Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Янузай е продължи да бъде титуляр естествено, доколкото крехката му възраст го позволява. Мойс е човек, който предпочита да налага и се доверява на млади играчи.
Иначе може да играем 4-4-2 с Янузай и Валенсия по крилата и Карик и Мата в центъра..
Може да играем и 4-3-1-2, като Мата да играе зад РвП и Рууни. Карик/Фелайни/Флетчър в средата и Янузай и Валенсия до някой от тях. Опциите са безкрайни.
Нямам търпение да дойде следвалия кръг. Има слухове, че РвП, Рууни и Мата ще са титуляри.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Бившият нападател на Левски Георги Иванов-Гонзо бе определен за втория най-лош трансфер в историята на Рен.
вечно втори са сините говеда в която и класация да попаднат, но за сметка на това според президента им са морални победители
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеТа хайде да ти чуя състава като не ме вълнуват защитниците и вратаря - кои са ти 6-мата в средата и напред и как са разпределени, защото в този отбор няма място за руни напред,
преди година и половина като взеха "вън перси" и кагава питах как дъртия алкохолик ще ги подреди на терена и така и манафчетата не можаха да обяснят
освен, че няма място за рунтавия на терена, също така изстива мястото и на Кагава ...................... когато дъртия алкохолик го взе, написах във форума, че той при манафите няма да може да си намери място на терена, а манафчетата тогава казаха, че щял да играе на лявото крило и щял да продава много фланелки в японско ................. когато го привлякаха бях написал, че Кагава има много специфично място на терена в Дортмунд и това място е между централния нападател и лявото крило, но тогава никой не го разбра това ................ и нещата са ясни --- Кагава не става нито на крилото, нито може да играе зад нападателя, нито за нападател става, а не става и за полузащитник ............. Кагава е поредния провален футболист от дъртия алкохолик дедо сашо
другия провален футболист е Заха който отива под наем в Кардиф защото манафите не могат да му намерят място на терена, а и момчето е доста удряно по главата като малък и сега не го слуша................ а и отделно на едно бедно момче като му се изсипва "рога на изобилието" всяка седмица и положението става неспасяемо
идването на Мата ще спре развитието на Янузай който вече ще получава минимум минути на терена и това момче ще си замине по някое време защото Мойс по принцип се доверява на по-опитни играчи
иначе нещата са ясни при манафите
в средата на терена ще са Карик и Фелайни които ще се заменят от Клевърли и Флетчър
отляво ще играе йънг, кагава и гигс
в дясно е валенсия, нани и конника без глава
нападател в центъра е вън пер$$$и като рунтавия ще го замества като се контузва което ще е все по-често от сега нататък и четвърти нападател си остава 4икирики
зад нападателя ще играе Мата и от време на време при решени мачове ще пускат Янузай за да му дава почивка ................. то не че Мата е много изморен от сезона до сега, де
манафите така или иначе приключиха с вътрешните купи, остават им 16 мача в шипЪ и 2 за ШЛ където разбира се, че Мата няма да може да вземе участие - така, че ще е свеж през този сезон...
отбора в средата ще се гради около Мата, Янузай, Фелайни и Карик
сбирщината манафска е под всякаква критика и цялото изброено шкарто трябва да се разкара от Мойс който вече започна донякъде с Андерсон, и ще продължи с Нани, Йънг, Валенсия, Кагава, Гигс, Флетчър, Клевърли и т.н. ................ а ще се искат големи финансови "инжекции" за техни заместници, а манафите пари нямат защото евреите ги курдисаха да поемат техните дългове...
няма ли през есента ШЛ за манафите и спонсорите ще се разбягат още лятото.............. и нататък нещата ще се изяснят на манафските фенчета
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеРууни е изключителен играч, който от огромна важност за отбора.
Коментар
-
Какво му е на Карик? Той е може би един от най-важните ни футболисти през последните няколко сезона. Джоунс и Смоулинг са резерви, които през идната годината трябва да станат титуляри. Идеални са си.
