IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    люб де ла суп

ха ха ха ха ха х а

това не го бях чувал

ха х ах аха ха ха хахха

Коментар

ахаха, абе, ман-е, ама ти вЕрно ли каква инерция, какви 5 леФа, бе брат, ами то на стадиона ще има 5-6К, до макс 10К зрители (то и те са им много), като половината ще са безплатни билети на спонсорите, дето така или иначе си ги имат и ги раздават, по 1-2К хард агитки на чорбата и на нас и 1-2К "нормални" хорица. Хеле пък щом люб де ла суп рече, че се заклева, че ще бием Тоя така ли не разбра, че най-доброто нещо, което успя да направи за национала, е, че не игра с сащианското лято
      Та аз чакам мъка довечера, но съм се подплатил с едни много хубави доматки, плюс една стара ракийца и тънки мезелъци сум ги евал в миндилите. Предполагам, че ще има и някой по-интересен мач, вместо нашите по евроспорта или диемите?
      И мойта сметка у бет365 уйде с туй 2-0 дето мизерните жабари направиха с малтийците и още от вчера съм ги проклел да останат трети в групата ПО ГОЛОВА РАЗЛИКА!
      А относно мача - съвсем по моите очаквания се разви. Опитвахме да натискаме, ама отзад 8-9 арменци и разбира се ние не можехме да се справим с тях. Добре че към 30тата минута те почнаха да се опитват да атакуват, че да направим контраатаката за гола.
      Второто полувреме ни понатиснаха и може би дори щяха да ни вкарат, но тогава станаха мелетата, които в края на краищата се оказаха добри за нас. Мисля че арменците ще успеят да вземат точка навън от поне един от Италия, Чехия и Дания, така че като цяло отбора си свърши работата...а да не забравяме, че това ни беше първа победа от Октомври 2010!!!
      Очаквам още повече фенове на мача с Дания (трето поредно домакинство), който ако вземем ще се превърнем в един от кандидатите за първите 2 места, пък и самочувствието на футболистите ще се вдигне! Българи-юнаци

Коментар

• нещо за мача снощи? Според мен си беше точно според очакванията - поредната боза, реално отразяваща нивото на нашите борсуци и ако не беше заспиването на харменците в края на първото (което ми прецака залога, защото го бях играл без гол първото и ъндър като цяло - поне това излезе), спокойно щяхме да си свършим 0:0. И после ми излиза момчето с таратора и вика, че 4-те точки не били програма максимум Абе аланкоолу, ами то реалността беше за 1 точка от тия 2 мача - малкия перукан ни извади много в мача с жабетата (а и те не се натегнаха), а с харменците ни покри късмета след ултра слабия мач
        Аз очаквам макс точка в следващия ни мач (там с дания или чехия, че не си спомням с кой сме), като по-скоро ще е 2-ка, дано да е с добър коеф. Естествено, ще се радвам да сгреша и пак да ми объркат колонката, ама надали тоя път, щото третия път стомната винаги се чупи, поне в поговорките, де
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

полкич, и ти ли си се забил с бет365 - няма такива мизерници като тях, честно.
          ами аз играя при едни други мошеници и отделно имам акаунти при няколко други букита където хеджирам ................. биуин, 365, спортинг, а преди имах сметка в уилям хил но на тях вече не се отваря сайта им от Бг ИП адрес (а не ми се ползва разни проксита, тунели и т.н.

365 ги ползвам основно да гледам мачове на живо .................... знаеш, че преди мач никога не залагам и първо искам да погледам преди да заема позиция на пазара

и сега ползвах 365 за да хеджирам една среща ................... при тях сложих 17 евро на коефицент 13 за Под, а на другото място сложих 200 евро на коеф.1.25 за Над ................... накрая спечелих 30 и няколко евро ................... като правех сметка ако излезе Под да не загубя нищо ........ а то какво стана

ако беше излезнало Под щях да загубя 100 и няколко еврака

Коментар

• полкич, и ти ли си се забил с бет365 - няма такива мизерници като тях, честно. Ако спортингбет не ме бяха издразнили преди 5-6 години, а там им правех страшни обороти с едно приятелче връткахме по 10К евро на седмица (пък понякога и на ден, той беше страшен маниак), но се изциганявиха за едни 100 евро бонус и оттогава не правя по-големи залози от 1000 евро, в повечето случаи цъкам по 10-100 евро, шях още да съм на тях, но бет365 са уникални просто. Няколко пъти ги питам едно и съшо за един залг и всеки път получавам различни отговори - тотален смях. Сега пак ще им драсна една жалба, много ме дразнят, но не ми се занимавам да ги сменям.
            Апропо, при подобна на твоята ситуация, на залог различен от на живо, спортингбет ми изплатиха парите - просто си беше тяхна грешка, но с бет365 не е така, затова и там бягам от подобни коеф.
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
              Честно казано - мисля, че ще е точно обратното!
              Нашите лъвове ще скачат от първата минута, докато я има инерцията от мача с Италия. Ако арменците устискат тогава вероятно ще влезем добре познатото русло (на мъките от последните 3-4 години)!
              ахаха, абе, ман-е, ама ти вЕрно ли каква инерция, какви 5 леФа, бе брат, ами то на стадиона ще има 5-6К, до макс 10К зрители (то и те са им много), като половината ще са безплатни билети на спонсорите, дето така или иначе си ги имат и ги раздават, по 1-2К хард агитки на чорбата и на нас и 1-2К "нормални" хорица. Хеле пък щом люб де ла суп рече, че се заклева, че ще бием Тоя така ли не разбра, че най-доброто нещо, което успя да направи за национала, е, че не игра с сащианското лято
              Та аз чакам мъка довечера, но съм се подплатил с едни много хубави доматки, плюс една стара ракийца и тънки мезелъци сум ги евал в миндилите. Предполагам, че ще има и някой по-интересен мач, вместо нашите по евроспорта или диемите?

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                България - Армения Х(пп) - дори и Моканина не може да си представи такава мъка,каквато ще ни очаква довечера...
                Честно казано - мисля, че ще е точно обратното!
                Нашите лъвове ще скачат от първата минута, докато я има инерцията от мача с Италия. Ако арменците устискат тогава вероятно ще влезем добре познатото русло (на мъките от последните 3-4 години)!

Коментар

То при букитата, понякога, спокойно можеш и да спечелиш на 100% (е, не повече 2-3%), като заложиш в различни сайтове и реално да ти е все едно за резултата, но това си е само теория, на практика винаги си вътре (че даже както пее сър Стенли Ройс - целия вътре, сух)
                  не си прав изобщо ...................... това са така наречените "зелени пазари"

имам познати които от много (поне 10) години си правят кинти от подобни разминавания на коефиценти при букитата .................. имат си специални програми които следят във всеки един момент колко би спечелил, ако се заложи в дадени сайтове...

хубавото при подобни залози е, че не те интересува как ще завърши срещата защото при всякакъв резултат се печели

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                    Що нещо не мога да си харесям някой мач да пусна едно залагане ей тъй за спорта?

Гледам ги срещите и нищо не ми идва на ум.
                    България - Армения Х(пп) - дори и Моканина не може да си представи такава мъка,каквато ще ни очаква довечера...
                    Only God Can Judge me...

Коментар

• В целия преден "квалификационен цикъл" Италия пусна 2 гола, така че трябва да отдадем заслуженото на нашия отбор. Верно е че кой знае кога Манолев пак ще вкара така, но да не забравяме, че гола бе определен и за най-красивия през този уикенд в квалификациите. Това че на вратата бе Буфон още повече повишава стойността му.
                      Дано днес играем нападателно, а не за 1-0, щото може мача да свърши 0-1.
                      Днес четох за някакво арменче от Шахтьор Донецк, дето било оценено колкото целия ни отбор, така че не трябва хич да подценяваме гостите в този мач.
                      И разбира се - надявам се публиката да е повече и да помогне на отбора!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                        Обаче пък за сметка на това попаднах на някои неща, които не можах да ги разбера.
                        В един букмейкър има следните залози:

За 0:0 - коеф. 8.00
                        Без гол - коеф. 6.50

Това не е ли едно и също?

Сбор голове 6+ - коеф. 17.50
                        Сбор голове(точен брой) 6+ - коеф. 18.25

Това не е ли пак едно и също?
                        много е важно букито освен да ти приеме залога, после и да ти изплати печалбата на приетия коефицент

миналата седмица гледам един мач и си харесах един коефицент

сложих малко кинти, обаче след края на мача получих следния мейл:

Свързваме се с Вас относно залог номер LG6634193810F, направен на коефициент 13.00 за Под 0.5 гола.
                        Забелязахме, че тази селекция е направена на неточен коефициент и поради това, в съответствие с нашите правила, ще бъде уреден по коригирания коефициент 6.00.

Моля приемете нашите извинения за причиненото неудобство.

С Уважение,
                        Екип на bet365
                        значи информирам, че променят коефицента и от 13.00 го свалят с над 50% и то след края на мача

аз съответно им отговарям следното:

Здравейте bet365,

Не знам какви са вашите правила, но аз съм видял коефицент 13 и съм заложил на този коефицент. Не бих заложил на коефицент 6.00 в онзи момент дори и 1 евроцент. Тази постъпка е много лош сигнал за клиентите Ви...

Считам, че действията Ви са абсолютно некоректни и недопустими за компания която трябва да отстоява реномето си.

Поздрави,
                        на което получих следния отговор:

Благодарим Ви за Вашия имейл.

Благодарим за Вашето мнение,което ще бъде взето предвид.

Отделно,бихме желали да ви уведомим следните правила на нашият сайт:

bet365 не е отговорен за грешки относно залози включително и ако: (i) bet365 посочи неточно съответните коефициенти/хандикап/общо; (ii) bet365 продължи да приема залози за приключили или блокирани пазари; (iii) bet365 изчисли грешно или плати сума за уреждане на залог; или (iv) възникне грешка с произволния генератор на числа или маси включени, привлечени или използвани в някоя игра или продукт.

Неточен Коефициент - Ако е установена Очевидна Грешка преди събитието, На Живо или след събитието, неуредените залози ще важат и ще се уредят според коригирания коефициент на bet365.
                        Ако има достатъчно време преди събитието, bet365 ще се опита да се свърже с клиента и може по собствено решение да даде възможност за отмяна на залога.

Тук подробно можете да си припомните нашите правила и условия:

http://help.bet365.com/home/mainpage...0&sg=59&lng=19

Благодарим за връзката с нас.
                        накрая им казах, че знаят какво да го правят дебелия дето получават и толкова...

така, че съвета ми е освен да гледаш коефицентите, също така да знаеш, че имат вратички да не изплатят печалбата на коефицента на който си заложил

Коментар

• ами дано да не съм прав, ама надали, както казала Айшето
                          Ако си забелязал, жабите разхождаха фланелките през целия мач. То вярно, че според максимата играеш колкото ти позволи съперника, но точно пък нашите смешки ли да са критерият Ако си забелязал и друго - жабите, както и "любимият" ти ливърпул, винаги си лигавят в първите кръгове (примерно Ливера най-редовно прави равни и загуби в квалификационните кръгове за ШЛ или ЛЕ и това не е от вчера, а от доста време - даже чорбата ги би веднъж),та и миналата седмица беше същото. Точно както преди 4 години дойдоха в София, за да не загубят, така и сега, само дето тогава нямаше голове и имаше 40К фена. Та с две думи, жабетата си взеха тяхното с 10% от потенциала и с отбор пълен с резерви - ако им бяхме вкарали още един гол, щяха да ни го върнат и толкова. Всъшност, ако не беше ултра случкарския гол на Манолев, мача пак щеше да е 0:0, най-вероятно (то не че и те не ни вкараха също толкова случакарски гол). И реално, акос е замислиш, играя на мача беше малкия перукан, който извади поне 3 100% положения, та да не летим толкова в облаците,че сме били надиграли жабите и т.н. Слаби сме и ако изобщо бием довечера (и ако ги ги гледам въобще). ще се радвам повече от измисления хикс с жабетата, просто защото сме били отбор от нашата черга, дошъл с цел битка и от ролята на аутсайдер в София.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            А аз се чудя защо Иван Пърчев не пее песен на Арсенал или Юнайтед ...
                            http://www.sportal.bg/news.php?news=384393
                            не се чуди толкова

