IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
    Що нещо не мога да си харесям някой мач да пусна едно залагане ей тъй за спорта?

Гледам ги срещите и нищо не ми идва на ум.

Обаче пък за сметка на това попаднах на някои неща, които не можах да ги разбера.
    В един букмейкър има следните залози:

За 0:0 - коеф. 8.00
    Без гол - коеф. 6.50

Това не е ли едно и също?

Сбор голове 6+ - коеф. 17.50
    Сбор голове(точен брой) 6+ - коеф. 18.25

Това не е ли пак едно и също?

Айде помагайте, казвайте някоя прогноза за довечера, да пусна за тръпката
    Аз вчера изплющях целия акаунт, че Италия ще бие Малта с повече от 2 гола.
    Иначе интересен залог се очертава едно овърче на Белгия-Хърватска и ъндърче на Израел-Русия!
    Успех

Коментар

• Що нещо не мога да си харесям някой мач да пусна едно залагане ей тъй за спорта?

Гледам ги срещите и нищо не ми идва на ум.

Обаче пък за сметка на това попаднах на някои неща, които не можах да ги разбера.
      В един букмейкър има следните залози:

За 0:0 - коеф. 8.00
      Без гол - коеф. 6.50

Това не е ли едно и също?

Сбор голове 6+ - коеф. 17.50
      Сбор голове(точен брой) 6+ - коеф. 18.25

Това не е ли пак едно и също?

Айде помагайте, казвайте някоя прогноза за довечера, да пусна за тръпката

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        Whatever. Факт е че сте я изкопирали едно към едно. Сигурен съм, че има и други изречения в английския език с Glory Glory в тях.
        А едно към едно със същата музика? Както и да го увърташ изкопиран е и вашия химн. Странно е че не го знаеше.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          Няма да издребнявам ама YNWA е част от мюзикъл а не поп песен.А прословутото "Glory Glory Man United" е всъщност "кавърверсия"на "Glory, Glory, Hallelujah" .Та това е относно копирането.
          А за истината ще те поболи, ще те поболи и ще ти мине
          Whatever. Факт е че сте я изкопирали едно към едно. Сигурен съм, че има и други изречения в английския език с Glory Glory в тях.
          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Двете най-големи звезди на Манчо - Иван Пърчев и Кауърд Фег пеят химна на Ливърпул ...
            Life won't wait for you.

Коментар

Истината боли?
              Няма да издребнявам ама YNWA е част от мюзикъл а не поп песен.А прословутото "Glory Glory Man United" е всъщност "кавърверсия"на "Glory, Glory, Hallelujah" .Та това е относно копирането.
              А за истината ще те поболи, ще те поболи и ще ти мине
              Life won't wait for you.

Коментар

Смех.
                Истината боли?

Коментар

Защото химна ви е поп песен, а Арсенал и Манчестър Юнайтед имат собствени химни, а не копират?
                  Смех.
                  Life won't wait for you.

Коментар

Защото химна ви е поп песен, а Арсенал и Манчестър Юнайтед имат собствени химни, а не копират?
                    "Boring, Boring Arsenal..."

Какво ли не бих дал това време да се върне - цял мач скука, и накрая победа с 1:0!

П.П. Предстоят интересни кръгове в Шипа!

Коментар

А аз се чудя защо Иван Пърчев не пее песен на Арсенал или Юнайтед ...
                      http://www.sportal.bg/news.php?news=384393

Коментар

• А аз се чудя защо Иван Пърчев не пее песен на Арсенал или Юнайтед ...
                        http://www.sportal.bg/news.php?news=384393
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                          Къде са феновете на Ливърпул?

Прочетох един много съдържателен анализ на техен фен и ще си позволя да го постна тук:
                          "За мача - уверено си седим на дъното на таблицата, където ни е мястото. Ако някой не вярва, да погледне класирането, а не да ми дрънка тъпоумия. С менажер-писател, а не доказан практик, с абсолютни анонимници в състава, с тотално демотивирани стълбове в отбора какво друго може да се очаква? Арсенал ни би напълно заслужено точно с това, с което БР иска да изпъкне. Ама все нещо не става, защо ли? И ако в някаква степен срещу Сити се получи, още скромният Хартс ни разгада напълно, какво остава за Венгер и Сие? Недоразуменията на Анфилд край нямат. Защо в отбора няма нито един чист нападател? Кой да вкарва голове? Сусрес е пълен симулант, как може да се разчита изобщо на него, след като той непрекъснато е раздиран от дилемата дали да падне някъде и да иска фаул или да прояви висшата си степен на егоизъм? И само в моменти, в които нито едно от двете не надделява, урусът има пристъпи на гениалност, но това не стига, хич даже. За сетен път си задавам въпроса що за играч е левият ни бек, той е повече от жалък поне в 95% от ситуациите, но това е характерно за защитата ни като цяло. Джерард се мъчи да покрие всички грешки, но това не е възможно, а и от връщанията му назад страдат всички. Алън продължава да се старае, но едва ли продължи дълго това му усърдие, да не говорим за особена полза от мераците му. Шелви е искра, но с идването на Шахин (той бе по-слаб от всички, включително и от Рейна) Джонжо едва ли ще е повече от първа резерва. Нямам никаква представа що за играч е Борини, той много прилича по действията си на Апостол Карамитев от "Любимец 13"...Искам да обърна отново внимание на Рейна - той не от вчера е в безумно слаба форма, но никой не предприема нищо по въпроса. Не са се сработили? Ами значи не са качествени, затова ни е такъв халът. РВП отиде в Юнайтед и веднага почна да вкарва, на него не му ли е нужно време?И какво правим сега?"
                          Ей ме на - тъдява съм, не съм влизал тук известно време.
                          А за Ливърпул... това е положението, така са нещата, тъпо ми е, от сума време няма светъл лъч, или поне ако има бързо угасва или не свети на където трябва...
                          Но както е казано в онази приказка - няма да е винаги така. Естествено винаги важи, кога по-дълго време, кога по-кратко.
                          И това ще мине ...

Коментар

• Нищо не написахте за мача със "Скуадра Аздура"!
                            Много приятна изненада (въпреки че ми навреди на сметката за онлайн залагания).
                            Не знам дали гостите бяха слабички или ние надскочихме себе си, но определено ги надиграхме и това май ни е първия ОФИЦИАЛЕН мач от много време насам, от който да съм доволен.
                            Още повече и Дания-Чехия свършиха 0-0, така че интригата за първите 2 места май ще стои да края. Дано успеем да победим и Армения, за да можем да се намесим в тази борба!

Коментар

• Българските параолимпийци спечелиха повече медали от самите олимпийци. ПОЗДРАВЛЕНИЯ. Само да спомена че никой политик в момента не замина за Великобритания както беше преди близо месец. Защо ли не ги почитат тези хора Къде сбъркахме

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                ЦСКАту май са на път окончателно да потънат:

"Спасителите": ЦСКА дължи 80 млн. лв, може да остане без лиценз

Боби Михайлов изригна: ЦСКА може да остане без лиценз за 3 години

Дали няма да видим и български гранд да мине през "чистилището на фалита" и да драпа нагоре от А регионална група?!?
                                Сега нали подписахме за Южен Поток....в сделката сигурно влиза и спонсорство на ЦСКА от страна на Газпром...в размер на едно 5 милиона евро, или колкото там дават на Левски...ама незнам дали Титаните ще успеят с тези пари, хем да точат хем да плащат леко и по задълженията

Коментар

Working...
                                X