Барбуката си беше провален трансфер.
Рууни ще си играе напдател редом с РвП, където и той самия най-много иска. И какво означава "За какво ви е Рууни?" Рууни е изключителен играч, който от огромна важност за отбора.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеТи си едон от хората с най-слабите аналогии. Какво общо има Мата с Верон? Верон просто не можа да се климатизира към английския футбол, докато Мата две години подред е играч на сезона на Челси. Къде е логиката?Мата ще играе плеймейър при нас. Всъщност където и да играе пак ще е от полза. Най-вероятно ще играем 4-3-3 с мата зад РвП и Рууни.
Рууни се очаква да преподпише нов 5 годишен договор в следващите няколко дни.
Та хайде да ти чуя състава като не ме вълнуват защитниците и вратаря - кои са ти 6-мата в средата и напред и как са разпределени, защото в този отбор няма място за руни напред, освен ако не играете без крила и/или имате само един човек в центъра, щото мата е всичко друго, но не и играя със защитен потенциал или пък от тези, които могат да отнемат топката. Та в този ред на мисли - за какво ви е руни, къде ще играе?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеМного слаб Ливърпул... Страшна нужда от играчи имаме, тия американци са си истински американци..Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеда, мата е прекалено добър трансфер за юнайтед и аз не мога да повярвам, че моу е чак толкова самоуверен непукистНо пък може и да се окаже следващия Верон - знам ли, та Мойс е способен да развали всичко, до което се докосне
Само дето сега ви трябват крила, а аз не виждам нито едно играещо такова
Интересно ми е и къде отива руни в такъв случай в схемата - щото Мата би следвало да е зад централния бил той перси, грахта или конника без глава
И ако предположим, че е така, а това е най-логичното, то руни трябва да е зад мата
, т,е, дифенсив мидфилдър - е, за къв ви е дифенсив мидфилдър за 250 000 паунда на седмица
Та нищо чудно мата да е разменната монета за руни иначе моу излиза уникален тъпак, а поне досега не се е прявил като такъв, но никога не е късно да се осереш
Мата ще играе плеймейър при нас. Всъщност където и да играе пак ще е от полза. Най-вероятно ще играем 4-3-3 с мата зад РвП и Рууни.
Рууни се очаква да преподпише нов 5 годишен договор в следващите няколко дни.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеФакт и напълно нелогичен трансфер. Още не мога да повярвам, че Муринио ни го продаде.
Мисля че ще вземе 7цата и мисля, че ще има същия ефект върху отбора, който имаше Кантона, когато дойде при нас.
Btw май и рунтавото говедо ще преподпише, което според мен е грешка. Страхотен футболист. е но се подигра с отбора вече три пъти.Но пък може и да се окаже следващия Верон - знам ли, та Мойс е способен да развали всичко, до което се докосне
Само дето сега ви трябват крила, а аз не виждам нито едно играещо такова
Интересно ми е и къде отива руни в такъв случай в схемата - щото Мата би следвало да е зад централния бил той перси, грахта или конника без глава
И ако предположим, че е така, а това е най-логичното, то руни трябва да е зад мата
, т,е, дифенсив мидфилдър - е, за къв ви е дифенсив мидфилдър за 250 000 паунда на седмица
Та нищо чудно мата да е разменната монета за руни иначе моу излиза уникален тъпак, а поне досега не се е прявил като такъв, но никога не е късно да се осереш
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеФакт и напълно нелогичен трансфер. Още не мога да повярвам, че Муринио ни го продаде.
Мисля че ще вземе 7цата и мисля, че ще има същия ефект върху отбора, който имаше Кантона, когато дойде при нас.
Btw май и рунтавото говедо ще преподпише, което според мен е грешка. Страхотен футболист. е но се подигра с отбора вече три пъти.А Шрек по скромното ми мнение е вече изчерпан за Юнайтед.Май ще е по-добре да задържите Грахчо а на тоя да му вземете парите.
Life won't wait for you.
Коментар
Коментар