YNWA е химн освен на лузърите в англия, така също е химн на привържениците на Борусия ДОРТМУНД, също и на холандския Фейенорд, както и на други състави

въпросната случка на която вън пер$$$и пее YNWA е на някакво събиране на празник на Фейенорд - отбор на който е юноша и е играл в него до преди да се премести в Лондон при АРСЕНАЛ

Коментар

едно и също е, просто понякога се объркват, а и така ловят повече шарани с двата коеф. То при букитата, понякога, спокойно можеш и да спечелиш на 100% (е, не повече 2-3%), като заложиш в различни сайтове и реално да ти е все едно за резултата, но това си е само теория, на практика винаги си вътре (че даже както пее сър Стенли Ройс - целия вътре, сух)
                              Интерсното е, че почти никой не коментира нашите борсуци, може би защото всички са наясно, че мача с жабите беше слуайност и още този или най-късно следващият ще ни отрезви Дано да греша, но аз не виждам бъдеще в тези борсуци и ми е все едно за национала - даже може и да не го гледам довечера, имам си чудесна книжка (чета Сага за огън и лед или иначе казано Игра на тронове) и баш ме брига за супите, тараторите и поредните чалгари в татковината.
                              П.С. 0:0 не е лоша прогноза = ако си играл, дано да ти излезе, макар че (все още) ми се ще да бием, все пак играе България.
                              Хич не си прав, Груйче!
                              Аз бях заложил на Италия в петък обаче отбора, който определено 2-я по сила след световния шампион това лято беше тотално надигран.
                              И аз не искам още да се радвам, дори и да бием днес Армения, отборите на Дания и Чехия няма лесно да предадат второто място. То не че първото е в кърпа възрано на италианците де...

Все пак отбора на "Чичовото" е първия през последните 3-4 години, който показва някакъв облик и се надявам да продължи все така, дори и да не се класираме. Поне публиката да гледа хубави мачове, а че нещата няма да се оправят за 2 месеца е явно на всички!

ПП Пък току виж сме влезли в топ 80 на ранклистата на ФИФА

Коментар

• едно и също е, просто понякога се объркват, а и така ловят повече шарани с двата коеф. То при букитата, понякога, спокойно можеш и да спечелиш на 100% (е, не повече 2-3%), като заложиш в различни сайтове и реално да ти е все едно за резултата, но това си е само теория, на практика винаги си вътре (че даже както пее сър Стенли Ройс - целия вътре, сух)
                                Интерсното е, че почти никой не коментира нашите борсуци, може би защото всички са наясно, че мача с жабите беше слуайност и още този или най-късно следващият ще ни отрезви Дано да греша, но аз не виждам бъдеще в тези борсуци и ми е все едно за национала - даже може и да не го гледам довечера, имам си чудесна книжка (чета Сага за огън и лед или иначе казано Игра на тронове) и баш ме брига за супите, тараторите и поредните чалгари в татковината.
                                П.С. 0:0 не е лоша прогноза = ако си играл, дано да ти излезе, макар че (все още) ми се ще да бием, все пак играе България.

Коментар

Working...
                                X