пак останаха с калъфката

Коментар

Не се знае дали ще го загубим, Сити не изглеждат много убедителни, а и сега имат Иначе мача с Ливърпул като гост никак не беше лесен, сами ще го усетите в Събота, даже си мисля че там е твърдата единица, не защото са по силни а защото това им е мача на сезона, а и те нямат мач в ШЛ.
                  Пуул в последните 4 години са безумно слаби, но за нас винаги се мобилизират и играят много добре. Това им е най-важния мач за годината реално. За това според мен въпреки ужасната си форма мисля, че ще ни победят.
                  The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                    Най-накрая ви идват някакви по-трудни мачове. За съжаление мача срещу Сити ще го изгубите, иначе ще викам за вас да удържите на един хихс.
                    Не се знае дали ще го загубим, Сити не изглеждат много убедителни, а и сега имат много тежък мач...

Иначе мача с Ливърпул като гост никак не беше лесен, сами ще го усетите в Събота, даже си мисля че там е твърдата единица, не защото са по силни а защото това им е мача на сезона, а и те нямат мач в ШЛ.

Коментар

• Ако го научите тоя младеж и да пада в нак. поле като Йънг и Уелбек цена няма да има
                      Life won't wait for you.

Коментар

Arsenal's next 3 games a treble of champions: French, EPL, Champs' League. Great opportunity to show what we're made of.
                        Най-накрая ви идват някакви по-трудни мачове. За съжаление мача срещу Сити ще го изгубите, иначе ще викам за вас да удържите на един хихс.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                          За Арсенал ни дума Явно все още не ни смятате за конкуренти, но и за нас май така е по-добре
                          Arsenal's next 3 games a treble of champions: French, EPL, Champs' League. Great opportunity to show what we're made of.

Коментар

• Дам и аз се изненадах от коментара на САФ относно адаша.

Като цяло не мисля, че има техническата възможност да прави пасове, като Поул Скоус. От друга страна пък със сигурност има прекрасна визия за играта. Още е много млад и със сигурност ще се развива. Дано само няма контузии.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                              + Това двама дебютанти завършиха мача с гол и асистенция и гол!!!
                              Сър Алекс видя кой ще замени Пол Скоулс
                              новспорт.цом
                              http://www.youtube.com/watch?v=dJbbN...layer_embedded

Сър Алекс Фъргюсън се надява най-после да е намерил заместник на ветерана Пол Скоулс. Шотландецът сравни младия Ник Пауъл с легендарния халф на тима след впечатляващите изяви на Пауъл срещу Уигън през уикенда.

18-годишният Ник Пауъл направи своя дебют за „Червените дяволи”, като се появи в игра срещу Уигън в 70-ата минута и замени Скоулс в неговия мач № 700 за клуба.

Юношата на Крю Алекзандра вкара гол от границата на наказателното поле, напомняйки за попаденията на Скоулс с червения екип.

„Пауъл ще бъде наистина добър играч, който, да се надяваме, ще замени Пол Скоулс. Той има страхотен поглед върху играта, гори в мачовете, играе добре с двата крака, бърз е и има страхотен шут”, каза сър Алекс за клубната телевизия на Манчестър Юнайтед.

През миналия сезон Ник Пауъл отбеляза 16 гола в 45 мача за Крю.

Коментар

• А дубрутру ...
                                Минаа три кръга, а аз още не съм гледал и едни мач на мойте лъвове...
                                Много добро включване на новите Манджукич, Шакири и Данте...
                                Испанчето ако не другия, то по-другия мач излиза до(вместо) Швайни в центъра...
                                Пак вихрено начало на сезона ... Дано не подарим още една титла на Борусия, а си вземем НАШЕТО !!!
                                Сряда ще покаже и европейското лица на Байерн този сезон...
                                Напред МАШИНААА
                                МУАХАХАХАХАХАХААААААААААА
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X