Първоначално изпратено от znae6t
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеНационалите правят лъвски скок в световната ранглиста
novsport.com
Все пак е прогрес, де, да не омаловажвам всичко, така че желая успех на националите, все пак представляват Родината.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеСамо Видич остана...
Все пак, ако е Кауър Уеб, или някоя подобна подлога ще стане като с Уигън в този уикенд...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЩе се радвам да биеме манксите ама не знам кой ще вкара гол.
Все пак, ако е Кауър Уеб, или някоя подобна подлога ще стане като с Уигън в този уикенд...
Коментар
-
Националите правят лъвски скок в световната ранглиста
novsport.com
Националният отбор ще скочи почти с 40 места в ранглистата на ФИФА за октомври. Това сочи прогнозата в сайта на световната централа. В класацията се взимат предвид резултатите на тимовете всеки месец. Според предварителните сметки България ще се изкачи с 34 позиции, пише "Труд"
Така националите ще получат титлата Best mover на световната федерация за най-голям месечен скок в класацията, допълва "24 часа".
С победата над Армения (1:0) и ремито с Италия (2:2) България ще гравитира около 55-о място в следващото издание на ранглистата. А миналия месец нашите заемаха 89-а позиция. В последната година националите падаха постоянно в класирането и стигнаха до 94-то място.
Начело отново ще остане Испания, следвана далеч назад от Германия и Англия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеНе се знае дали ще го загубим, Сити не изглеждат много убедителни, а и сега имат много тежък мач....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеНе се знае дали ще го загубим, Сити не изглеждат много убедителни, а и сега имат Иначе мача с Ливърпул като гост никак не беше лесен, сами ще го усетите в Събота, даже си мисля че там е твърдата единица, не защото са по силни а защото това им е мача на сезона, а и те нямат мач в ШЛ.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНай-накрая ви идват някакви по-трудни мачове. За съжаление мача срещу Сити ще го изгубите, иначе ще викам за вас да удържите на един хихс.
Иначе мача с Ливърпул като гост никак не беше лесен, сами ще го усетите в Събота, даже си мисля че там е твърдата единица, не защото са по силни а защото това им е мача на сезона, а и те нямат мач в ШЛ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеArsenal's next 3 games a treble of champions: French, EPL, Champs' League. Great opportunity to show what we're made of.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеЗа Арсенал ни думаЯвно все още не ни смятате за конкуренти, но и за нас май така е по-добре
Коментар
-
Дам и аз се изненадах от коментара на САФ относно адаша.
Като цяло не мисля, че има техническата възможност да прави пасове, като Поул Скоус. От друга страна пък със сигурност има прекрасна визия за играта. Още е много млад и със сигурност ще се развива. Дано само няма контузии.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение+ Това двама дебютанти завършиха мача с гол и асистенция и гол!!!
новспорт.цом
http://www.youtube.com/watch?v=dJbbN...layer_embedded
Сър Алекс Фъргюсън се надява най-после да е намерил заместник на ветерана Пол Скоулс. Шотландецът сравни младия Ник Пауъл с легендарния халф на тима след впечатляващите изяви на Пауъл срещу Уигън през уикенда.
18-годишният Ник Пауъл направи своя дебют за „Червените дяволи”, като се появи в игра срещу Уигън в 70-ата минута и замени Скоулс в неговия мач № 700 за клуба.
Юношата на Крю Алекзандра вкара гол от границата на наказателното поле, напомняйки за попаденията на Скоулс с червения екип.
„Пауъл ще бъде наистина добър играч, който, да се надяваме, ще замени Пол Скоулс. Той има страхотен поглед върху играта, гори в мачовете, играе добре с двата крака, бърз е и има страхотен шут”, каза сър Алекс за клубната телевизия на Манчестър Юнайтед.
През миналия сезон Ник Пауъл отбеляза 16 гола в 45 мача за Крю.
Коментар
-
А дубрутру ...
Минаа три кръга, а аз още не съм гледал и едни мач на мойте лъвове...
Много добро включване на новите Манджукич, Шакири и Данте...
Испанчето ако не другия, то по-другия мач излиза до(вместо) Швайни в центъра...
Пак вихрено начало на сезона ... Дано не подарим още една титла на Борусия, а си вземем НАШЕТО !!!
Сряда ще покаже и европейското лица на Байерн този сезон...
Напред МАШИНААА
МУАХАХАХАХАХАХАААААААААААХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар